Jailbreak/Unlock iPhone2G/3G/3GS 3.0.x с RedSn0w 0.8
-
Re: Jailbreak/Unlock iPhone2G/3G 3.0 с RedSn0w 0.7.2 (Windows)
Как да сетна телефона като нов докато ми показва - това за активацията
Вземете вашата покана за Lockerz от http://lockerz.trimpbg.net
-
пууу най-накрая и аз го направих
всичко си върви за сега перфектно 

Снега крашва или ако не крашне, седи на waiting on reboot. Просто думи нямам. 

iPhone 3G OS 3.1.2
с 2г съм и от отзивите до тук май е най добре да си остана с 2.2.1 така ли излзиза в крайна сметка?
О сега го джейлна но обаче седи от към 30-тина минути на черен екран и се рестартира. За втори път го джейлвам и е така, а като го ресетна с пауер бутона и нищо не е джейлнало и всичко е по старо му, само ми е разместило иконите на втората страница. С две думи - нищо не е както трябва. Къдее си Quickpwn! 

iPhone 3G OS 3.1.2
Здравейте,
При мен всичко мина ОК с 3.0, докато iTunes не ми изписа, че трябва да го сетна като нов телефон или да му направя Backup Sync restore. Докато чакам скапания sync в iTunes progress bar-a си се движи и си копира но този на телефона забива... И колкото и да го чакам не помръдва, дори след като iTunes ми дава: sync is complete you can disconnect (или нещо такова). Като го рестартирам пак ми дава скапания progress bar !!! и телефона не може да се включи!
Пробвах да го изключвам, включвам и рестартирам... и не стана нищо. Ресторнах го наново с redsnow и отново стана същото когато му дадох да си sync-не последния backup.
Ако някои може да помогне ще съм благодарен.
При мен всичко мина ОК с 3.0, докато iTunes не ми изписа, че трябва да го сетна като нов телефон или да му направя Backup Sync restore. Докато чакам скапания sync в iTunes progress bar-a си се движи и си копира но този на телефона забива... И колкото и да го чакам не помръдва, дори след като iTunes ми дава: sync is complete you can disconnect (или нещо такова). Като го рестартирам пак ми дава скапания progress bar !!! и телефона не може да се включи!
Пробвах да го изключвам, включвам и рестартирам... и не стана нищо. Ресторнах го наново с redsnow и отново стана същото когато му дадох да си sync-не последния backup.
-
хмм и аз имах проблем със 0.7.2 версиата ии зареди това пробвах със 0.7.1 и всичко стана окMammoth написа:О сега го джейлна но обаче седи от към 30-тина минути на черен екран и се рестартира. За втори път го джейлвам и е така, а като го ресетна с пауер бутона и нищо не е джейлнало и всичко е по старо му, само ми е разместило иконите на втората страница. С две думи - нищо не е както трябва. Къдее си Quickpwn!

Пише го в началото - да се сетне като нов (да не се използват бекъпи в iTunes). Не случайно темата започва с червен текст! Не е украса!martinium написа:Здравейте,
Полезни ръководства за iPhone
iPhone 4 8GB iOS 7.0.2
iPhone 2G 16Gb ФЗ iOS 3.1.3
iPad2 3G 16Gb iOS 7.0.2
iPod Video 5.5Gen 30Gb Black
iPhone 4 8GB iOS 7.0.2
iPhone 2G 16Gb ФЗ iOS 3.1.3
iPad2 3G 16Gb iOS 7.0.2
iPod Video 5.5Gen 30Gb Black
Искам да Благодаря на всички !!! И аз след тежки мъки го оправих..
iPhone 2G 4Gb Fw 3.0 !!! My happy day 25.09.07 iPhone 3G 16 GB FW 4.2.1
Нито с 0.7.2 ни с 0.7.1 с нищо нестава. Или ми изкарва not responding(или незнам как се пишеше) или след успешния джейл не се ресетва и след като го ресетна ръчно няма никакви следи от джейла.InFlAmMaBlE написа:хмм и аз имах проблем със 0.7.2 версиата ии зареди това пробвах със 0.7.1 и всичко стана окMammoth написа:О сега го джейлна но обаче седи от към 30-тина минути на черен екран и се рестартира. За втори път го джейлвам и е така, а като го ресетна с пауер бутона и нищо не е джейлнало и всичко е по старо му, само ми е разместило иконите на втората страница. С две думи - нищо не е както трябва. Къдее си Quickpwn!

PS: Как се прави бекъп само на контактите, защото смятам да ресторна?
iPhone 3G OS 3.1.2
Мерси за бързия отговор. Вече го направих... А колкото до това в началото - прочетох го, но мислех, че е свързано с applications, а на мен ми забива при sync на музиката и за това не ми е хрумнало, че е от това...MadM@X написа: Пише го в началото - да се сетне като нов (да не се използват бекъпи в iTunes). Не случайно темата започва с червен текст! Не е украса!
Благодаря! Вече всичко е ОК
Здравейте,
Да се похваля и аз
От снощи съм с 3.0.Освен,че всичко мина идеално друго не мога да кажа
Наистина ако се спазват точно упътването,няма как да не стане.
И както каза ahl4o,не го сетнах като нов,а му дадох да ми върне всичко-така и стана
Имах само засечка,защото не знаех как да си сложа installd,но тук,както винаги на помощ се притече Adamov.
Благодарности,както на него,така и за хората,които мислят и работят за нашето благо
Да се похваля и аз

От снощи съм с 3.0.Освен,че всичко мина идеално друго не мога да кажа

Наистина ако се спазват точно упътването,няма как да не стане.
И както каза ahl4o,не го сетнах като нов,а му дадох да ми върне всичко-така и стана

