iPod touch срещу iPhone или каква е разликата
Re: iPod touch срещу iPhone или каква е разликата
Не виждам логиката в това да си вземеш ipod touch при условие, че имаш iphone 3g? Не ти достига място на iphone-a ли? Единствените плюсове на touch-a спрямо iphone-a са размера и теглото (като разликата не е чак толкова голяма). На практика двете устройства са идентични (с дребните разлики, които всеки знае естествено) и няма да намериш нищо ново.
iPhone 3G 16Gb 3.0
Зависи
Ако нямаш пари за Iphone и успееш да закупиш от USA Ipod разликата става м/у 350лв(8GB) и 800лв огромна:) Така че зависи какво ти трябва и дали парите са ти проблем като на мен
А сега както може би се очертава за тоя Jailbreak бих предложил да си купите Ipod

iPod Touch 8GB 2G / Firmware 3.1.2
Ако съм разбрал правилно, от прочетеното по-нагоре айпода е 1:1 с айфона, само дето няма камера, връзка с приятелите(гсм) , блутут и камера. Имам само един въпрос:
Може ли при ipod touch 2g, да променяме версията на софтуера, както при iphone?
ex. Купуваме си го с 2.1 .. качваме на 2.2 , после става мазало или някое приложение не работи както трябва и сваляме до 2.1 ... Предполагам версия 1.* е за айпод 1г
Може ли при ipod touch 2g, да променяме версията на софтуера, както при iphone?
ex. Купуваме си го с 2.1 .. качваме на 2.2 , после става мазало или някое приложение не работи както трябва и сваляме до 2.1 ... Предполагам версия 1.* е за айпод 1г

Powered By:
Nokia E51 Black Steel + 4gb Micro SDHC
iPhone 3G 16gb White FW 2.2.1
Nokia E51 Black Steel + 4gb Micro SDHC
iPhone 3G 16gb White FW 2.2.1
Имам много важен въпрос относно качеството на музиката.Има ли някаква разлика в качеството на звука на iPhone-ите и iPod-ите?
Не.
Български субтитри за всеки!
Моето творчество!
Моето творчество!
Няма камера, блутут, но няма и микрофон, така че не става за Skype разговори.
An Apple a day, keeps Microsoft away.
Предлагат се микрофон и слушалки комплект, така че въпроса със скайп е решен 

iPod Touch 2nd Generation - Jailbroken
По това, което разбрах от сравнението на двете машинки... иПод-а няма високоговорителчета??? Само на слушалки ли ще го мъча?
2 генерация има. Не е толкова силен, но е достатъчен. Все пак ако си от тия дето си дънят музиката на телефоните по трамваите, ще те разочаровам.. Тъча е доста по-назад в този компонент.
Не, не. Мен ми трябва да се чува. : ) Това с дрънченето е тъпашка история.
Благодаря ти много за инфото. : )
Благодаря ти много за инфото. : )
ipod touch 2 Gen има по-бърз процесор от iPhone/iPhone3G и iPod Touch fist Gen - всички те са клокнати на 412 Mhz
а iPod Touch 2 е на 532 това е доста основна разлика
а iPod Touch 2 е на 532 това е доста основна разлика

