От 31.07.09 Глобул започва продажбата на Iphone 3GS, цена?
Re: От 31.07.09 Глобул започва продажбата на Iphone 3GS, цена?
Е*ти и дърйавата 

HTC Touch Viva, мечтаещ за iPhone 3GS
Преди малко минах покрай магазина на Globul срещу Плиска - има реклама на телефона, но за цена и къде-какво никакво инфо. 

вече има цена на сайта 599 лв
ПРЕДПЛАТЕН ПАКЕТ ЗА iPhone
Предплатеният пакет за iPhone съдържа:
* мобилен телефон iPhone 3GS или iPhone 3G
* Предплатена SIM карта с тарифен план b-connect
* 512 MB за мобилен интернет с период на валидност 93 дни
* 30 лв. първоначален кредит
Цени на iPhone с предплатения пакет Предплатен пакет Цена
iPhone 3G 8GB + SIM карта 849 лв.
iPhone 3GS 16GB + SIM карта 1 029 лв.
iPhone 3GS 32GB + SIM карта 1 209 лв.
Офертата е валидна от 31.07.2009 до изчерпване на количествата.
Предплатеният пакет за iPhone съдържа:
* мобилен телефон iPhone 3GS или iPhone 3G
* Предплатена SIM карта с тарифен план b-connect
* 512 MB за мобилен интернет с период на валидност 93 дни
* 30 лв. първоначален кредит
Цени на iPhone с предплатения пакет Предплатен пакет Цена
iPhone 3G 8GB + SIM карта 849 лв.
iPhone 3GS 16GB + SIM карта 1 029 лв.
iPhone 3GS 32GB + SIM карта 1 209 лв.
Офертата е валидна от 31.07.2009 до изчерпване на количествата.
Браво!
Цените са доста прилични, да не кажа много добри!
Цените са доста прилични, да не кажа много добри!

Е какво им е доброто? За заключен телефон са немислими.
Е, да! Но при положение ,че очаквахме да са доста над вече обявените си е доста добре! А пък, това, че има и гаранция е още по-хубаво, защото аз, примерно, нямам тази възможност да пътувам често за да си го взема от другаде и евентуално ако нещо се случи да мога да го занеса там от където съм го купила.totopz написа:Е какво им е доброто? За заключен телефон са немислими.
Все пак за такъв телефон, тук в България, ми се струва, че цената е прилична.
предполагам ли правилно, че телефона с предплатена карта е оключен фабрично?
Аз ли не съм добре или вие не разбрахте, че цената въобще не е висока, а пак мрънкате?
Относно Глобул - аз съм отвратен, че отново няма бял. С какво сме по-прецакани от всички други по света?! В понеделник смятам да се свържа с мениджъра доставки да видя какво ще ми кажат, че ми е много интересно... Мисля, че трябва да се свържем с Apple най-накрая, явно Cosmote си правят каквото си искат - на какво дължим изметта на европа да я пращат на нас...
П.П. Офертата за предплатения пакет е валидна до днес?!?!?!
Относно Глобул - аз съм отвратен, че отново няма бял. С какво сме по-прецакани от всички други по света?! В понеделник смятам да се свържа с мениджъра доставки да видя какво ще ми кажат, че ми е много интересно... Мисля, че трябва да се свържем с Apple най-накрая, явно Cosmote си правят каквото си искат - на какво дължим изметта на европа да я пращат на нас...
П.П. Офертата за предплатения пакет е валидна до днес?!?!?!
Аз никъде не прочетох, че няма бял. Ти как разбра? 

Phone 3GS
черен 16GB
929 лв. 899 лв. 879 лв. 799 лв. 599 лв.
iPhone 3GS
черен 32GB
1 099 лв. 1 079 лв. 1 049 лв. 969 лв. 769 лв.
Първо, че вчера ми казаха в Глобул и второ, за да е написано с удебелен шрифт само "черен", значи очевидно няма, както нямаше и бял 3G.
черен 16GB
929 лв. 899 лв. 879 лв. 799 лв. 599 лв.
iPhone 3GS
черен 32GB
1 099 лв. 1 079 лв. 1 049 лв. 969 лв. 769 лв.
Първо, че вчера ми казаха в Глобул и второ, за да е написано с удебелен шрифт само "черен", значи очевидно няма, както нямаше и бял 3G.