Имах само засечка,защото не знаех как да си сложа installd,но тук,както винаги на помощ се притече Adamov.
Благодарности,както на него,така и за хората,които мислят и работят за нашето благо

тази тема в сила ли е и за айпод 

- Бай ти Митьо
Добре, аз едно не мога да разбера - как може потребители, които имат и се занимават с този телефон от толкова време, не могат да се справят с един толкова елементарен ъпдейт? Престанете да плашите хората - ъпдейта е супер елементарен, всичко е все едно ъпдейтваш преди, независимо дали е 2.0, 2.2 или 3.0, важат едни и същи правила. Много малко са тънкостите, те са общовалидните за 2G и 3G, и съм сигурен, че при 80% от потребителите няма да възникнат... Просто подходете с малко мисъл, а? Предъвква се едно и също от 1 година насам...
Аз се присъединявам към клуба на хората, които не го Set up as new, а Restore backup from:. Малко се получи бавничко накрая на скалата, седя около 3-4 минути, но накрая е ок. Работи хубаво и бързо. Аз съм доволен от тройката.
Аз се присъединявам към клуба на хората, които не го Set up as new, а Restore backup from:. Малко се получи бавничко накрая на скалата, седя около 3-4 минути, но накрая е ок. Работи хубаво и бързо. Аз съм доволен от тройката.
iPhone 2G FW3.1.3, iPhone 4 FW4.3.5, Macbook White
simzeppelin написа:Тези ифони и иподи като се джейлнат им се бъгва целия софтуеар и спират да работат както трябва, спрете да правите селянии а се вземете в ръце!!
-
сори за групавия въпрос, от вчера съм с ийфон 3Г и вече успях да го крашна, сега мисля да го джейлбрейкна, но файла който трябва да ъплоудна през ий-тюнс го няма в този зип, има 018-5301-002.dmg , като пък него не мога да ъплоудна.. Някой ако може да ми обясни - предварително благодаря
-
едит: справих се - тряало да се преименува само
Имам същия проблем, много е досадно!Mega P написа:Привет,
снощи минах от 2.2.1 на 3.0 с 2Gто без проблеми. Доста хубавини има по ъпдейта.
Обаче имам един проблем със Сидия-та. Освен, че ми зацепва бавно, изписва ми и следното:" Error:couldn`t configure pre-depend dpkg for grep, probably a dependency cycle." Icy-то си работи и инстолва - през него качих БосПрефс и Уинтърборда.
Сложих чакащите ъпгрейди в Сидия-та на опашка и опитах оттам да инстолна-нищо. Рестартва се Сидия-та.
Някакви идеи защо така се получава? Да мина ли през червения сняг още веднъж?

iPhone 4 16GB, firmware 4.2.1 Never Locked
И аз стигнах до някъде, но телефонът ми пак е без WIFI. Какво да го правя сега... Май ще го хвърлям, защото не мога да инсталирам Ултрасноу през сидията и духам супата
iPhone 3G 2.2.1, Baseband 02.30.03 + Rebelsim. Mtel
и при мен е същия проблем...аз си инсталнах редсноу през cyder ,но отново няма WI-FInait65 написа:И аз стигнах до някъде, но телефонът ми пак е без WIFI. Какво да го правя сега... Май ще го хвърлям, защото не мога да инсталирам Ултрасноу през сидията и духам супата
Ами гледам, че май помощ няма отникъде, така че аз моя го прибрах в шкафа... Вече си мисля, че е хардуерно. Защото в началото като бях с 2.2.1 имах WIFI, после изчезна, като се появяваше за малко и после съвсем изчезна. Така че ако никой не каже нищо за този проблем - караме със старите телефони.
Забравих да кажа, че с 2.2.1 телефонът нямаше и блутут, а също и губеше връзка като се опитвах да говоря със слушалките. Бях с турбосим, но поне като телефон работеше и през еджа си бях качил някои неща. Сега вече край
Забравих да кажа, че с 2.2.1 телефонът нямаше и блутут, а също и губеше връзка като се опитвах да говоря със слушалките. Бях с турбосим, но поне като телефон работеше и през еджа си бях качил някои неща. Сега вече край
ти сега пак можеш да го ънлок през cyder
Може ли да обясниш - на ЛС да не спамим...
Трябва да наравиш jailbreak отново, но избираш да ти инсталира само Cydia. Недей да маркираш и Icy. След като приключи всичко успешно пускаш Cydia. Правиш си всичките обновявания. След това добавяш като нов repository http://apt.ripdev.com . След като се обнови списък с пакетите си инсталирай Icy.Sleepy написа:Имам същия проблем, много е досадно!Mega P написа:Привет,
Обаче имам един проблем със Сидия-та. Освен, че ми зацепва бавно, изписва ми и следното:" Error:couldn`t configure pre-depend dpkg for grep, probably a dependency cycle." Icy-то си работи и инстолва - през него качих БосПрефс и Уинтърборда.
Сложих чакащите ъпгрейди в Сидия-та на опашка и опитах оттам да инстолна-нищо. Рестартва се Сидия-та.
Добре де някай незнае ли защо при мен се получават тез изгъзици?
iPhone 3G OS 3.1.2
Сигурен ли си че всичко работи както трябва, защото аз имам същия проблем ? Пък и на всичкото отгоре WinSCP не ми работи както и терминала ми крашва щом го стартирам.netrootbg написа:Трябва да наравиш jailbreak отново, но избираш да ти инсталира само Cydia. Недей да маркираш и Icy. След като приключи всичко успешно пускаш Cydia. Правиш си всичките обновявания. След това добавяш като нов repository http://apt.ripdev.com . След като се обнови списък с пакетите си инсталирай Icy.Sleepy написа:Имам същия проблем, много е досадно!Mega P написа:Привет,