Jailbreak/Unlock iPhone2G/3G/3GS 3.0.x с RedSn0w 0.8
Re: Jailbreak/Unlock iPhone2G/3G/3GS 3.0 с RedSn0w 0.8 (Windows)
да де исках да кажа редснол все ги буркам двете значи няма проблем да си остана с редснол 0.7.1 а не 0.8
Много ти благодаря за отговорите супер си 

Здравейте искам да попитам малко тъп въпрос но ме човърка та значи купих си тела отключен не фабрично разбирасе ,та като го влючвах ми се появявясе един ананас а не ябълка а след като го ресторнах и джайбрекнах ми се появява ябълка ,и на др ден сам ми се рестартира тела незнайно защо ,та да попитам могали да си върна ананаса че повече ме кефи ,незнам с ко
я версиа е бил джайбрекнат ,тогава нямаше проблеми.Благодаря предварително 

- noo_good
- Обратна връзка:
Ананаса се появява когато направиш джейл с QuickPWN и дадеш отметка на Replace Boot Logos....С Redsn0w незнам дали става процедурата
by NoGood
iPhone 8GB O.S. 3.1.3 ; iPhone 4 16GB iOS 4.0.1
Peace
Peace

здравейте.имам 2г8гб.беше с версия 2.2.1.упдейтнах го до 3.0 и после до 3.0.1.след това с редсноу ги активирах и отключих.от тогава ми пише но сервис и няма никаква мрежа.пробвах няколко пъти цялата операция, като 1 път ми показа мрежа и след 10на мин. изчезна и пак същото.моля помагайте, защтото останах без тел и е много кофти.благодаря предварително
Здравейте!Имах 2g с 2.2.1.Сложих 3.0 по метода описан в тази тема и всичко мина гладко.След това имах проблем с качването на програмите.Бърниках през iFunbox в телефона по оказанията в друга тема и телефона тотално замря.В момента на екрана стои само ябълката.Какво да направя,за да го оправя?
Ако не помниш какво си бърникал - нов рестор.
iTunes 8.2 не го разпознава.Пробвах да направя Jailbreak с Redsnow 0.8.Всичко минава добре,но накрая отново си стои бялата ябълка на черен фон.
- noo_good
- Обратна връзка:
Пробвай през Recovery или DFU mode
by NoGood
Peace
Peace

Всичко стана много бързо и лесно и при мен.След отлкючването обаче единственото нещо което е мнооого малко но дразнещо е,че при излизането от всички приложения като цъкна Home бутона и забавя няколко секунди.По принцип излизаше веднага от приложениято,както и да е не е толкова фатално.Някой ако си има идея или и при него е така моля да пише. 

-
стана по следниа начин на 3г с 32гб с червениа сняг 8.0 даваш на режим дтф и после го слагаш в юсб и то тръгва после ултра сноу и това е но ми отне 8 часа 

- noo_good
- Обратна връзка:
1.Няма 3G 32GB
2.Няма "дтф" режим
3.Все още имаш много да учиш.Не обърквай хората...
2.Няма "дтф" режим
3.Все още имаш много да учиш.Не обърквай хората...
by NoGood
Peace
Peace

Имам въпрос.. този джейлбреик става ли за 3.0.1 версията и ако телефона ми е фабричко отклиучен няма да се заключи нали? Съжалявам за глупавите въпроси но от 2 дена съм с такъв телефон и още не мога да се оправям с него 

- noo_good
- Обратна връзка:
Става.Но ако си с 3.0 според мен няма смисъл 

by NoGood
Peace
Peace

Защо да няма смисъл? Нали сега немога да качвам кракнати приложения..?
- noo_good
- Обратна връзка:
Я пак си помисли....
Естествено,че можеш.На всеки фирмуеър е можело да се качват хакнати проложения.Ако си с 3.0 трябва да си инсталираш AppSync 3.0 от сорса на Hackulo.us и си бомба

by NoGood
Peace
Peace

Уфф сега като се замисля си много прав
съжалявам че те занимавам с глупости но отскоро го ползвам и сам много объркан с си4ки тея приложения сорсове джейлбреик-ове ма почвам да схващам

Аз въпросче имам всичко точно до момента в които се опитам да набера някакъв номер и ми казва Your call canot be completed check the number а знам че трябва да може да звънне но все пак ако накой знае защо е така ще съм благодарен.
След няколко дни ще си взимам iphone 3GS от Globul на абонаментен план с месечна такса и имам няколко въпроса :
1. Ако не направя jailbreak ще мога да си качвам програми само от app store ??
2. Ако реша да правя jailbreak нужно ли е да правя нещо друго например unlock при положение че аз искам да си го ползвам с картата на globul (и без това трябва да плащам месечна такса)
3. Когато си взема телефона той ще се активира ли сам през Itunes ??
4. След изтичането на договора от 1 година телефона ще се отключи ли за други оператори ?
Мерси предварително
1. Ако не направя jailbreak ще мога да си качвам програми само от app store ??
2. Ако реша да правя jailbreak нужно ли е да правя нещо друго например unlock при положение че аз искам да си го ползвам с картата на globul (и без това трябва да плащам месечна такса)
3. Когато си взема телефона той ще се активира ли сам през Itunes ??
4. След изтичането на договора от 1 година телефона ще се отключи ли за други оператори ?
Мерси предварително

1. Да.
2. Не.
3. Да.
4. Да.
2. Не.
3. Да.
4. Да.
Мерси много victor11 

извинявам се ако тука нее наи правилното място за поста ми но ако има някои в Бургас които разбира точно как става този update мн ще се радвам да ми го направи ще почерпим за ослугата 

значи хора не ме псувайте плс мноо съм зле на тема техник въпреки че имам айфон от деня щом го пуснаха в щатите(по тов авреме в бг не бяхте чували за него но само с това мога да се похваля) та продадох си 3гс понеже ми се израсходвше батерияата за полвин ден без да го пипам даже и да е можело да се оправи но аз го продадох та се върнах пак на 3г та земах един от At&t на договор та договора му изте4е и сега ми го отключи едни хакер1е тука в 6татите оба4е проблеа е 4е не ми го джайлбрейкна а пък аз се върнах в бг окончателно демек само за джайлбрейк не ми се връща в 6татите
та ми е интересно дали мога да платя на някой в софия да ми го джайлбрейкне или да ми обясни някой мнооооооооооооооооого подробно как се парви мнооооооооооооого съм сакат сри че така ви притеснявам

искам да задам вапросче изпълних всички указания и сложих 3.0 но искам да попитам как мога да го подкарам с м-телска карта ,защото го закупух от глобул и работеше само с глобулска след като качих тази версия и с глобулска не иска да работи