iHome
Re: iHome
Нищо не стана. Благодаря ти за помоща все пак. Незнам миналия път преди рестора как я инсталнах но сега не става. Повече няма да се занимавам с нея в Sydia я намерих но на френски кофти нищо не се разбира.
Не стигаш до Library. Става въпрос за Library в основната директория на телефона, не /var/mobile/.poldeburg написа:Пътя ми е ясен обаче стигам до Library и после не мога да открия MobileSubstrate/DynamicLibraries. Това ми е болката не излиза никъде. Инсталирал съм MobileSubstrate от Cydia. Всичко съм направил както трябва но не става.
Please Help!
I HAVE THE BODY OF A GOD!!!
(Unfortunately it's Buddah)
(Unfortunately it's Buddah)
Значи направих си една папка MobileSubstrate после вътре в нея си направих още една папка DynamicLibraries и в нея сложих разархивирания iHoma и след това всичко това го преместих в Library в основната директория на телефона както ми каза. Тези две папки ги направих защото в Library няма папка MobileSubstrate нито пък DynamicLibraries. Имам инсталиран MobileSubstrate за информация не е от това. Както и да е пак нищо не стана. Не мога да разбера къде ми е грешката.
Някой може ли да помогне?
Някой може ли да помогне?
А на тебе приятелю нещо май не ти е добре кво се месиш където не ти е работа "разбирачо", странен случай съм бил ти сигурно разбираш от всичко и всичко можеш да направиш. Като не можеш да помогнеш с нещо по добре недей да занимаваш хората с глупости кой бил странен и кой не.
Някой може ли да ми каже от къде в Cydia да я кача?
Здравейте, хайде някой да помогне с тази програмка защото я няма никъде а искам да я имам.
Предварително благодаря!
Предварително благодаря!
Дайте работещ линк за програмата.
Вече я няма iHome. Но mQuickDo върши същата работа. Има я в Cydia.
Не я намирам. Можеш ли да ми помогнеш?