Информация за всички приложения, специално предназначени за iPhone или iPod touch. Вижте какво ново и интересно може да качите на вашето любимо мобилно устройство...
stuff написа:Извинявам се за тъпия въпрос но явно само на мен неиска да ми се инсталира тази програма (както и доста други впрочем).
Наскоро си ъпдейтнах iphona до 2.2.1 и след това повечето програми които се опитвам да инсталирам чрез комютъра ми дава едно и също съобщение дори и за тези които преди ъпдейта си ги бях инсталирал "This application was not installed on tge iphone because is not be verified " Ако някой има идея каде е проблема и как да го оправя ще съм му благодарен до живот
Чак до живот няма но .... Значи,правиш така.Отваряш Cydia,след това More Pacage Sources>>Hackers DotNL (инсталираш го).От там в секция Search търсиш Patch Mobile Installation за 2.2.1 (инсталираш и него,след това Рестарт).След това си сваляш едно Free приложение от AppStore и си готов
Аз имам същия проблем, но съм иснталирал Patch Mobile Installation за 2.2 - проблемът се появява в самия iTunes, просто не иска да ми качи приложението.
Защо се получава така ? Вече не мога да качвам никакви jailbraek-нати приложения. Може ли да има нещо общо с това, че заради Skype премахнах Mobile Substrate и инсталирах iPhonetic ?
Правил ли си ъпдейт на iTunes? И имаш ли поне 1 FREE проложение от AppStore?Оторизиран ли ти е компютъра? И ако искаш не стой в каменната ера с 2.2 Вече е наличен и 3.0
by NoGood
iPhone 8GB O.S. 3.1.3 ; iPhone 4 16GB iOS 4.0.1
Peace
noo_good написа:Правил ли си ъпдейт на iTunes? И имаш ли поне 1 FREE проложение от AppStore?Оторизиран ли ти е компютъра? И ако искаш не стой в каменната ера с 2.2 Вече е наличен и 3.0
Оправих се мерси, бях махнал Mobile Substrate заради Skype - на практика съм развалил Patch Mobile Installer-а.
Абе пичове тая програма не помага, само маже здраво и снимките са си същите... не се занимавайте... със стотинки блондинки НЕ става, камера си е 2 мегас и толкова може. Аз мисля, че прави отлични снимки така и така като за телефон, а тази програма не променя нещата...
ereptor написа:Ето и .deb файла на версия 1.05 (тествал сам я бачка перфектно, даже малко по-бързо от предишните: link
Просто чрез ssh слагате фаила от линка: ClearCam_1.0.5_cracked_alzir.deb (като естествено името на файла можете да си го смените за ваше удобство) във /tmp
и чрез putty или mobile terminal въвеждате следните команди:
SU (натискате Enter)
alpine (натискате Enter)
cd /tmp (натискате Enter)
dpkg -i ClearCam_1.0.5_cracked_alzir.deb (натискате Enter)
Това чудо не иска да се сваля от този сайт. Дали ще може друго линкче, благодаря!