iDA - Europe първата комерсиална и функционираща GPS нави
Re: iDA - Europe първата комерсиална и функционираща GPS нави
На мен ми зацикля на waiting for valid signal, GPS-a съм го enable-нал от xGPS. Iphone 3G 3.0 може и да не подържа 3.0.
Здравейте,
мн съм благодарен на всички направили си труда да задоволят един от големите проблеми с iphone а именно отключ на навигацията.
Значи на 19ти си я инсталирах Идата и накачих карти направил съм всичко както е описано, скрих и да не ми показва че ми остават 8 дена.
Сега имам следния проблем, не бях я пускал програмата щото не ми беше нужна днес ми потрябва и кат я пуснах за малко се показа след боот сцреена на програмата и излезе и от тогава това е само, пускам тя излиза, пускам тя излиза
май се върнах до момента преди да я инсталирам пак нямам навигация 
Сега пробвах да махна всичко (да го ънинстал) и го качих на ново и пак същото
Моля помогнете с някакви идеи какво може да е станало. Благодаря
п.с. Iphone 3g, 16gb, fw 2.2
мн съм благодарен на всички направили си труда да задоволят един от големите проблеми с iphone а именно отключ на навигацията.

Значи на 19ти си я инсталирах Идата и накачих карти направил съм всичко както е описано, скрих и да не ми показва че ми остават 8 дена.
Сега имам следния проблем, не бях я пускал програмата щото не ми беше нужна днес ми потрябва и кат я пуснах за малко се показа след боот сцреена на програмата и излезе и от тогава това е само, пускам тя излиза, пускам тя излиза

Сега пробвах да махна всичко (да го ънинстал) и го качих на ново и пак същото

Програмата е страхотна, само искам да попитам, когато качвам текстовия файл (за постоянно ползване) как да му дам 755 права ? т.е. откъде
благодаря 

Apple iPhone 3G 8GB f.w. 3.0 - Jailbroken http://wellwer.com
Преди да качиш файла,
го преименувай да не е тxt т.е. махни му разширението и тогава го качваш в телефона и след това му даваш права
най лесния начин за даване на права е инсталирай си от cydia / icommander след това отиваш до файла и цъкаш стрелкичката настрани и даваш правата и цъкаш сет излизаш и си готов
го преименувай да не е тxt т.е. махни му разширението и тогава го качваш в телефона и след това му даваш права
най лесния начин за даване на права е инсталирай си от cydia / icommander след това отиваш до файла и цъкаш стрелкичката настрани и даваш правата и цъкаш сет излизаш и си готов

Мерси, справих се
утре пътят до Слънчев бряг ще ми изглежда по-лесен

И аз имам този проблем: пускам тя излиза, пускам тя излиза. И аз махнах всичко (да го ънинстал) и го качих на ново и пак същото...
Идеи?!?!?!
Идеи?!?!?!
iPhone 5, 16GB, FW 6.1
MacBook Pro 13", MacOS 10.9.1
iPAD 2, 16 GB, WiFi
MacBook Pro 13", MacOS 10.9.1
iPAD 2, 16 GB, WiFi
Сложи си Sygicgpe написа:Идеи?!?!?!
Аз го имах същия проблем - единственото което помага е да върнеш датата от "настройки" до някакъв ден от периода на валидност на трайъл периода - например 20-ти... Като ти свърши пътуването пак за минута врещаш правилната датаxapu написа:Здравейте,
Значи на 19ти си я инсталирах Идата ...
да това деиства малко е кофти но...
Някой има ли идея как да поправя това, че ми променя всеки път часа на 00:00 ?
vesselin написа:Аз го имах същия проблем - единственото което помага е да върнеш датата от "настройки" до някакъв ден от периода на валидност на трайъл периода - например 20-ти... Като ти свърши пътуването пак за минута врещаш правилната датаxapu написа:Здравейте,
Значи на 19ти си я инсталирах Идата ...
И при мен след като е "кракнах" и винаги ми изписва че остават 8 дни период на ползване.. Но след реалните 8 дни, въпреки, че изписва че пак остават толкова не може да се стартира.
Върнах датата от настройки и наистина програмата тръгна, но постоянно изписва "Изчакване на Сигнал" чаках около 4-5 мин. и нищо не намира, а преди се стартираше до 5-10 сек. максимум.
Някой ползва ли е след изтичането на безплатния период и има ли някакво друго решение по въпроса ?

само да попитам че тази навигация се сварзва с спътници през gps а не с wi-fi и трябвали да има кам телефона някаква джиджавка или си има вграден гпс
- noo_good
- Обратна връзка:
Ти с кой iPhone си? 2G,3G или 3GS ???
by NoGood
iPhone 8GB O.S. 3.1.3 ; iPhone 4 16GB iOS 4.0.1
Peace
Peace

- noo_good
- Обратна връзка:
НЕ можеш да му сложиш навигация-няма GPS...
by NoGood
Peace
Peace

Нямаш вграден, но мисля че се предлага външен - като аксесоар. Поразпитай и потърси би трябвало да намериш, ако разбира се, си готов да похарчиш известна сума пари за навигация....трябва ли да има кам телефона някаква джиджавка или си има вграден гпс
“The greatest happiness of life is the conviction that we are loved -- loved for ourselves, or rather, loved in spite of ourselves.” - Victor Hugo
Моят другар =)
Iphone 3G 16GB / 3.1.2 - Jailbroken + Belkin Silicone case
Моят другар =)
Iphone 3G 16GB / 3.1.2 - Jailbroken + Belkin Silicone case