LG BL40 Touch Chocolate
- Dwight Howard
LG BL40 Touch Chocolate
LG официално обяви, че представения през юли BL40 Touch Chocolate, ще зарадва феновете на мобилните телефони в Европа.Интересното устройство предлага уникален сензорен 4-инчов екран с пропорция на картината от 21:9 и невероятната резолюция от 800х345 пиксела. Към останалите му характеристики ще добавим пълноформатна сензорна QWERTY клавиатура, Radio тунер, Mp3 плейър, WiFi, поддръжка на DivX, вграден GPS, Bluetooth, 78MB собствена памет, която можете да допълните с microSDHC външна карта, като BL40 Touch Chocolate ще разпознае и 32GB модели, и освен всичко това, смартфонът е с 5 мегапиксела камера ето и линк какво представлява устройството: http://www.youtube.com/watch?v=D9p_m8OYaQI
iPod Touch 2g 8gb OS 3.0
- angelovarna
- Обратна връзка:
Re: LG BL40 Touch Chocolate
Наблюдения върху Chocolate (1st от Черната им серия) нямам преки, но имам от моделите Shiny и Secret.
"Бляскавия" бе с удивително кратък живот на батерията, скролера не бе много добър и често можеше да докара ползващия го до ръба на нервна криза, телефона не блестеше и с кой знае колко екстри, но това се дължеше най-вероятно на по-бюджетно ориентираната му цена.
"Тайния" телефон -> възможно най-нескопосаната реализация на частична тъч скрийн функционалност на телефон на такава висока цена. Вярно, целия святка, бляска, отзад е кожен, ама въпреки това - удоволствието от ползването му липса.
Сегашният нов модел от серията ми се вижда като пръчка, която мога да хвърлям на кучето си да ми я носи обратно. Но не знам дали ще успея да се спра да я хвърлям... тези четири инча по диагонал, реализирани главно в дължина... определено не мисля, че са най-разумното хрумване.
"Бляскавия" бе с удивително кратък живот на батерията, скролера не бе много добър и често можеше да докара ползващия го до ръба на нервна криза, телефона не блестеше и с кой знае колко екстри, но това се дължеше най-вероятно на по-бюджетно ориентираната му цена.
"Тайния" телефон -> възможно най-нескопосаната реализация на частична тъч скрийн функционалност на телефон на такава висока цена. Вярно, целия святка, бляска, отзад е кожен, ама въпреки това - удоволствието от ползването му липса.
Сегашният нов модел от серията ми се вижда като пръчка, която мога да хвърлям на кучето си да ми я носи обратно. Но не знам дали ще успея да се спра да я хвърлям... тези четири инча по диагонал, реализирани главно в дължина... определено не мисля, че са най-разумното хрумване.
Apple MacBook Pro 13" | iPhone XR | iPhone 7 | iPad | Apple TV