loobian написа:
Така че за тези от вас, които не могат да си купуват програми от AppStore и са пропуснали краткия момент да си свалят iSutra остава само да го д*хат.
Успех!
loobian: Неразбра ли, че смисъла да пускаш новини с създадените от вас приложения и игри е просто НУЛЕВ.
Кажи ми честно, според теб в БГ кой би ви оценил труда? Кой би дал пари за легални апликаций, игри и музика?
iPhone на всички ни са си легални, но 99,99 % от ползващите го в БГ и доста други страни садържат нелегален софт, което само по себеси е незаконо!
За информаця на потребителите на този сайт - той също е незаконен (поради ред пречини). Създателят му
Bloody най-вероятно знае това, като започнем с една от думите садържащи домейна.
Аз лично нищо лошо не казвам за това, но всички потребители са благодарни за това, че този (и другия форум) съществуват. Тези хората, който правят неща съвсем легално и полезни/интересни за нас (потребителите на iPhone), кой трябва да ги оцени?
Хора мислете малко преди да пишете!
Ако ги нямаше хората като loobian, т.е. разработчеците на приложения и игри, всички ние щяхме да си имаме един прост GSM!
loobian да те попитам - има ли някаква статистика на свалените приложения/игри от AppStore, която показва от каде и колко пъти е сваляно приложението/играта? Ако ли да, колко пъти е сваляна Chippy от БГ (ако е повече от три, поне аз знам за толкова, силно ще се изненадам).
Извинявам се ако съм засегнал някой!