Jailbreak/Unlock iPhone 2G/3G 3.1 custom firmware
-
Re: Dev Team пуснаха Jailbreak за FW 3.1 (2G/3G)
всичко изчезна. контакти, песни, програми, смси - ВСИЧКО.
не можеше ли да има някво предупреждение ;/
да не говорим, че е и по-бавен от преди.. направо съм бесен и се чудя, кво да правя
и непрекъснато ме кара да си въвжддам пин кода??
не можеше ли да има някво предупреждение ;/
да не говорим, че е и по-бавен от преди.. направо съм бесен и се чудя, кво да правя
и непрекъснато ме кара да си въвжддам пин кода??
-
контактите и смсите се върнаха след бекъп
остава да кача програми и песни, въпросът е, защо не иска да работи като телефон.. в сетингс непрекъснато се губи менюто carrier и после пак се появява..
остава да кача програми и песни, въпросът е, защо не иска да работи като телефон.. в сетингс непрекъснато се губи менюто carrier и после пак се появява..
- angelovarna
- Обратна връзка:
С 3г ли си?
Apple MacBook Pro 13" | iPhone XR | iPhone 7 | iPad | Apple TV
-
да, фабрично отключен
-
НЕ си качвайте тоя къстъм фърм, ако сте с 3Г, дори и фабрично отключен!
в момента съм с оригинален 3.1 и чакам джейл за уиндоус или някой с мак.
в момента съм с оригинален 3.1 и чакам джейл за уиндоус или някой с мак.
Утре ще имам възможност да се добера до един макбуук, кажете как ги искате къстъм фирмуерите за 2Г и 3Г.
Полезни ръководства за iPhone
iPhone 4 8GB iOS 7.0.2
iPhone 2G 16Gb ФЗ iOS 3.1.3
iPad2 3G 16Gb iOS 7.0.2
iPod Video 5.5Gen 30Gb Black
iPhone 4 8GB iOS 7.0.2
iPad2 3G 16Gb iOS 7.0.2
-
Излезна ли вече за windows ?
НИКОГА не трябва да се връща backup след jailbreak! Ако го направиш можеш да очакваш всякакви странни ефекти на телефона.show & prove написа:контактите и смсите се върнаха след бекъп
Не е излязъл. Ако беше излязъл във форума щеше да има тема за това.CaptainFlint написа:Излезна ли вече за windows ?

-
проблемите си бяха преди бекъпа. в момента съм с оригинален 3.1 след бекъп и няма никакви проблемиintruder написа:НИКОГА не трябва да се връща backup след jailbreak! Ако го направиш можеш да очакваш всякакви странни ефекти на телефона.show & prove написа:контактите и смсите се върнаха след бекъп

-
Може ли да дадете линк за програма за windows благодаря предварително.
В крайна сметка някой направил ли е 3.1 за iPhone 3G, който да не променя baseband-а и да може да се unlock-ва със снега?
Re: Dev Team пуснаха Jailbreak за FW 3.1 (2G/3G) MAC OS
Ето custom 3.1 фърмуери правени от мен:
2G - iPhone1,1_3.1_7C144_Custom_Restore.ipsw - Root partition size 590MB, включва Cydia, OpenSSL и OpenSSH.
3G (заключени) - iPhone1,2_3.1_7C144_Custom_Restore.ipsw - Root partition size 600MB, включва Cydia, OpenSSL и OpenSSH.
П.С. Не съм ги пробвал - в момента разполагам само с 3GS.
2G - iPhone1,1_3.1_7C144_Custom_Restore.ipsw - Root partition size 590MB, включва Cydia, OpenSSL и OpenSSH.
3G (заключени) - iPhone1,2_3.1_7C144_Custom_Restore.ipsw - Root partition size 600MB, включва Cydia, OpenSSL и OpenSSH.
П.С. Не съм ги пробвал - в момента разполагам само с 3GS.

Искам да попитам може ли да се отключват с тези неща които са в последния пост.
Да. 2G-то винаги може да се отключва, защото неговия baseband не се сменя. За 3G-то custom-a е направен така, че да активира телефона без update на baseband-а. След restore с него трябва да може да се отключи с Ultrasn0w.
А дали е сигурно , че се отключва . А става ли за Windows
kalata1 написа:А дали е сигурно , че се отключва . А става ли за Windows

