Apple официално пуснаха FW 3.0 за iPhone 3GS
Re: Apple официално пуснаха FW 3.0 за iPhone 3GS
Много бавно става, само при мен ли е така?
Принципно ако си на PC ще става бавно
. На Mac e за минути....но ние потребителите на PC сме прецакани заради рекламната политика на Apple да прави тежки приложения, за да показва колко Mac са по-добри.

iPhone 2G 3.1.3 <7E18>|<04.05.04_G> - 8GB
iPhone 5 8.1 Gold (Special Edition) - 16GB
iPhone 5s 8.1 Space Grey NeverLocked - 16GB
iPhone 5 8.1 Gold (Special Edition) - 16GB
iPhone 5s 8.1 Space Grey NeverLocked - 16GB
Здравейте,
Имам iphone 3G 16 GB фабрично отключен от Глобул и го ползвам със сим карта на мтел.
Направих си ъпдейта кам ОС 3.0 през itunes и всичко си мина ок. Обаче сега телефона ми стои заключен и показва само белия USB кабел и иконката на itunes. Като стартирам itunes и ми дава грешка че "AppStore request time out"
Явно ще трябва малко да се почака за да се разтоварят сървръте на Apple за да може да се активира телефона през itunes и appstore съответно.
Поздрави на всички.
Имам iphone 3G 16 GB фабрично отключен от Глобул и го ползвам със сим карта на мтел.
Направих си ъпдейта кам ОС 3.0 през itunes и всичко си мина ок. Обаче сега телефона ми стои заключен и показва само белия USB кабел и иконката на itunes. Като стартирам itunes и ми дава грешка че "AppStore request time out"
Явно ще трябва малко да се почака за да се разтоварят сървръте на Apple за да може да се активира телефона през itunes и appstore съответно.
Поздрави на всички.
iPhone 4S 16GB white ФЗ iOS 6.1, No jailbreak
MacBook Pro 13 mid 2010 - OS X Mountain Lion 10.8.2
Да така е, в момента са пренатоварени сървърите на Епълbukich написа:Здравейте,
Поздрави на всички.

Полезни ръководства за iPhone
iPhone 4 8GB iOS 7.0.2
iPhone 2G 16Gb ФЗ iOS 3.1.3
iPad2 3G 16Gb iOS 7.0.2
iPod Video 5.5Gen 30Gb Black
iPhone 4 8GB iOS 7.0.2
iPad2 3G 16Gb iOS 7.0.2
След постоянни опити успях да се промуша и да си активирам iphone-a вече всичко е ок и работи.
Да не би да ми казваш, че имаш и СМС? А тетъринг откри ли как се прави?bukich написа:След постоянни опити успях да се промуша и да си активирам iphone-a вече всичко е ок и работи.
Имам СМС
Не още не съм открил как се прави тетъринг.

от самия itunes го сваляш, даваш му check for updates и то те пита дали да свали новия софт.danytoo написа:дайте линк де
Iphone 8 Plus 64 GB
iPad Air 2 (6th Gen) 16GB Wi-Fi
Macbook Air 13' Early 2014
хора да ви питам нещо не ми излиза ммса, позвам мтел, това означава ли че с този оператор няма да се поддържа мсс за iphone 3g?
Iphone 8 Plus 64 GB
И на мен не ми излиза на Вивател. Направи ли настройките на ММС? в Settings>General>Network>Celular Data Network>MMS?mi4oto написа:хора да ви питам нещо не ми излиза ммса, позвам мтел, това означава ли че с този оператор няма да се поддържа мсс за iphone 3g?
bukich написа:Имам СМСНе още не съм открил как се прави тетъринг.
Да бе, естествено!

Anares написа:И на мен не ми излиза на Вивател. Направи ли настройките на ММС? в Settings>General>Network>Celular Data Network>MMS?mi4oto написа:хора да ви питам нещо не ми излиза ммса, позвам мтел, това означава ли че с този оператор няма да се поддържа мсс за iphone 3g?
не съм, не ги знам точно настройките, сего го видях дори за първи път, някой има ли представа какви са настройките за мтел за ммс?
Iphone 8 Plus 64 GB
Има тема с настройките за MMS. iPhone 3G Update OS 3.0 mmsmi4oto написа:Anares написа:И на мен не ми излиза на Вивател. Направи ли настройките на ММС? в Settings>General>Network>Celular Data Network>MMS?mi4oto написа:хора да ви питам нещо не ми излиза ммса, позвам мтел, това означава ли че с този оператор няма да се поддържа мсс за iphone 3g?
не съм, не ги знам точно настройките, сего го видях дори за първи път, някой има ли представа какви са настройките за мтел за ммс?
Полезни ръководства за iPhone
iPhone 4 8GB iOS 7.0.2
iPad2 3G 16Gb iOS 7.0.2
iPhone 4 8GB iOS 7.0.2
iPad2 3G 16Gb iOS 7.0.2