Новото поколение iPod може да има камера
Новото поколение iPod може да има камера
Когато през септември Apple обнови своите плеъри iPod touch и iPod nano, новите им версии може да са снабдени с вградена камера. Информацията е от френския сайт Hardmac, който цитира вътрешни източници. Тя може да е логична, що се отнася до iPod touch, но звучи странно по отношение на iPod nano - все пак плеърът не разполага с дисплей. Подобен ход на Apple ще увеличи значително потреблението на свързани с камерата приложения в App Store, чийто брой и без това се очаква да нарасне значително с пускането на новия iPhone, за който се смята, че ще има по-добри фото- и видеовъзможности.
П.П. Вие представяте ли си?! Тогава смисъл от айфон няма да има. Надявам се това ''устройство'' да не види бял свят,защото ще е само излагация.
П.П. Вие представяте ли си?! Тогава смисъл от айфон няма да има. Надявам се това ''устройство'' да не види бял свят,защото ще е само излагация.
Apple iPod Touch 2G 32GB 3.1.2 Jailbroken with blackra1n
Re: Новото поколение iPod може да има камера
Как така не разполага с дисплей. На сайта си Apple пишат, че има http://www.apple.com/ipodnano/ . Само iPod shuffle доколкото знам няма дисплей. Колкото до новината според мен няма лошо и алтернативата на iPhone да има камера, макар че повече ще се зарадвам на вграден микрофонBlurry написа:...звучи странно по отношение на iPod nano - все пак плеърът не разполага с дисплей...

iPod Touch 2ndGen(MB) 8GB with 4.0 firmware Jailbroken
- iFlashFreak
Що да няма смисъл ?? Ти не ползваш ли айфон като телефон ? Или само за снимки и игри ?Blurry написа:П.П. Вие представяте ли си?! Тогава смисъл от айфон няма да има. Надявам се това ''устройство'' да не види бял свят,защото ще е само излагация.
Първо: аз нямам айфон, а и не искам да имам поради ред причини! Второ: дори да имах щях да го ползвам и като двете Трето: какъв е смисала за камера? Какъв ще е смисъла и разликите в двете устройства? Аз не виждам!iFlashFreak написа:Що да няма смисъл ?? Ти не ползваш ли айфон като телефон ? Или само за снимки и игри ?Blurry написа:П.П. Вие представяте ли си?! Тогава смисъл от айфон няма да има. Надявам се това ''устройство'' да не види бял свят,защото ще е само излагация.
- iFlashFreak
Разликата между двете ще продължава да е липсата на gsm модул за разговори и мобилен интернетBlurry написа:Първо: аз нямам айфон, а и не искам да имам поради ред причини! Второ: дори да имах щях да го ползвам и като двете Трето: какъв е смисала за камера? Какъв ще е смисъла и разликите в двете устройства? Аз не виждам!iFlashFreak написа:Що да няма смисъл ?? Ти не ползваш ли айфон като телефон ? Или само за снимки и игри ?Blurry написа:П.П. Вие представяте ли си?! Тогава смисъл от айфон няма да има. Надявам се това ''устройство'' да не види бял свят,защото ще е само излагация.

Ебаси тъпата логика извинявай..
@Blurry - Да ми сравняваш бъдещото нано което ще има вградена камерка зада си щракнеш някой интересен момент, с айфон. Както и да го погледнеш твойта логика е не аргументирана и е безсмислена.
@Blurry - Да ми сравняваш бъдещото нано което ще има вградена камерка зада си щракнеш някой интересен момент, с айфон. Както и да го погледнеш твойта логика е не аргументирана и е безсмислена.
Blurry май е против прогреса. 

Не, определено не съм против прогреса. Просто съм против такъв вид прогрес. Има далеч по-важни неща за подобраване,например да му сложат ТВ или радио тунер 

Едва ли ТВ тунер/радио ще помогнат повече за продажби отколкото камера. 

Отдавна не се използват такива работи в САЩ
За ТВ и Радио иди в Китай

А за да не се чудиш като ескимос на микровълнова ще ти поясня - радиото в САЩ на 99% е сателитно, и ти трябва приемник от самия сателит, който е частен, и идва около 5-10 долара на месец таксата за ползването му. Телевизията пак е по-сателита или по кабел. Там няма ефир за ТВ и Радио
ефирът се използва предимно за wi-fi и GSM мрежи 

За ТВ и Радио иди в Китай

А за да не се чудиш като ескимос на микровълнова ще ти поясня - радиото в САЩ на 99% е сателитно, и ти трябва приемник от самия сателит, който е частен, и идва около 5-10 долара на месец таксата за ползването му. Телевизията пак е по-сателита или по кабел. Там няма ефир за ТВ и Радио

iPhone 2G 8Gb
iPhone 3G 16GB
iPhone 4g 32GB
iPhone 3G 16GB
iPhone 4g 32GB
-
- Обратна връзка:
naB4o написа:Отдавна не се използват такива работи в САЩ![]()
За ТВ и Радио иди в Китай![]()
![]()
А за да не се чудиш като ескимос на микровълнова ще ти поясня - радиото в САЩ на 99% е сателитно, и ти трябва приемник от самия сателит, който е частен, и идва около 5-10 долара на месец таксата за ползването му. Телевизията пак е по-сателита или по кабел. Там няма ефир за ТВ и Радиоефирът се използва предимно за wi-fi и GSM мрежи
Никак не си прав - в САЩ си има и ефирна ТВ и ефирно радио - гредата е при ТВ - от 19.02.2009 няма ефирна аналогова ТВ - всички ефирни тв са цифрови, радио има на корем, аналогово, цифрово и сателитно. За аналоговото си трябва нормален радио приемник какъвто всеки има в колата си например, за цифровото, наричано тук HD radio, трябва специален приемник, не е скъп, а станциите са безплатни. За сателитното ти трябва приемник и абонамент който не е 5-10 долара а $15+

Информацията е от първа ръка

Поздрави
До тук добре, каза Мечо Пух, падайки два клона по-надолу.