Цената е нормална. Ако вземем да сравняваме заплати и стандарт е естествено, че е висока.
Но...
Предплатеният пакет е малко по-скъп от UK например за 16 Gb (526€>516€), но пък е по-евтин за 32 Gb (618€<631€). Не ми се смята сега, но предполагам, че договорното обвързване ще е по-неизгодно в UK, в България излиза малко повече от предплатения пакет.
А в сравнение с Германия българите могат да се чувстват направо привилигеровани, защото тука с договорно обвързване най-евтиния вариант (след всички месечни такси) излиза около 730 евро.
В Италия без симлок 16 Gb струва около 620€, а в Швейцария около 700€.
Тъй че не се оплаквайте, ами ходете да си го купувате
Аз ще погледна като излезе HTC Hero-то и ако не съм впечатлен септември месец живи и здрави като се прибера в България ставам част от сектата iPhone
Но...
Предплатеният пакет е малко по-скъп от UK например за 16 Gb (526€>516€), но пък е по-евтин за 32 Gb (618€<631€). Не ми се смята сега, но предполагам, че договорното обвързване ще е по-неизгодно в UK, в България излиза малко повече от предплатения пакет.
А в сравнение с Германия българите могат да се чувстват направо привилигеровани, защото тука с договорно обвързване най-евтиния вариант (след всички месечни такси) излиза около 730 евро.
В Италия без симлок 16 Gb струва около 620€, а в Швейцария около 700€.
Тъй че не се оплаквайте, ами ходете да си го купувате

Аз ще погледна като излезе HTC Hero-то и ако не съм впечатлен септември месец живи и здрави като се прибера в България ставам част от сектата iPhone

Последно промяна от SAN на 31 Юли 2009, 13:02, променено общо 1 път.
Може и да са добри цените, но на мен цени от над 1000лв за заключен телефон ми се струва много.
Ако цената за iPhone 3GS 16GB + SIM карта - 1 029 лв. беше за отключен щях да съм доволен
Ако цената за iPhone 3GS 16GB + SIM карта - 1 029 лв. беше за отключен щях да съм доволен

Globul нали предлагат отключване ?
Искат ли пари за тази услуга или трябва да ти изтече договора ?
Какво става ако си с предплатена карта ?
totopz,
и аз щях да съм доволен България да е като Швейцария, ама не е
Четох, че джейлбрейка за сегашната версия е най-лесният досега.
и аз щях да съм доволен България да е като Швейцария, ама не е

Четох, че джейлбрейка за сегашната версия е най-лесният досега.

Щом ще сравняваме цените (16GB/32GB), цените с в лева по днешен курс на БНБ:
Държава: | С договор (общо) | Без Договор
България | 1109/1279 | 1029/1209
САЩ | 2601/2739 | 829/968
Великобритания | 1631//1837 | 1006/1231
Германия | 1428/1662 | ?
Италия | 1230/1347 | 1210/1406 *фабрично отключен
Франция | 1817/1973 | 1093/1289
Гърция | ? | 1113/1308 *фабрично отключен
Румъния | 1574/1770 | 1073/1269
Черна Гора | -/2075 | ?
Македония | ? | 985/1429 (непотвърдено)
Швейцария | 1006/1159 | -
П.П. Всички посочени държави имат И черен, И бял, включително и Космоте Гърция...
Държава: | С договор (общо) | Без Договор
България | 1109/1279 | 1029/1209
САЩ | 2601/2739 | 829/968
Великобритания | 1631//1837 | 1006/1231
Германия | 1428/1662 | ?
Италия | 1230/1347 | 1210/1406 *фабрично отключен
Франция | 1817/1973 | 1093/1289
Гърция | ? | 1113/1308 *фабрично отключен
Румъния | 1574/1770 | 1073/1269
Черна Гора | -/2075 | ?
Македония | ? | 985/1429 (непотвърдено)
Швейцария | 1006/1159 | -
П.П. Всички посочени държави имат И черен, И бял, включително и Космоте Гърция...
Всеки оператор си решава сам от кой цвят и вариант (16/32) по колко да поръча. От друга страна Apple и повечето производители имат минимални количества за поръчка под които не може да се поръчва (т.е. има 4 варианта, за всеки от които го има това ограничение, примерно мин. 500 бр. на вариант) и ако от оператора си мислят, че няма да могат да продат толкова, те просто поръчват само част от вариантите.
"While vile mutants still draw breath, there can be no peace. While obscene heretics' hearts still beat, there can be no respite. While faithless traitors still live, there can be no forgiveness."
- Legiones Astartes Silver Skulls' Catechism of Hate, Verse 1 of XXV
Айде честито на мен
взех си 32 GB i250
П.П не ми дадаха нито да подам молба за отключване , нито да си го взема с B-connect (Първата седмица с b-connect не можело). Може да са ме излъгали но не ме грее и така ми е ехтра.
Остава сега да взема iBEC & iBSS фаиловете, да го го jailbrakena, unlock-na и сам готов.

