Какво ново и интересно се случва около iPhone, iPod touch и Apple... Всякакви новини и слухове около мобилното устройство, продукти и приложения свързани с него и всичко останало по темата.
Приложението е достъпно за потребителите на Windows (хвала) и може да бъде свалено от тук
След стартирането му ще следва рестарт на вашият iPhone и поява на нова иконка на екрана ви. Натиснете я и след още един рестарт ще имате инсталирана Cydia.
GVB написа:Ако си с оключен телефон преди да jailbreak-неш трябва да активираш картата.
Телефона ще дойде от Англия другата седмица, купен е от Apple Store UK за 440 лири и доколкото знам идва с карта Pay & Go from O2. Дали е отключен? Трябва ли там да го активират с тази карта? Ако не какво правим?
Може да провериш като сложиш някаква българска карта и да видиш дали ще я разпознае. Ако не го направи значи не е отключен и не е необходимо да го активираш и ще трябва след това да си сложиш ultrasn0w.
Приложението е достъпно за потребителите на Windows (хвала) и може да бъде свалено от тук
След стартирането му ще следва рестарт на вашият iPhone и поява на нова иконка на екрана ви. Натиснете я и след още един рестарт ще имате инсталирана Cydia.
Успех!
1. Предполагам, че телефонът трябва да е свързан със компютърът посредствон USB кабел.
2. На кой екран се появява иконката, за която говорите ?
3. Какво е Cydia ?
4. Какво е JailBreak ?
5. Благодаря на отзивчивите !
Може би се изразих неправилно,за което се извинявам.Имах предвид телефона да не може да се ползва от други оператори освен от този от който е закупен.Идеята ми е че ако го купя от Америка и го донеса в БГ дали ще мога да го отключа при положение че в телефона няма карта (предполагам че сигурно няма да имам достап до функциите на телефона).Мерси предварително.
asd.911 написа:Може би се изразих неправилно,за което се извинявам.Имах предвид телефона да не може да се ползва от други оператори освен от този от който е закупен.Идеята ми е че ако го купя от Америка и го донеса в БГ дали ще мога да го отключа при положение че в телефона няма карта (предполагам че сигурно няма да имам достап до функциите на телефона).Мерси предварително.
за съжеление /поне мое/ програми които симулират WiFi свързаност с цел да работят приложения с ограничение за работа през 3G не работиат на моя 3GS джейлбрейкнат с Purplera1n ;(
приложенията се затварят почти веднага след като е започнало зареждането им, същото важи и за AppStore приложението на самия телефон
До тук добре, каза Мечо Пух, падайки два клона по-надолу.
Имам 3GS от Глобул Jail-вам го както е описано и после като кача кракнато приложение от appstore и след синхронизацията ми дава грешка и нямам иконата..? някой може ли да ми каже от какво може да е..???
Iphone 3GS 16gb, kupih go dnes ot globul. izpolzvam mac. pri izpolzvaneto na purple rain mi zasedna na Done! Wait...., a na Iphone-a edno izobrajenie na snajen momyk, oblegnal se nebrejno na ednometrov Iphone maket. Idei?
Vpro4em syjalqvam za latinicata, no sym li6en ot kirilica na rabotnoto pc.
Здравейте!И аз след дълго чакане се сдобих с iphone3gs 32 gb.Доста изчетох, и бая рестори направих, не става и нестава с "purplera1n" да се джилбрекне.Ъпдейтнах 3.01.Знам, че не е това раздела, но ако има някой да удари едно рамо.
Аз съм с jailbreak-нат 3GS/FW3.0 32 GB, взет от Глобул. При мен стана от първия път като следвах това ръководство.
Намерих и друго по-детайлно ръководство тук :