HTC: Hero
HTC: Hero

iPhone 2G 3.1.3 <7E18>|<04.05.04_G> - 8GB
iPhone 5 8.1 Gold (Special Edition) - 16GB
iPhone 5s 8.1 Space Grey NeverLocked - 16GB
iPhone 5 8.1 Gold (Special Edition) - 16GB
iPhone 5s 8.1 Space Grey NeverLocked - 16GB
Re: HTC: Hero
Изглежда супер яко, но защо е толкова извит в края...То малко добре ама не ми харесва много така
Но ако някой ми подари въобще няма да откажа 

iPod Touch 2G Варна
Дано софтуетра да е безплатен ъпдейт за всеки с G1 или G2
iPhone 4 16GB with firmware 4.2.1 [NO JB]
Macbook Prо 15" (2006), Original Snow Leopard
Macbook Prо 15" (2006), Original Snow Leopard
http://www.adobe.com/devnet/devices/art ... chero.html
Демо на флашът и браузърът с истиснко устройство.
Всички Android-и на HTC са с тая извивка.
Демо на флашът и браузърът с истиснко устройство.
Всички Android-и на HTC са с тая извивка.
Devices History: 4xTabletPC, 1xUMPC, 6xPocketPC, 2xInternetTablet, 2xSmartphone, 1xiPod Touch, 1xSony PSP, 1xAndroid
Current: Macbook White 2009 HTC G1
----------
The stereotypical iPod users: an army of iPod wielding zombies who don't notice the world outside their earbuds.
----------
The stereotypical iPod users: an army of iPod wielding zombies who don't notice the world outside their earbuds.
Ебахти сгънатия телефон
Определено Android-а е на ниво, но странно интерфейса и клавиатурата ми бият на iPhone OS
Джаджите са много добре измислени и е нещо което много ме кефи. Все пак ми се струва, че е с прекалено менюта ... като видях на това клипче от къде се влиза през 300 места ... блях.
Но флаша е доста добре имплементиран. Ще се радвам скоро да видя флаш и за iPhone OS.

Определено Android-а е на ниво, но странно интерфейса и клавиатурата ми бият на iPhone OS

Джаджите са много добре измислени и е нещо което много ме кефи. Все пак ми се струва, че е с прекалено менюта ... като видях на това клипче от къде се влиза през 300 места ... блях.
Но флаша е доста добре имплементиран. Ще се радвам скоро да видя флаш и за iPhone OS.
Интерфейса и клавиатурата ти приличат на iPhone, защото не си виждал TouchFlo3D - Sense е на практика поукрасена версия на TF-то, което HTC правят от години. Все пак когато вкъщи си пуснеш топлата вода и ти заприлича на топлата вода в сградата на Apple това не означава, че Apple са я изобретили (каквото и да казват рекламите им). И по-скоро аз ще получа Android със Sense за моя Touch HD, отколкото iPhone-a ще получи Flash (какъвто м/у другото WM има от сума време). Нали се сещаш какво ще стане с мрежата на AT&T ако позволят всички flash сайтове да се виждат на iPhone-a? А въобще не си прави илюзии, че при него потребителите диктуват какво да се случва - каквото си решат Apple и AT&T, това получавате. Виж какво стана със Slingplayer Mobile за iPhone - сума време чакаха одобрението на Apple (и AT&T) и накрая се принудиха да го орежат, за да може да се ползва само през WiFi (да не товари мобилната мрежа), само и само Apple да благоволи да го позволи.
HTC Touch HD user 

WM ползва Flash Lite, което е доста осакатено.
Devices History: 4xTabletPC, 1xUMPC, 6xPocketPC, 2xInternetTablet, 2xSmartphone, 1xiPod Touch, 1xSony PSP, 1xAndroid
----------
----------
Ако под 'осакатено' разбираш, че може да се гледат филмчета и да се играят игри - направо са му счупили и двата крака
.

HTC Touch HD user 

Най-последната версия 3 е базирана на Флаш 8. Взе много неща дават проблеми с него. И то базирана, не го покрива напълно.
С последния изтекъл Hero ROM на G1 има флаш 10 и мултитъч (работи напълно). Малко по-късно видео.
TouchFlo-то е доста приятно, но рамът на G1 не стига за него и трябва да се замести със стандартния Home. Тогава няма проблеми.
С последния изтекъл Hero ROM на G1 има флаш 10 и мултитъч (работи напълно). Малко по-късно видео.
TouchFlo-то е доста приятно, но рамът на G1 не стига за него и трябва да се замести със стандартния Home. Тогава няма проблеми.
----------
----------
Единствения проблем, с който се сблъсках при FlashLite е филмчета, кодирани с On2VP6 кодек (т. нар. FLV4). Всичко останало (може аз да не съм се сблъскал още) си върви. И разбира се, че flash-a вграден в Hero е по-добър - все пак WM версията е старичка, пък момчетата в Adobe не спят. Мисълта ми беше, че има много вода да изтече преди да видим flash на iPhone-a, докато втория опит на XDA пичовете за подкарване на Android на Blackstone-a изглеждат обещаващи. А и вчера видях цената на новия iPhone 3GS... 1050 Euro при положение, че HTC Hero е на 510 Euro, HTC Dimond 2 е на 445 Euro, дори HTC Pro 2 (който е водещия бизнес телефон) е на 595 Euro... меко казано абсурдна цена. И за какво? HSPA и компас
. То даже да беше HSPA добре, ами то е HSDPA. Чесно казано ако някой си го купи на тази цена, според мен трябва да бъде обявен за идиот на годината.
Добрата новина е, че изглежда HTC изоставят Qualcomm и невероятно тъпата им политика относно драйверите и се насочват към други производители. В скоро време ще имаме hardware acceleration на divx филми и то на 800х480 резолюция, възможност за overclock и поддръжка от XDA форума
. Какво му трябва на човека
?

Добрата новина е, че изглежда HTC изоставят Qualcomm и невероятно тъпата им политика относно драйверите и се насочват към други производители. В скоро време ще имаме hardware acceleration на divx филми и то на 800х480 резолюция, възможност за overclock и поддръжка от XDA форума

HTC Touch HD user 

Къде 3GS струва 1050Euro?!
От една седмица ползвам HTC HERO и бих казал че е много сполучлив телефон , а също така и ОС доста ме изненада приятно , много по лесен е за работа от Iphone и не са нужни толкова сложни операции за си пуснеш истински GPS програма , а и останах изненадан колко много приложения има за него и още повече че добре познатия на всички Saurik и неговата Cydia е започнал да прави приложения за Android OS , най накрая Iphone има сериозен съперник и конкурент ,а и като се вземе впредвид че се продава свободно и тук , и то на доста приемлива цена , аз моя го купих за 1050лв.
Ipnone 8GB 2.2 Видин бистро "ORANGE" бул "Панония 56а" Wi-Fi zone
защитно фолио "Belkin" , кожен Slim-Fit калъф "Belkin"
защитно фолио "Belkin" , кожен Slim-Fit калъф "Belkin"