GVB написа:Инсталация: Ste Packaging
OrbLive - Гледай ТV
Re: OrbLive - Гледай ТV
пише си на първия пост
Apple iPhone 3G 16GB black jailbroken
-
НИщо нестава ...
Камерата ми показва черен екран, каналите ми не тръгват, дават ми този шибан ерор, който и стийм да сложа: Connection to the stream timed out. Try decreasing the disired quality !
... щЕ оТкаЧАа
Камерата ми показва черен екран, каналите ми не тръгват, дават ми този шибан ерор, който и стийм да сложа: Connection to the stream timed out. Try decreasing the disired quality !
... щЕ оТкаЧАа

знае ли някой от къде мога да видя стрийм адреса на програмите от IPTV тъй като имам абонамент там
благодаря предварително
благодаря предварително
iPhone 4 ФЗ 5.0.1 RedSnow Jailbreak
Пускаш избрания от теб канал да се плейва на компютъра и в зависимост от плейъра, който ползваш, търсиш Properties или File Info - там трябва да пише адреса на стрийма.
Здравейте!От съвсем скоро и аз съм с програмката .victor11 написа:Пускаш избрания от теб канал да се плейва на компютъра и в зависимост от плейъра, който ползваш, търсиш Properties или File Info - там трябва да пише адреса на стрийма.
Качил съм я във версия -Free.
Конкретният въпрос е:Дали заради това в телефончето сее държи както си иска и -конкретно за Телевизиите -на онлайн видеос ми дава само Гугъл и Някаква друга търсачка ,а на Интернет ТВми пуска 3 произволни програми и след това ми изписвада отида на платения вариант,кадето има ощи един куп програми.
Иначе -да сте живи и здрави -,всичко изпълних както сте описали.
Предварително ви благодаря!
Айфон 3g 8gb 2.2
iTunes Info:
Позна...Then OrbLive Free proposes 3 random pieces of media in each category...

Пак благодаря!Да ми подскажете от къде да си кача нещо нормално?victor11 написа:iTunes Info:Позна...Then OrbLive Free proposes 3 random pieces of media in each category...
Нещо работещо ?
Нещо безплатно?
Айфон 3g 8gb 2.2
iTunesmarinius3 написа:Извинявай,ама от къде да го кача на телефончето?
Но там е платена версията!NBT написа:iTunesmarinius3 написа:Извинявай,ама от къде да го кача на телефончето?
Айфон 3g 8gb 2.2
вчера чух че имало актуален стрийм за Discovery. Ако някой го притежава моля да го пусне в темата.
Iphone 4, ios 6.1.1 JB
здр!!направих всичко описано до момента,но като стигна до видео..да пусна некоя програма и ми изписва следната грешка "connection to the stream timed out.try decreasing the desired quality."
А ако нямам TV tuner мога ли да гледам телевизия през интернет?
благодаря на чожока сложил тази програма,заминавам за англия и тази програма направо ще ме спаси.мога да си влизам в компа и направо карти.благодарности
А някой знае ли как може да се види линка за стрийма през livestream?
здравейте след два дни заминавам за англия и искам да сам се подготвил с тази програма,но имам следния проблем когата цакна двапате на иконата на компа и ми влиза в саита на орб не ми е катовашите а ми исписва winamp remote и ми казва да го канектна с компа.някакви идей
Добре де, отварям си компютъра, виждам папките, виждам файловете и...не мога да ги отворя. Или отварям видео, но не мога да отворя снимка или доокумент!???? Това на софийския нет!? А в провинцията отварям всичко без проблем. Там нета е доста по сговнен. В София ми отговаря ORB че времето ми е изтеклол Това е някакъв абсурд Нещо бъркам ли или си е такава програмата
Здравейте, може ли да се намери стрийм на Радио Фреш. Благодаря предварително на отзовалите се.
Щом искаш радио, по-добре си качи Wunder Radio, там ще намериш не само Радио Фреш, а и няма да ти се налага да стриймваш нещата през твоя компютър.
и все пак нека който открие нов стриийм който работи да го поства
много ще е от помощ
много ще е от помощ
3G 16GB BLACK OS 4.0.2
-
orblive
някой били помогнал да каже как да си добавя каналите от твтунера в програмата orblive защото никаде из форума не видях да пише