Alxx написа:И аз искам да летя в космоса ,ама без ракета...ти без блутуут модул как очакваш програмата да работи?
Просто незнам какво да кажа за това...Alxx написа:Малее...ще спестя името на следващия автор:))За Програмите да.Но май ти не си наясно ,че тоя тип Ай фон като го включиш към Айтюнс със сим карта се Джейлбрейква сам и се отключва.Аз му направих чист рестор 2.2.1.Сам се джейлбр.иии send to Apple Store London
я дай линк в гоогле дето го прочете, че не вярвям .. приятелите ми му казват Пуспе :S .. (не приятелите ама съфорумниците от другия форумKristian.Dinev написа:PSP - Playstation Portable.
Уаааауууу.....Sobiesk1 написа:я дай линк в гоогле дето го прочете, че не вярвям .. приятелите ми му казват Пуспе :S .. (не приятелите ама съфорумниците от другия форумKristian.Dinev написа:PSP - Playstation Portable.:D)
КАК ДА ПОЛЗВАМ FRING-A
eminem4eto779 написа:
А и още повече как да се обаждаш от iPod touch като няма говорителче.
ИЗВИНЕТЕ МЕ ЗА ВНИМАНИЕТО
NiKoL4o0o написа:КАК ДА ПОЛЗВАМ FRING-A
eminem4eto779 написа:
А и още повече как да се обаждаш от iPod touch като няма говорителче.
ИЗВИНЕТЕ МЕ ЗА ВНИМАНИЕТО
FTW
само като му видиш ника ти става ясно що за идиотче е...gorgior написа:ЕЙ ПЕРНИШКИ МИНДИЛ ТИ НА МЕНЕ ЛИ ЩЕ МИ КАЗВАШ КВИ ТЕМИ ДА ПИША.ТОЗИ ФОРУМ Е ЗА ДА СИ ПОМАГАМЕ НЕ ЗА НЕКВИ ТЪПАНАРИ КАТ ТЕБЕ НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА ДАЛИ щЕ ИМАМ БАН.ГОЛЕМ ПРАС АКО ТЕ НАМЕРА КЕ ТЕ ПРЕБИЯ НЕЩАСТНИК.КАЗВАМ ТИ И шЕ ИМА ПОСЛЕ ДА ТЪПАНАР.БАТЕ ТАКА СИ МЕ ЯДОСЪЛ НЕМА ДА СПРА ДА ТЕ ПСУВАМ.СЕЛЯНИН ПРОСТ ГОЛЕМИЯ РАЗБИРАЧ МАЙКО МИЛА.АКО СИ НАПСАЛ ОЩЕ НЕЩО ПРОТИВ МЕН НЕЗНАМ ЩЕ ДОЙДА ДА РАЗТУРЯ ЦЕЛИЯ ПЕРНИК И ЩЕ ТЕ НАМЕРА.ТЪПАНАР
Това е ЛС от моя приятел Еминемчето.
Кво да го правиш - душичка.
victor11 :Здравейте нека да помогнем на хората с приятелки и лиобовници,като и аз влизам в тази група нека всеки който знае програми за тази тема да ги споделя ще съм благодарен както и сигорно не само аз.
И какво трябва да представлява една такава програма?
glukokortikoidi написа:Продавам нов MACBOOK AIR 128 SSD Купуван в българия, тоест има гаранция.
Изключително състояние!
Този е от най-бързите модели (има SSD което ускорява компютъра) Давам НЕоригинален диск на Windows XP , WIn Vista i Windows 7 за инсталация върху него. Уиндоус върви 2 пъти по-бързо на MAC от колкото на PC със същите характеристики, такаче все едно купувате 2 лаптопа.
Alxx написа:Цитат:
За Програмите да.Но май ти не си наясно ,че тоя тип Ай фон като го включиш към Айтюнс със сим карта се Джейлбрейква сам и се отключва.Аз му направих чист рестор 2.2.1.Сам се джейлбр.иии send to Apple Store London
едва ли като си купа ще имам точно два освен ако втория не е подарак и случайно си забравил да кажеш ...CuMEoH написа:Това го прочетох токущо & просто не се сдържах - реших да го споделя с вас...
glukokortikoidi написа:Продавам нов MACBOOK AIR 128 SSD Купуван в българия, тоест има гаранция.
Изключително състояние!
Този е от най-бързите модели (има SSD което ускорява компютъра) Давам НЕоригинален диск на Windows XP , WIn Vista i Windows 7 за инсталация върху него. Уиндоус върви 2 пъти по-бързо на MAC от колкото на PC със същите характеристики, такаче все едно купувате 2 лаптопа.
kasparr написа:има ли някаде инструкция за свалих си Open WINSCP кабела е свързан нопрограмата не не активира че е намерила телефона
Автор- vekereа бе пичове тука се вартите в тоя форум по цял ден 99% сте с айфони и се чудите за кой модел е !!!!!!!! еми каква е разликата между 2g и 3g ми че единия потдържа видео разговори а другия не следователно за 3g ще трябва да има дупка за 2та камера !!!
Върви народе възродени...пробмела е че съм с 3gs и не мога да качвам музика и апликации кито не са фрее имам в предвид мога да качвам само апликации които да фрее тези които си тегля от нета не мога да ги качам !!! моля помогнете!!!
търсих в ЧЗВ но не манерих отговора по точно манерих но нещо не разбрах бих бил много благодарен ако някои ми обясни
HARDWARE ERROR написа:Защо ****** ми изстрихте темата със въпроса как да си инсталирам приложения?
Сега ми се наложи да си рестартирам телефона и какво да видя темата в която подробно ми бе описано всичко я няма :/
Поне да я бяхте пратили в кошчето ........ :/
spok0 написа:Някои може ли да ми кайе какво трябва да направа (,) за да си запиша игра от лаптопа на iPhone 3gs 16 gb 3.1.2 сас !!!джавабрек!!! и (в)сичко като прехварлам от лаптопа itunis и ми истрива всички приложения вав (в) телефона които не са теглени от itunis как да го предотвратя това. Благодаря ви предварително и ако мой е някои сега да ми каже.
Претежателите на iPhone 3G и iPhone 3GS със 3.1.3 и модем 05.12.01 със всеки ден стават все повече и повече. Някой от тях са направили ъпдейт по неволя, някои нарочно и това е причината за това, че ние сега не може да се възползваме от услугите на нашите скъпи телефони най рано лятото когато ще излезе ОС4.
И тук идва новия ънлок, като чудо на хоризонта излезе информация, че на 23 април след някакви си 10-тина дена ще има джелбрейк и ънлок за iPhone 3G, iPhone 3GS и iPod touch 1G с фърмуер 3.1.3 и модем 05.12.01!
Това не ли чудо??
Над програмката работят група от програмисти във швеицария, на единия от студените, който е на 22 години, точно на 23 април ще стане на 23 години, и за това са решили на 23 април да пуснт релийза Thunderst0rm
gorgior написа:Представям си ако го беше засекла...pepperj написа:сори за поредния пост но сега пробвах без да съм закачил тела за компа и стартирах програмата и пак сащото. Програмата не засича тела. FAKEНе знам какво си очаквал да се случи на несвързан телефон.