Извинявам се, но тъй като не разбирам много .. въпроса ми е каква е разликата между iPod Touch 1gen i 2gen ?
По принцип си пише на много места но хайде второто поколение има копчета за звука и спийкър отделно е със по добър хардуеър процесора му е по бърз и от айфон 3г това е в общи линии
iPod Touch 2nd Generation - Jailbroken
http://reviews.cnet.com/8301-19512_7-10115866-233.html
http://www.phones-online.org/phones/iph ... ne-3g.html
Любопитно....
http://www.phones-online.org/phones/iph ... ne-3g.html
Любопитно....
mbp 2.0ghz/2gb/200gb/radeon x1600(256)/10.6.3
iPod touch 2nd 8gb 3.1.2 JB
iPod touch 2nd 8gb 3.1.2 JB
- puredevotion
Амм .. искам само да вметна нещо има разлика в качеството и силата на звука.Аз имам IPod Touch 2G и го сравнявах как свири с IPhone 3G мисля че моя имаше по хубав звук , но което и да си вземеш няма да сгрешиш.Имам един въпрос само.Защото съм нов тук има ли някакъв начин да се Jaibrake-не моя IPod . Благодаря Предварително !
IPod Touch 2G 16 GB | Jailbroken with Firmware OS 3.1.2
здравеите,имам един въпрос относно тези 2 устроиства.
значи имал съм доста телефони (н95,Н93,К850.... както и аипод тъч 1G).
та в момента съм на работа по морето,кадето немога да си взема настолния комп,затова ми трябва много функционално устроиство,както и телефон (че сега съм с нокия 1208
).
та се чудя дали да си взема аифон,или един аипод тъч 2G+някъкъв телефон от рода на 8800 (или друга стилна слушалка).естесвено ако имах възможност да си взема Iphone 3G нямаше да се замислям но...
та какво ще пропоръчате вия??
значи имал съм доста телефони (н95,Н93,К850.... както и аипод тъч 1G).
та в момента съм на работа по морето,кадето немога да си взема настолния комп,затова ми трябва много функционално устроиство,както и телефон (че сега съм с нокия 1208

та се чудя дали да си взема аифон,или един аипод тъч 2G+някъкъв телефон от рода на 8800 (или друга стилна слушалка).естесвено ако имах възможност да си взема Iphone 3G нямаше да се замислям но...
та какво ще пропоръчате вия??
Що се отнася до мултимедия и броузване iPod-a e ненадминат .. неслучайно беше избран и за най-добро музикално устройство тази година.Аз съм предоволен от него.
Сега с идването на 3.0 който има тъч 2г ще му се отключи някакъв вид локална връзка като блутуут май.
Real racing е първата игра ползваща функцията...
Real racing е първата игра ползваща функцията...
iPod Touch 2g 3.1.2 Jailbroken ! with SwitchEasy RebelTouch
Каква ще е тази връзка като няма блутуут?! Единствено ако е през лайфи, но тогава предполагам и 1г ще го има.
iPod Touch 1st Generation 8GB
2G има вграден Bluethooth чип за Nike+ ,но не е пригоден за нормално ползване(пращане/получаване на фаилове). Силно се надявам Dev-team да направят начин той да се използва с пълната си функционалност.
iPod Touch 2ndGen(MB) 8GB with 4.0 firmware Jailbroken
- eminem4eto779
СПОРЕД МЕН ТЕ НЕМОГАТ ДА СЕ СРАВНЯВАТ.ВСЕ ЕДНО ДА СРАВНЯВА6 БИРА И ФАНТА 

IPOD TOUCH 16 GB SECOND GENERATION
NOKIA 5800 XpressMusic RED LINE 8 GB MEMORY STICK
VAN DER SAR 4EVEEEEER
NOKIA 5800 XpressMusic RED LINE 8 GB MEMORY STICK
VAN DER SAR 4EVEEEEER
-
Да прав си няма микрофон ,но може да си купих оделно...Naki написа:Няма камера, блутут, но няма и микрофон, така че не става за Skype разговори.
Аз си купих един пакет адаптори от ебай.ко.ук за 4 паунда,чисто нови.И ва пакета бяха 4 адаптора...

кристияне тея телефони бяха в мен защото можех да ги ползвам безплатно.и за времето през което ги ползвах (средно към 2 месеца) ми омръзваха до толкова,че само за разговори и часовник да ми трябват (симбиан ползвам от 6 години).
с аипода беше съвсем друга работа,затова и искам аифон.а и на мястото което се намирам в момента нямам компютър,и ми трябва някъкъв удобен таблет интернет,но няма да изпадам в излишни обяснения.
с аипода беше съвсем друга работа,затова и искам аифон.а и на мястото което се намирам в момента нямам компютър,и ми трябва някъкъв удобен таблет интернет,но няма да изпадам в излишни обяснения.