Полезни ръководства за iPhone
iPhone 4 8GB iOS 7.0.2
iPad2 3G 16Gb iOS 7.0.2
iPhone 4 8GB iOS 7.0.2
iPad2 3G 16Gb iOS 7.0.2
Някой да е ъпдейт-нал неотключен 3Г с къстъм-а на интрудър
Имал ли някой оригиналното лого на епъл в пнг прозрачно както и рековери мод логото
10х
10х
Здравейте!
Имам iPhone 3G фабрично отключен. Направих ъпдейт от 3.0 към 3.1 през iTunes. След това с Pwnage Tool направих къстъм фирм уеър. Вкарах телефона в DFU и ресрорнах с този FW. Всичко това мина без видими проблеми, но телефона не се активира (не се появявя оператор, нямаго и в setings менюто) Предполагам, че грешката ми е, че първо съм ъпдейтнал с оригиналния FW. Ще съм ви безкрайно благодарен ако ми дадете съвет как да си джелбрейка телефона. Сега съм с оригиналния FW 3.1. Имам MacBook с Mac OS X 10.5.8 . iTunes 9.0.1
Имам iPhone 3G фабрично отключен. Направих ъпдейт от 3.0 към 3.1 през iTunes. След това с Pwnage Tool направих къстъм фирм уеър. Вкарах телефона в DFU и ресрорнах с този FW. Всичко това мина без видими проблеми, но телефона не се активира (не се появявя оператор, нямаго и в setings менюто) Предполагам, че грешката ми е, че първо съм ъпдейтнал с оригиналния FW. Ще съм ви безкрайно благодарен ако ми дадете съвет как да си джелбрейка телефона. Сега съм с оригиналния FW 3.1. Имам MacBook с Mac OS X 10.5.8 . iTunes 9.0.1
iPhone 3G / MacBook
Това, че си сложил първо оригиналния firmware не трябва да е проблем. Когато прави custom firmware-а маркира ли опцията Activate the phone?
1. Направи рестор с оригиналния firmware.
2. Остави iTunes да активира телефона, така както е с оригинален firmware (може би това си пропуснал).
3. Направи си нов custom firmware като НЕ маркираш Activate the phone.
4. Направи рестор с custom-a и остави iTunes да ти активира телефона наново.
П.П. Всички рестори ги прави или от DFU или от Recovery mode.
П.П.П. Не забравяй да кажеш Set As New след restore!
1. Направи рестор с оригиналния firmware.
2. Остави iTunes да активира телефона, така както е с оригинален firmware (може би това си пропуснал).
3. Направи си нов custom firmware като НЕ маркираш Activate the phone.
4. Направи рестор с custom-a и остави iTunes да ти активира телефона наново.
П.П. Всички рестори ги прави или от DFU или от Recovery mode.
П.П.П. Не забравяй да кажеш Set As New след restore!
Много ти благодаря за изчерпателния отговор intruder !!! Грешката, която съм допуснал е отметка върху Activate при правенето на къстъм FW. Просто мислех, че по този начин ще се активира ...
Сега проработи и продължавам да качвам останалите неща.

iPhone 3G / MacBook
Здравейте,
опитах да сваля първите къстъм фърмуеъри за 2Г в тази тема, но в докс.бг каза че ги няма вече. Вторите постнати май успях да ги свала но сайта, на който са качени е малко мигащ и светкащ и бутона свали е някаде долу и е висок един микрон. Та конструктивното ми предложение е да качваме тези много полезни неща ( не само фърмуеърите) на торент сайта www.p2pbg.com. Там няма да загубят сиида си защото лично гарантирам, че ще ги тегля и сийдвам. Има специална категория за iPhone и гарантирано администраторите няма да ви изтрият каченото.
Ако има мераклии да кажат ще ги направя вип
Поздрави
опитах да сваля първите къстъм фърмуеъри за 2Г в тази тема, но в докс.бг каза че ги няма вече. Вторите постнати май успях да ги свала но сайта, на който са качени е малко мигащ и светкащ и бутона свали е някаде долу и е висок един микрон. Та конструктивното ми предложение е да качваме тези много полезни неща ( не само фърмуеърите) на торент сайта www.p2pbg.com. Там няма да загубят сиида си защото лично гарантирам, че ще ги тегля и сийдвам. Има специална категория за iPhone и гарантирано администраторите няма да ви изтрият каченото.
Ако има мераклии да кажат ще ги направя вип

Поздрави
Колко скороGVB написа:За момента приложението се предлага само за потребителите на MAC, но както всички знаете скоро ще излезне и за Win.
Поддръжа:
- Jailbreak&Unlock за 2G (3.1)
- Jailbreak за 3G! (3.1)
Важно:
НЕ РАБОТИ ЗА iPHONE 3GS!
Download link: Here, Here, Here
п.с. Според мен няма нужда от ръководствто, защото всяко едно по-старо ще ви свърши работа.
Източник: Blog Dev-Team

Немога да разбера какво значение има кога ще излезе за Windows - нали има направени custom firmware-и за 2G и за 3G, които потребителите с Windows също могат да използват?