Малко слухове за iPhone

Какво ново и интересно се случва около iPhone, iPod touch и Apple... Всякакви новини и слухове около мобилното устройство, продукти и приложения свързани с него и всичко останало по темата.
Аватар
GVB
iGVB
Обратна връзка:

Малко слухове за iPhone

Мнение от GVB »

Два са непотвърдените слухове около iPhone тази седмица. Според единия телефонът на Apple скоро ще се продава в Австрия в мрежата на T-Mobile. Вторият слух обаче звучи по-странно, най-малкото защото идва от Citibank. Какво общо имат те със Стив Джобс и компания, не ни е съвсем ясно, но анализатор от банката твърди, че до края на годината можем да очакваме 3G iPhone в Европа. Причината, поради която той смята така, е, че 3G мрежите в Европа са доста по-развити, поради което интересът на европейците към настоящия модел на телефона е по-слаб от очакваното.

Източник: Mobile Bulgaria
iPhone 2G 3.1.3 <7E18>|<04.05.04_G> - 8GB
iPhone 5 8.1 Gold (Special Edition) - 16GB
iPhone 5s 8.1 Space Grey NeverLocked - 16GB
Аватар
wildfury
Обратна връзка:

Re: Малко слухове за iPhone

Мнение от wildfury »

Има логика в изказването не заради източника, а заради това, че наистина се оказва, че в Европа наистина потлзването на 3G е толкова голямо, че като нищо apple малко да се разбързат и да го пуснат специално за Европейския пазар. Както коментирах в другата тема отностно 3G коментара е точно по повод този "минус" в iphone, които явно спира някои потребители в Европа да си го закупят. Съгласен съм че излизането на 3G би дигнало продажбите в Европа..........
iPhone 4GB with Firmware 1.1.4
Modem Firmware 04.04.05_G
Аксесоари: Golla Bag & калъф BELKIN
http://www.Golla.fi
Аватар
Nikolay
Обратна връзка:

Мнение от Nikolay »

Точно в България 3G е доста развит :mrgreen:
Аватар
wildfury
Обратна връзка:

Мнение от wildfury »

Ами аз лично имам познати, които не си купиха iphone точно, защото нямаше GPS & 3G........... макар че всеки с вкуса си :)
iPhone 4GB with Firmware 1.1.4
Modem Firmware 04.04.05_G
Аксесоари: Golla Bag & калъф BELKIN
http://www.Golla.fi
Публикувай отговор