http://globul.bg/bg/iphone.html
За коя версия ? 16 или 32 ? С каква такса ? Или това е само спекулация ?bobygbg написа:Цената ще бъде 1000 лв. с абонаментна програма.![]()
Сигурен съм, че няма да е той, ако погледнеш, пише че са само за 3G а и изтичат на 31-ви.bobygbg написа:Цената ще е за 16GB, но дано останем изненадани. Предполагам пакета ще е като този който е сега на рекламата -25лв и 750 MB трафик
О камерата му е добра - сравни с други 3 МПbuldan написа:Аз съм с такъв телефон (3GS/32GB). Телефончето е добро, но наистина цена над 1200лв (разликата във Великобритания м/у 16-ката и 32-ката е 96£) ще е просто абсурдна. Все пак си мисля че рекламата, която му дръпнаха е малко неоправдана или може би аз все още не съм свикнал с него(ползвам го от 1 месец). Преди това бях с Nokia N82 и бях много доволен. iPhone браузва наистина доста бързо Интернет страниците, но ако някой разчита да прави снимки с "прословутата" му 3Mpx камера - просто да забрави за качество. Наистина ако цената е висока, добри алтернативни варианти са HTC и Nokia N97, за последния така или иначе съжалявам малко че не го взех вместо iPhona, но си навих да пробвам продукта на Арple.
zzevs написа:"от глобул ми казаха, че зената на новия модел ще е два пъти по-скъп от този на сегашния модел"
едва ли ще е два пъти, все пак от Apple им го продават на цената на iPhone 3G и си мисля че едва ли ще са толкова безочливи че да го пуснат на двоина цена. Би трябвало да го пуснат на цена около 900лв. за 16-ката (каквато беше цената на 3G-то в началото), и ще намалят цената на стария с некакви мизерни 50-60 кинта
Без.mustaka написа:тази цена със някакъв абонамент или без.Много ми се иска да е второто