Downgrade и Erase baseband (да свалим от 2.х.х до 1.1.4)
Re: Downgrade и Erase baseband (да свалим от 2.х.х до 1.1.4)
като сложа 7.5 не ми открива телфона .Изпизва че изисква над 7.7.какво да направя?
Вкарай телефона в DFU мод.surenza написа:като сложа 7.5 не ми открива телфона .Изпизва че изисква над 7.7.какво да направя?
а как става тва ?може ли да ми кажеш.мерси мн
В шапката на темата пише.surenza написа:а как става тва ?може ли да ми кажеш.мерси мн
извиняваи може ли линк че не мога да намеря нищо.От 2 дена се мъча нишщо не мога да направя
Adamov написа:......
ЗАБЕЛЕЖКА: В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ БЪРЗАЙТЕ ДА ЪПГРЕЙДВАТЕ!!!!
ДОПЪЛНЕНИЕ: Много важно е преди да инсталирате iTunes 7.5 да изтриете/преместите iTunes директорята от С:\MyDocuments\My Music и от C:\Documents and Settings\името на компютъра ви\Application Data\Apple Computer (като за да видите Application Data трябва от Folder Options да маркирате Show hidden or system files). Освен това преди да ресторнете до 1.1.4 телефона трябва да бъде в DFU/SilentDFU режим.
Влизане в Silent DFU Mode - включвате USB кабела в телефона и го гасите (Slide to power off).Пускате iTunes. Натискате Sleep/Wake и Home едновременно отброявате ТОЧНО 10сек, след което пускате Sleep/Wake и продължавате да държите Home за още ТОЧНО 10сек. През цялото време екрана на телефона ви ще бъде черен но това не трябва да ви притеснва по никакъв начин. След минаването на вторите 10сек, пускате Home бутона и iTunes ще ви засече телефона в Silent DFU Mode (и тъй като отброяването трябва да е много точно моя съвет е да си пуснете часовника от компютър или да си вземете някой под ръка и да засичате)
а тва iLiberty как се използва че ми излезе грешка 10 15?ще ми помогнеш ли?мерси
surenza, както те попитах в другата ти тема (втора за днес), би ли бил така добър(а) да споделил защо ти е да downgrade-ваш телефона си? Явно имаш желязна причина, но все пак съм любопитен.
П.П. Надявам се телефона ти е 2G
П.П. Надявам се телефона ти е 2G
Защото имам проблем s wi fi реда на wifi -то е сиво .и ми казха да го сваля до 1,4 .и за това питам.мойе6 ли да ми помогнеш с iLiberty ?
да 2г
ще кажеш ли кога се използва iLiberty
да 2г
ще кажеш ли кога се използва iLiberty
Ти прочете ли я тази тема? В нея си пише за грешка 1015.
Как се ползва iLiberty си пише тук.
П.П. "Страхотен" правопис имаш. Имаш късмет, че изобщо ти отговорих.
Как се ползва iLiberty си пише тук.
П.П. "Страхотен" правопис имаш. Имаш късмет, че изобщо ти отговорих.
от Армениа съм брато,не съм учил в Българиа,за това ми е такав правописа.
След като изтрих версията 8.0 и инсталирах 7.5 при стартиране на 7.5 ми пише че не може да се отвори файла library.itl защото бил направен от по-нова версия на програмата...какво да правя ???
- Adamov
- iSupport
- Обратна връзка:
Мда. Този проблем се получава най-често, когато не си прочел/а темата както трябва.
thoughts are the gun ... words are the bullets
iPhone 6 Plus 16GB Silver (Telenor)
Чудесно си го обяснил нооо направих всичко което е написано и отново съм в нищото
Грешката която ми дава е : The Ipod could not be restored An unknown error occurred (1601)
Можеш ли да ми помогнеш ?
По голямо удобство ще бъде за мене ако се свържеш с мене на скайп : g.y.m.y.s
Благодаря !!!
Грешката която ми дава е : The Ipod could not be restored An unknown error occurred (1601)
Можеш ли да ми помогнеш ?
По голямо удобство ще бъде за мене ако се свържеш с мене на скайп : g.y.m.y.s
Благодаря !!!
- Adamov
- iSupport
- Обратна връзка:
peter.adamov
thoughts are the gun ... words are the bullets
Здравейте!
Кратка история: телефона беше с 1.1.4 и предполагам разкодиран с ЗИФОН. Работеше в чужбина, купен от Дубай. При слагане на карта на Мтел, пише No Service. Опитах надстрояване до 2.2, като първо сложих 2.0.2. И нещо се омаза. Направих прехода до 1.1.4 по описания начин. Няколко пъти пробвах със ЗИ.. и след това иЛиберти... Накрая направих всичко по ред с иТюне 7.5 и иЛиберти и телефона си остава да си пише No Service. Всичко се загуби в телефона, но това не е толкова страшно. Иначе другото работи, влиза в нета през WI-FI, чете си YouTube, и т.н. Дайте идея моля
Кратка история: телефона беше с 1.1.4 и предполагам разкодиран с ЗИФОН. Работеше в чужбина, купен от Дубай. При слагане на карта на Мтел, пише No Service. Опитах надстрояване до 2.2, като първо сложих 2.0.2. И нещо се омаза. Направих прехода до 1.1.4 по описания начин. Няколко пъти пробвах със ЗИ.. и след това иЛиберти... Накрая направих всичко по ред с иТюне 7.5 и иЛиберти и телефона си остава да си пише No Service. Всичко се загуби в телефона, но това не е толкова страшно. Иначе другото работи, влиза в нета през WI-FI, чете си YouTube, и т.н. Дайте идея моля
а може ли от 2.2.1 да върна на 1.1.4 по описания тук начин?
Според мен не иначе да е написано отдавна в темите в активиране просто ще чакаме или турбо сим?zunzum написа:а може ли от 2.2.1 да върна на 1.1.4 по описания тук начин?
как мога да сваля бейсбенда от 05.12.01 за да унлокна. с 3.1.3 сам.. 5.9 боотлоадер
Сам не можеш. Може да стане само хардуерно. Струва към 200лв. и крие рискове да ти скапе телефона тотално.