оправих се това търсачката на сайта е голяма работа

не е така на всеки един от предни упгрейди си давах рестор от стрия тел (вероятно съм един от малкото хора с мак тук) и всичко работеше перфектно до джейбриака след което времето за стартиране на телефона се скапваше от 20 сек на минута и половина но после всичко работеше (2.0.2 и 2.2 бяха доста бъгави по принцип, 2.2.1 беше готин, но най-готин си остана 1.1.4).zviaraD написа:Направи си бекъп на нещата, които искаш да запазиш - бележки (не съм сигурен, че може), контакти и др. Но без игри, и му дай сет аз ню - все пак качваме нов фърм, колеги, разбирам желанието ви да излъжете Епъл и софтуера, и да се опитате да запазите всичко по старому, но когато изникне проблем, не искам да чувам оплакване от новия фърмуер 3.0. Всеки прави всичко на добра воля и собствено усмотрение, казано ви е - на нов фърм - чиста инсталация (за мирна глава). Всеки да си преценява сам и да си носи последствията. Май забравихте за предишните преходи от 1.1>2.0>2.2>3.0... как всеки път се инсталираше всичко наново, за да работи безотказно телефона и софтуера. И още нещо - не забравяйте, че ние сме с кракнати устройства и няма никаква гаранция на 100%, че всичко ще е по мед и масло - всичко е на наш риск.
Никога не съм разбирал какъв ви е проблема с това! Когато си сложите телефона на ухото навреме (още преди да е получил connect при набирането) или просто пръста върхи сензора за близост - това не се показва. Не разбирам какъв е смисъла да чакам да видя че са ми вдигнали при положение че мога да го чуя.izzy написа:Сложих 3.0 на моя iPhone 2G и всичко мина гладко като следвах инструкцийте на първия пост.
Засега всичко работи нормално, но се появи отново Call Forwarding, а и не може да се вкл/изкл. WiFi от BossPrefs.
Дали има някакви решения за тези проблеми?
ами нормално, все пак това е ипръчка.. на всяка версия съм правил тест един до струг с нокия е51 - е ифона просто не лови добре и това е - слаб еaeronheart написа:Вчера се справих с джейлбрейка на телефона, ама уайфиту ми зацепва много слабо. На другите телефони хващам по 1000 мрежи, ама тоя ми хваща 2-3 и то слабо. Мрежатъа дето ми е у нас я хваща само с една черта..... Некви предложения?
Не си разбрал идеята за чиста инсталация - без рестор от бекъп, но акаунта ти в Аппстор си стои !! - и с него и всичко което си си закупил. Синхронизираш и пак си имаш всичко. Нищо от това което си си купил не губиш.I4ko написа:...
хи хи, на всек иго намира като фотоапарат, но това какво ти пречи да си пуснаш iTunes-a и да си работиш с него? - Нищо.Saimanp написа:ами как да го инсталирам след като компютъра ми отчита Iphone като фотоапарат вади ми само снимките
Явно изобщо не си чел какво пише в темата:nik4o27 написа:хора при мен забива още на първа стъпка,в смисъл,след като го конектна кам айтунс и ми излиза the sim card does not appear to be supported,а без такава не ме кънектва
прочетох че е препоръчително да съм с виста,но не вярвам това да е причината...
Проблема е при теб. Оправи си разширението на файла - програмата с която си г отеглил го е оплескала и го е преименувала на .zip а трябва да е .ipswnikolai4eff написа:Дбре де в крайна сметка защо програмата redsnow не може да види ресторе файла, два дена се мъча как да го преименувам той нали сие във ipsw формат.Със 3G съм ако има някъкав друг линк с ресторе.
Пробвай на друг USB порт, ако не стане или си преинсталирай операционната система или пробвай на друг компщтър/лаптоп/.melissa88 написа:Значи аз съм с Iphone 2G. След като инсталирам Redsnow ми се поямяма хардискчето и пише Downloading Jailbreak data и така чакам по половин час, но няма ефект, така си стои. Някой има ли идея какво трябва да се направи.