П.П не ми дадаха нито да подам молба за отключване , нито да си го взема с B-connect (Първата седмица с b-connect не можело). Може да са ме излъгали но не ме грее и така ми е ехтра.
Остава сега да взема iBEC & iBSS фаиловете, да го го jailbrakena, unlock-na и сам готов.

iPhone 3GS 32GB(black)+capsule neo case white
Честито, със здраве да си го ползваш!ereptor написа:Айде честито на менвзех си 32 GB i250
Завиждам ти!

тия са ебати неподготвените при все че отдавна знаят кога ще пуснат новия айфон в бг.
в германоса в мола момчето не знаеше изобщо че според уебсайта на глобул се продават телефони с b-connect и ме убеждаваше колко изгодни били едногодишните планове. така и не можа да разбере, че мен заключен телефон не ми трябва.
на 123 пък оператора на глобул определено го затрудниха моите въпроси и се опита да ме прати в магазина. единственото нещо което знаеше със сигурност е че продават само черен.
не знам как си мислят че ще им върви търговията така освен ако единственият им таргет не са ония дето директно купуват най скъпото без да питат нищо и които така или иначе няма да използват телефона освен да си го показват пред приятели.
явно ще се купува пак от гърция или италия...
в германоса в мола момчето не знаеше изобщо че според уебсайта на глобул се продават телефони с b-connect и ме убеждаваше колко изгодни били едногодишните планове. така и не можа да разбере, че мен заключен телефон не ми трябва.
на 123 пък оператора на глобул определено го затрудниха моите въпроси и се опита да ме прати в магазина. единственото нещо което знаеше със сигурност е че продават само черен.
не знам как си мислят че ще им върви търговията така освен ако единственият им таргет не са ония дето директно купуват най скъпото без да питат нищо и които така или иначе няма да използват телефона освен да си го показват пред приятели.
явно ще се купува пак от гърция или италия...
И все пак това е продукт, предлаган в няколко варианта и всички имаме право на избор - това право ни го дава Епъл... Защо в такъв случай не вкарат черен и бял 16gb, а да не вкарат 32gb - същото е.horror написа:Всеки оператор си решава сам от кой цвят и вариант (16/32) по колко да поръча. От друга страна Apple и повечето производители имат минимални количества за поръчка под които не може да се поръчва (т.е. има 4 варианта, за всеки от които го има това ограничение, примерно мин. 500 бр. на вариант) и ако от оператора си мислят, че няма да могат да продат толкова, те просто поръчват само част от вариантите.
Българска му работа

ЕДИТ: От обслужване на клиенти след проверка момичето каза, че в момента поръчаната партида е само черни, ЕВЕНТУАЛНО ако Глобул решат като поръчват други партиди може и да има бял. Не можа (пожела) да ме свърже с някой по-висшестоящ, който може да ми даде точен отговор.
След още една проверка каза, че гаранцията на закупен iPhone от Germanos от Гърция важи и в българския Germanos... Доколко е вярно не знам..
Приципно гаранцията трябва да ти важи в цяла европа. Стига да си пазиш гаранционната карта и/или касовата бележка.
"While vile mutants still draw breath, there can be no peace. While obscene heretics' hearts still beat, there can be no respite. While faithless traitors still live, there can be no forgiveness."
При Германос винаги е било така, обаче много хора са казвали, че специално за iPhone-а гаранцията важи само за държавата, където е закупен, затова се зачудих. Ако някой има чуждестранен телефон от Германос и да са му признали гаранцията в България нека каже да знаем със сигурностhorror написа:Приципно гаранцията трябва да ти важи в цяла европа. Стига да си пазиш гаранционната карта и/или касовата бележка.

Отключването става безплатно след изтичането надоговора, но става след подаване на молба.lambreto написа:Globul нали предлагат отключване ?