Jailbreak/Unlock iPhone2G/3G/3GS 3.0.x с RedSn0w 0.8
Re: Jailbreak/Unlock iPhone2G/3G 3.0 с RedSn0w 0.7.2 (Windows)
Здравейте,
аз съм с 2Г версия 2.1 , та въпросът ми е мога ли да ъпдейтвам към 3.0 направо или трябва първо 2.2...
Поздрави.
аз съм с 2Г версия 2.1 , та въпросът ми е мога ли да ъпдейтвам към 3.0 направо или трябва първо 2.2...
Поздрави.
@ ZviaraD аз ползвам iphone tunnel suite но на 3.0 не работи. Пробвах и по-нова версия(2.7) но там няма 3.0 софт. Ти какво ползваш за логване към телефона. Нещо за хора които са по-мързеливички...2-3 клика 
Само да отбележа че ми трябва да си реша проблема с препращането при обажданията...ако има нещо от Cydia или Icy дай предложение направо от там.

Само да отбележа че ми трябва да си реша проблема с препращането при обажданията...ако има нещо от Cydia или Icy дай предложение направо от там.
iFile - от Сидия или Айси - както си избереш. 

Излезна Ultrasn0w някой би ли разяснил как сега да стане инсталирането с него на залючен телефон? 3G
Упътванеivosf написа:Излезна Ultrasn0w някой би ли разяснил как сега да стане инсталирането с него на залючен телефон? 3G
Ъпдейтвай директно.ares777 написа:Здравейте,
Поздрави.
Полезни ръководства за iPhone
iPhone 4 8GB iOS 7.0.2
iPhone 2G 16Gb ФЗ iOS 3.1.3
iPad2 3G 16Gb iOS 7.0.2
iPod Video 5.5Gen 30Gb Black
iPhone 4 8GB iOS 7.0.2
iPhone 2G 16Gb ФЗ iOS 3.1.3
iPad2 3G 16Gb iOS 7.0.2
iPod Video 5.5Gen 30Gb Black
За съжаление не става. Смених дори името на оператора на АТТ и си промених логото на оператора но Call Forwarding продължава да се появяваzviaraD написа:Защо качвате смс-програми, след като има оригинана такава в 3.0? Версията на софтуера е съвсем нова, и дайте малко време на разработчиците (преди всичко тези, които правят всичко без пари), да напаснат работещи приложения и програми, не бързайте да качвате като невидели 100000 неща, и после ама защо телефона ми не работи![]()
Проблема с Call Forwarding се решава така (за целта ви трябва програма за достъп до файловата система на телефона):
* > Отваряте /System/Library/Carrier Bundles/Unknown.bundle
* > Във файла carrier.plist променяте
от
<key>ShowCallForwarding</key>
<true/>
на
<false/>
* > Рестартирайте.
Воала. Няма проблеми (макар че на 2Г нямам този проблем)
Mного зле момчета.Вчера ъпдейтнах към 3.0 ,но много странно си запазих всичко.По едно време крашна появи се ябълката ,така стои около 1 мин.,после се появява и sync кръгчето върху ябълката и така стои докато не му свърши батерията.Itunes не го засича ,за да му направя рестор.Помощ
Пробвах Power + Home бутоните но се пoвтарят нещата.

