Първият трансфер през Bluetooth за iPhone с iBluetooth
Re: Първият трансфер през Bluetooth за iPhone с iBluetooth
Е, при мен си работи - изпраща и получава. Единственият проблем е при излизане от приложението - налага се да му се спре процеса от SBSettings. Много е вероятно проблемите ви да се получават, ако сте връщали бекъп след минаването на 3.0.
victor11 написа:Е, при мен си работи - изпраща и получава. Единственият проблем е при излизане от приложението - налага се да му се спре процеса от SBSettings. Много е вероятно проблемите ви да се получават, ако сте връщали бекъп след минаването на 3.0.
ти на 3.0 ли си ? как го подкара , при мен все крашва когато пращам или получавам файлове
"Една жена е на толкова години на колкото изглежда, а един мъж на колкото се чувства !"
Ми да, за 3.0 говорим, версия на iBluetooth 1.0.8, от репото на xSellize. Никакви магии не са нужни. Както казах, желателно е телефонът да е начисто, без връщане на бекъп.
Като искам да сейфам картинка във "Photo Library" някой може ли да ми даде пътя до там.. че нещо не го намерих :С
Apple iPhone 3G 8GB f.w. 3.0 - Jailbroken http://wellwer.com
и на мен ми забива, с ос.3 съм
- noo_good
- Обратна връзка:
yanisslav написа:Като искам да сейфам картинка във "Photo Library" някой може ли да ми даде пътя до там.. че нещо не го намерих :С
Код за потвърждение: Избери целия код
/Private/var/mobile/Media/DCIM/100APPLE/
by NoGood
iPhone 8GB O.S. 3.1.3 ; iPhone 4 16GB iOS 4.0.1
Peace
Peace

-
Програмата ми иска активационен код?! Помооощ 

- noo_good
- Обратна връзка:
Свалииииииии си я от xSellize.com
by NoGood
Peace
Peace

имам следния проблем искам да пратя мелодия но немога да я намеря влизам в var/stash/rington и я няма а като вляза в настройки рингто и мие в custom и мога да си я задам като мелодия каде да я тарся
изчетох цялата тема разбрах каде се намират рингтоновете при мен са в var/mobile/itunes-control. Но парво никой не е писал каде трябва да ги сейвам когато ми пратят мп3 такаче да мога да ги слушам и другото е каде да ги сейфам и как да ги кача на копа зада мога да ги преобразувам в м4р формат.
а и каде се сейфат снимките за да са в photos
- noo_good
- Обратна връзка:
Можеш да си направиш да ти се запаметяват в та да можеш после да ги преслушваш с dTunes или iFile.Също така можеш да ги качиш и на компютъра като отидеш в същата директория.Що се отнася до снимките,тях ги запаметява автоматично във .И моля те следващия път не пиши на "развален" български.Трудно ти се разбира (без да се обиждаш)
/var/mobile/Library/Downloads/
/var/mobile/Media/DCIM/100APPLE/
by NoGood
Peace
Peace

ibluetooth
инсталирах ibluetooTH oT xselize мога да пращам files но когато получавам стига до 99 и нещо и ми казва finished,но pics не са в photo library ? кав е проблема според вас ? има ли по добра програма от ibluetooth ?
- noo_good
- Обратна връзка:
Не.
by NoGood
Peace
Peace

Снимки направени с iphone и пратени с iBluetooth пак на iphone излизат размазани!Някакви идеи?
- noo_good
- Обратна връзка:
Вместо от Images ги пращай през File System.Влизаш във
/var/mobile/Media/DCIM/100APPLE/
by NoGood
Peace
Peace

направих всичко по описаните начини и след като инсталирам, рестартирам
натискам(стартирам) приложението и екранът излиза само за секунда ...
натискам(стартирам) приложението и екранът излиза само за секунда ...

Нека позная, 3GS? Там засега не работи.
леко ксно, но БЛАГОДАРЯ ! поне има отговор
Mоже ли на чист български да обясните за лаици /които не седят по цял ден на компютъра и не са на ти с английския/ или по точно да напишете целия път до програмата, ако не ви затруднява!noo_good написа:Свалииииииии си я от xSellize.com
Благодаря предварително!

Влез в интернет на адрес http://www.xsellize.com/ и си направи регистрация, след това влез в Сидия и си добави това репозитори: http://xsellize.com/cydia/user-pass/, като заместваш user-pass с тези, с които си направил регистрацията, и вече ще я намериш в Сидия.
Това е друго нещо! Мерси, става!victor11 написа:Влез в интернет на адрес http://www.xsellize.com/ и си направи регистрация, след това влез в Сидия и си добави това репозитори: http://xsellize.com/cydia/user-pass/, като заместваш user-pass с тези, с които си направил регистрацията, и вече ще я намериш в Сидия.

