Лесен метод за акт. откл. и джейл с 2.0.2/iPhone 2G/ PC&MAC

Всички ваши проблеми и въпроси, свързани с процедурата по отключване на достъпа до файловата система на телефона и активирането на пълната GSM функционалност за произволен мобилен оператор.
Публикувай отговор
Tsura

Re: Лесен метод за акт. откл. и джейл с 2.0.2/iPhone 2G/ PC&MAC

Мнение от Tsura »

Благодаря за бързия отговор, разбрах обаче откъде идва грешката, файловете от шапката не ми ги тегли, всъщност тегли ги, но с големина 0 КБ! Намерих от друго място и стана по описания метод в темата, благодаря за която! Сега отивам към по-нова версия! Успех на всички :)
icojico

Мнение от icojico »

Tsura написа:Благодаря за бързия отговор, разбрах обаче откъде идва грешката, файловете от шапката не ми ги тегли, всъщност тегли ги, но с големина 0 КБ! Намерих от друго място и стана по описания метод в темата, благодаря за която! Сега отивам към по-нова версия! Успех на всички :)
Моля дай линка на това друго място.
icojico

Мнение от icojico »

Благодаря!
Аватар
DistouN

Мнение от DistouN »

Моля ви помогнете :-X И Понеже линка за софтуера не работеше , инсталирах един от гоогле ... След което можех само да се обаждам на спешни номера. Опитах да иинсталирам друг софт. , но ми излиза ерор 1602 .. @-) Пробвах с QuickPwnGui120, всичко става ок докато се затвори cmdто. Тогава телефона стои с един отхапан ананас и отдоло кръгче ,което се върти. Изчаквам да мине кръгчето и като мине се едно нищто не съм правил .. пак така си стои. Моля ви помогнете x_x
iPhone 3g 16gb firmware 4.2.1
Arrogance_x2
Обратна връзка:

Мнение от Arrogance_x2 »

Здр. имам проблем с инсталиране и намиране на тоази фаил : Custom firmware 2.0.2 може ли някой да подаде едно рамо ?
Аватар
gorgior

Мнение от gorgior »

@ Arrogance_x2 този фърмур въобще не ти трябва. В друга тема прочетох , че все оше нямаш телефон. като за начало се запознай с основните термини. След това поразгледай темите в раздел "Отключване и джейбрейк" и като влезеш в час ще разбереш какво да теглиш!

П.П .Май съм те объркал с друг, но съвета ми важи и за теб. :)
iPhone 2G 8GB FW 3.1.3 JB
iPhone 3GS 32GB Neverlock FW 6.1.3 JB
iPhone 4 32GB Neverlock FW 7.0.6. JB
Не оговарям на ЛС написани на латиница, а още по-малко на шльокавица!!!!
Публикувай отговор