Unlock/Jailbreak на iPhone2G 2.2.(1) с QuickPwn2.2.(5) (Win)

Всички ваши проблеми и въпроси, свързани с процедурата по отключване на достъпа до файловата система на телефона и активирането на пълната GSM функционалност за произволен мобилен оператор.
Публикувай отговор
aciddroller

Re: Unlock/Jailbreak на iPhone2G 2.2.(1) с QuickPwn2.2.(5) (Win)

Мнение от aciddroller »

ъпейтнах фирмуайра, но не ми дава да го кракна :( остава на wait for your iPhone to connect in Recovery Mode... и стой там дълго време
Apple iPhone 8GB
icojico

Мнение от icojico »

Здравейте ! Имам iPhone2г с 1.1.4 , дайте моля активни линкове за обновление. Разбрах , че немога направо да сложа 2.2
veslav

Мнение от veslav »

Здр,
Имам проблем с 2G, опитах да го ресторна и Jailbreak - на, но не го направих както трябва и телефона не иска да се вкючи.По назад в темата четох за комбинацията от копчета, от които телефона влиза в рекавъри мод.Влезнах в релавъри на телефона, но когато се опитам да отворя сваления на компютъра софтуер 2.2.1 от първа станица, излиза грешка: "The iPhone "iPhone" could not be restored. An unknown error occurred (1600)" .Свалях различни версии на iTunes, но без успех. Просто се отчаях, какво може да се направи по въпроса

Качих 3.0 и го Jailbrake - нах, при други версии дава грешка или 1600 или 20
мерси все пак
dimipentchev

Мнение от dimipentchev »

Интересно, и аз имам проблем с отлючването 2G 16GB - зависва докато чака да се включи в рекавъри мод по vреме на Quickpwn(виста ult. sp2). Всички предишни стъпки са ок. Идеи моля? Работещт фирм 1.1.4 - рестор до 2.0.2 с itunes 7.7.1 - рестор до 2.2.1 itunes 8.0.2.21. Дали да не пробвам с по стар itunes. Четох официален отговор на Quickpwn, че това става при 8.2, т.е. по-нова версия на itunes? Ако някой има решени да помогне моля.
dimipentchev

Мнение от dimipentchev »

До всички, които имат проблем с Quickpwn - и телефона им увисва на съобщението: Wait for your phone to connect in recovery mode. Просто издърпайте кабелчето на USB-то. След това си изключвате телефона. Следт това натискате HOME бутона и докато го държите натиснат пак го свързвате към кабелчето. Продължавате да държите натиснат бутона, докато не се появи следващата стъпка. През цялото време Quickpwn си работи - там нищо не пипате. Надявам се съм бил полезен.
Аватар
batence

Мнение от batence »

dimipentchev написа:До всички, които имат проблем с Quickpwn - и телефона им увисва на съобщението: Wait for your phone to connect in recovery mode. Просто издърпайте кабелчето на USB-то. След това си изключвате телефона. Следт това натискате HOME бутона и докато го държите натиснат пак го свързвате към кабелчето. Продължавате да държите натиснат бутона, докато не се появи следващата стъпка. През цялото време Quickpwn си работи - там нищо не пипате. Надявам се съм бил полезен.
10х
"I think the major good idea in Unix was its clean and simple interface: open, close, read, and write." Ken Thompson
Публикувай отговор