Какво ново и интересно се случва около iPhone, iPod touch и Apple... Всякакви новини и слухове около мобилното устройство, продукти и приложения свързани с него и всичко останало по темата.
Пуснаха новият fw, дано и SDK-а пуснат днес, Вторниците са хубаво нещо ако някой е гледал всеки 2ник от началото на годината Apple пускат по нещо.
link back: http://www.tuaw.com/2008/02/26/ipod-iph ... -released/
Значи скоро ще се здобиваме с fw 1.1.4
Значи това което аз четох и пуснах като коментар вчера в една от темите е вярно, а именно че другия вторник ще презентират 1.1.4 и подубренията в него.
iPhone 4S 32GB 5.0.1
MacBook Pro Multi-Touch Trackpad, Intel Core 2 Duo, HD 120GB, RAM 4GB up to 8GB
На официален Orange iPhone
Version 1.1.4 (4A102)
Modem: 04.04.05_G
Zibri Jailbreak OK
Български Проект засега не работи, проблем с правата при инсталацията.
Не се ъпдейтвайте ако не сте с официален iPhone, ще го заключите!
Да, точно това ви казвам. След ъпдейт се прави jailbreak и се отключва със Zibri 2.4
За съпътстващите заболявания от тази операция ви оставям да гадаете и отивам да хапна ;-)
Можеше да го преведеш, Шаман. 1 изречение е. С две думи това, което успях да науча по форумите е, че няма нищо ново. Само фиксва незнайни бъгове (call failed, надявам се). Няма флаш, няма видеоклипове, няма разширен блутут, няма връзка с exchange. Няма смисъл демек
anthony написа:Можеше да го преведеш, Шаман. 1 изречение е. С две думи това, което успях да науча по форумите е, че няма нищо ново. Само фиксва незнайни бъгове (call failed, надявам се). Няма флаш, няма видеоклипове, няма разширен блутут, няма връзка с exchange. Няма смисъл демек
уфф... в това ракиено време ;-) и едно изречение ме затруднява :oops:
Иначе - ако телефона си работи - не го пипайте !
П.П. Това не е очаквания фирмуеар за SDK-то, ами просто оправяне на бакии.. дето даже не ги казват какви са..
Демек точно това НЕ прави. Как ти хрумна не знам. Работи само jailbreak-а на Зибри, но не е сигурно как. В неговият сайт съветва да не ъпдейтваме докато не каже, че е ок.
anthony написа:Демек точно това НЕ прави. Как ти хрумна не знам. Работи само jailbreak-а на Зибри, но не е сигурно как. В неговият сайт съветва да не ъпдейтваме докато не каже, че е ок.
Сорка, незнам дали знаеш, но съм доста голям ентусиаст на тема BETA тестване рискувам без да ми мигне окото
Уточнявам:
1.1.4 + ZiPhone 2.4 =
- jailbreak OK
- sim unlock OK
- НЯМА АКТИВАЦИЯ!!
lockdownd от 1.1.4 още не е кракнат.
Официалните iPhones се активират през iTunes, за неофициалните няма решение.
Ако случайно сте направили upgrade до 1.1.4, върнете се на 1.1.3 и отключете със ZiPhone 2.4
- Drag & Drop files using Windows Explorer
- New baseband 04.04.05_G
- Faster load time of Photos application and SMS application
- Ziphone will work to jailbreak it but not activate it
- SMS out of order bug has now been fixed
- Safari no lunger dumps webpages when you open up a new page
- Phone loading time is faster overall
- Better reception
- Faster wifi also reported
п. п. с. Явно Зи ще даде новия ъпдейт първо на хората, които са го подпомогнали финансово . Kaто ни уверява, че софта му винаги е бил и винаги ще бъде безплатен.
I just finished working on the baseband.
The baseband is now unlocked and imei patched.
I will now rest a few minutes and start
working on activation.
Stay tuned !
До колкото се разбира вече Zibri работи на BB и дори е пачнал и ънлокнал телефона, ще почине малко и започва работа над активацията .