защо неми дава Itunes "shift" Restore ? а ми дава направо да ъпдейтвам през Itunes
По принцип уж няма какво да ти дава, задържаш Shift и натискаш Restore а не Update
iPhone 2G 8GB with Firmware 3.0
ами задържам и нестава отива си на ъпдейт директно
Ами не ми се е случвало пробвай с рестарт на компа ако искаш
iPhone 2G 8GB with Firmware 3.0
Привет,
снощи минах от 2.2.1 на 3.0 с 2Gто без проблеми. Доста хубавини има по ъпдейта.
Обаче имам един проблем със Сидия-та. Освен, че ми зацепва бавно, изписва ми и следното:" Error:couldn`t configure pre-depend dpkg for grep, probably a dependency cycle." Icy-то си работи и инстолва - през него качих БосПрефс и Уинтърборда.
Сложих чакащите ъпгрейди в Сидия-та на опашка и опитах оттам да инстолна-нищо. Рестартва се Сидия-та.
Някакви идеи защо така се получава? Да мина ли през червения сняг още веднъж?
снощи минах от 2.2.1 на 3.0 с 2Gто без проблеми. Доста хубавини има по ъпдейта.
Обаче имам един проблем със Сидия-та. Освен, че ми зацепва бавно, изписва ми и следното:" Error:couldn`t configure pre-depend dpkg for grep, probably a dependency cycle." Icy-то си работи и инстолва - през него качих БосПрефс и Уинтърборда.
Сложих чакащите ъпгрейди в Сидия-та на опашка и опитах оттам да инстолна-нищо. Рестартва се Сидия-та.
Някакви идеи защо така се получава? Да мина ли през червения сняг още веднъж?
iPhone 4G 32GB
iPhone 16GB 3.0+SENA black Genuine Leather case+Titan Phoenix steel skin
MacBook Pro
iPhone 16GB 3.0+SENA black Genuine Leather case+Titan Phoenix steel skin
MacBook Pro
Предполагам, че си с Виста. Чети тук.ivosf написа:ами задържам и нестава отива си на ъпдейт директно
- Бай ти Митьо
Не си рестартирал телефона. Нищо друго освен гореописаното не трябва да правиш.izzy написа:За съжаление не става. Смених дори името на оператора на АТТ и си промених логото на оператора но Call Forwarding продължава да се появява* > Отваряте /System/Library/Carrier Bundles/Unknown.bundle
от
<true/>
на
<false/>
* > Рестартирайте.
iPhone 2G FW3.1.3, iPhone 4 FW4.3.5, Macbook White
simzeppelin написа:Тези ифони и иподи като се джейлнат им се бъгва целия софтуеар и спират да работат както трябва, спрете да правите селянии а се вземете в ръце!!
ънлока премина успешно ,но WI FI отново не работи ...някой знае ли как може да се оправи WI FI
- kokiedagreat
Моя проблем е следния. Минах си на от 2.2 на 3.0 с 2G съм, всичко мина благополучно. Само че, пуснах да ми се ъпдейтне Cydia, но точно накрая ми вади някаква грешка и не иска да ъпдейтне. След това пробвах да сваля и Winterboard и пак така се получава... Да направя ли рестор, докато още нямам нищо в телефона? Може би пък ще се оправи..
iPhone 8 GB v3.0
Пробвай без да качваш Icy, само Сидия. После ако искаш, си го инсталирай от Сидия.
Рестартирах 5-6 пъти. Все тая.Бай ти Митьо написа:Не си рестартирал телефона. Нищо друго освен гореописаното не трябва да правиш.izzy написа:За съжаление не става. Смених дори името на оператора на АТТ и си промених логото на оператора но Call Forwarding продължава да се появява* > Отваряте /System/Library/Carrier Bundles/Unknown.bundle
от
<true/>
на
<false/>
* > Рестартирайте.
А като си върнеш името на оператора, не става ли?
Рестор можеш да му направиш като го вкараш в DFU mode.dudu4kin написа:Mного зле момчета.Вчера ъпдейтнах към 3.0 ,но много странно си запазих всичко.По едно време крашна появи се ябълката ,така стои около 1 мин.,после се появява и sync кръгчето върху ябълката и така стои докато не му свърши батерията.Itunes не го засича ,за да му направя рестор.ПомощПробвах Power + Home бутоните но се пoвтарят нещата.
Как да вкараш телефона в DFU тук или видео.
След това го ресторваш с iTunes.
iPhone 2G 8GB 1.1.2OTB->1.1.4->2.0->2.2.0->3.0 Perfectly working
iPhone 2G 8GB 2.2.1 not working home button
На мен ми пише ''Downloading Jailbreak Data...'' и не мърда. Чакам го и се включва в recovery mode. Какво да правя?
iPhone 2G 4Gb Fw 3.0 !!! My happy day 25.09.07 iPhone 3G 16 GB FW 4.2.1
Re: Jailbreak/Unlock iPhone2G/3G 3.0 Using RedSn0w (Windows)
Как да вкараш телефона в DFU има инструкции в поста преди твоя.metalicer написа:Сваляш този custom
firmware - /10x to Bloody/, вкарваш телефона в DFU mode, включваш iTunes, и даваш Restore с натиснат Shift. Трябва да ти се появи прозорец от който да избереш горесваления вече файл. Избираш го, изчакваш процедурата 15 - 20 мин и си готов.
iPhone 2G 8GB 1.1.2OTB->1.1.4->2.0->2.2.0->3.0 Perfectly working
някой дали е оправил проблема с NO WI FI
а проблема с ерор 1600?
iPhone 2G 4Gb Fw 3.0 !!! My happy day 25.09.07 iPhone 3G 16 GB FW 4.2.1
Така шчера си упнах 2Г-то на 3.0 с redsn0w днес 3г-то и двата странно забиха и се бугнаха 3Г-то го оправих но 2Г-то заби и сега стига до актишатинг и до там после се ресва появява се ябълката и до там ....ако някои има идея моля да сподели предварително мерси и се извинявам ако някаде е дискусирано ...........