от MadM@X: Този пост вече съдържа остаряла информация. Сорса на xsellize вече е само
Отиваш в сайта на xsellize. Регистрираш се и се сдобиваш с user & password
Зареждаш си Cydia - включваш Manage (предпоследната иконка долу-в дясно), след това избираш Sources. Горе в дясно на новоотворилия се екран има бутонче Edit. След като го избереш - вгоре в ляво се явява бутонченце Add. Натискаш го.
Появява се екранче, което ти предлага Enter Cydia/APT URL и клавиатурка за въвеждане.
Въвеждаш http://apt.xsellize.com/user-password/ (user-password са точно тези, с които се регистрира по-горе в сайта им). Натискаш Add Source - и си готов. След това търсиш iBluetooth и си го инсталираш.
Това на чист български за лаици ли е ?
А за да не си лаик, намери си време, ползвай търсачката и чети. Загуби ми 20 мин. да ти обяснявам нещо което го има поне десет пъти във форума!
Жив и здрав.
ПП: victor11 ме изпревари
, но http://xsellize.com/cydia/user-pass/ - е стария сорс и мисля, че там няма да намери нищо
cydia.xsellize.com
Зареждаш си Cydia - включваш Manage (предпоследната иконка долу-в дясно), след това избираш Sources. Горе в дясно на новоотворилия се екран има бутонче Edit. След като го избереш - вгоре в ляво се явява бутонченце Add. Натискаш го.
Появява се екранче, което ти предлага Enter Cydia/APT URL и клавиатурка за въвеждане.
Въвеждаш http://apt.xsellize.com/user-password/ (user-password са точно тези, с които се регистрира по-горе в сайта им). Натискаш Add Source - и си готов. След това търсиш iBluetooth и си го инсталираш.
Това на чист български за лаици ли е ?

А за да не си лаик, намери си време, ползвай търсачката и чети. Загуби ми 20 мин. да ти обяснявам нещо което го има поне десет пъти във форума!
Жив и здрав.
ПП: victor11 ме изпревари

iPad Pro 9.7 - 3G 32G 10.3.1 ; 5S 10.3.1
"Загуби ми 20 мин. да ти обяснявам нещо което го има поне десет пъти във форума!"
Ейййй, ми не се напъвай толкоз, щом си толкова ангажиран!
Сега какво, виновен ли да се чувствам???
Прости ми ако можеш, никой не те е молил лично! Обърнал съм се към конкретен човек от форума точно защото съм чел доста мнения!

Ейййй, ми не се напъвай толкоз, щом си толкова ангажиран!
Сега какво, виновен ли да се чувствам???
Прости ми ако можеш, никой не те е молил лично! Обърнал съм се към конкретен човек от форума точно защото съм чел доста мнения!

Хора всичко ок, но искам да попитам някои неща:
1. Къде се намират картинките, музиката и видеотата (директория)
2. Може ли да дадете линк към хубав файлов мениджър.
3. Дали тоя мениджър ще ми позволи да местя файлове, защото прочетох, че mp3-тата и видеотата не ги сейва където трябва.
4. Забелязах, че като пусна приложението и след това го изключа иконктата, която показва че Bluetooth e включен не изчезва. Пробвах се от Settings да видя дали е така, а там пише, че е изключен. Пробвах се да включа и изключа Bluetooth-а да видя дали ще се оправи, но след като го включих ето че станаха две икони до батерията
, и следователно като го изключа си остава първата икона. Все пак като рестартирах телефона изчезна иконата, но е малко непрактичен метод, не мислите ли? Някой да знае от какво е (или поне дали остава Bluetooth-а включен, че не искам да точи излишна батерия)
Тела ми е iPhone 2g jailbrake firm 3.0
Съжалявам ако на някой от тея въпроси е отговаряно, но нямам много време да чета.
1. Къде се намират картинките, музиката и видеотата (директория)
2. Може ли да дадете линк към хубав файлов мениджър.
3. Дали тоя мениджър ще ми позволи да местя файлове, защото прочетох, че mp3-тата и видеотата не ги сейва където трябва.
4. Забелязах, че като пусна приложението и след това го изключа иконктата, която показва че Bluetooth e включен не изчезва. Пробвах се от Settings да видя дали е така, а там пише, че е изключен. Пробвах се да включа и изключа Bluetooth-а да видя дали ще се оправи, но след като го включих ето че станаха две икони до батерията

Тела ми е iPhone 2g jailbrake firm 3.0
Съжалявам ако на някой от тея въпроси е отговаряно, но нямам много време да чета.