Първият трансфер през Bluetooth за iPhone с iBluetooth
Re: Първият трансфер през Bluetooth за iPhone с iBluetooth
До сега го търсих из форума и нещо не го намирам.Драсни ЛС на Aveliky, или постни тема че търсиш. Това е .ipsw файл с нов фърм 2.2.1, но ЗАПАЗЕН бейзбанд 2.28.00, за да може да ти работи yellowsnow(ако е отключван).
П.С. Ако си с Mac, свали си Pwnage tool, и си го направи сам.
"Мисля-значи съществувам"
Някой може ли да ми каже къде в телефона се намират песните, които съм си качил с iTunes 

Apple iPhone 3G 16GB black with FW 3.0.1 Jailbreak and Ultrasn0w
/var/mobile/Media/iTunes_Control/Music , но (незнам дали е при всички така) на мен ми излизат с 4 букви/цифри и немога да разбера коя е песента , ако преди това не я преслушам с някоя от известните програми и затова избягвам да пращам музика през bluethooth-a 

Apple iPhone 3G 16GB black jailbroken
Да и при мен е така, но не бях обеден, че е това...или по-скоро се надявах да има начин да се разбере името 

НЕ е болка за умиране , защото в мен има надежда при някои от ъпдейтите да може да се праща и приема музика от iPod-а 

Apple iPhone 3G 16GB black jailbroken
И аз се надявам на същтото
иначе благодаря за отговорите
иначе благодаря за отговорите

аз имам следният въпрос: като съм във програмата и съм в Images как мога да пратя снимка или само от file system може да се праща. Благодаря предварително.
Statty stattev
моля някой да сподели как ставаstat123 написа:аз имам следният въпрос: като съм във програмата и съм в Images как мога да пратя снимка или само от file system може да се праща. Благодаря предварително.
Statty stattev
- noo_good
- Обратна връзка:
Като я пращаш от File System снимките излизат такива каквито са (с добро качество) .А ако ги пращаш директно от Images в iBluetooth -излизат с добро качество само тези които не са правени с камерата на iPhone-а ти.
А иначе става Така,след което директно почва да търси устройства....
А иначе става Така,след което директно почва да търси устройства....
by NoGood
iPhone 8GB O.S. 3.1.3 ; iPhone 4 16GB iOS 4.0.1
Peace
Peace

колега при мен това което си оградил не излиза! Айфона е 2G 8GB F.W.2.1 Нямам си на представа защо не става ако някой знае да казва
Statty stattev
Например да си обновиш фърмуера. Не си ли се замислил че iBluetooth може да не работи правилно на стар фърм?
Може ли малко помощ.. Току що изтеглих последната версия и не мога да изтрия.. може ли да ми обясните как да я премахна ?
- noo_good
- Обратна връзка:
Alxx е прав.Качи се на 2.2.1 и пробвай.Според мен е точно заради Firm-а.А ако не ти пречи си го ползвай така без да ъпдейтвашstat123 написа:колега при мен това което си оградил не излиза! Айфона е 2G 8GB F.W.2.1 Нямам си на представа защо не става ако някой знае да казва

by NoGood
Peace
Peace

Директно го има crackнато приложеинето на cydia repository-то на xspazio ли кво беше.
Alxx излезе прав за софта. След упдейт до 2.2.1 се появи това което преди го нямаше и работи перфектно.Alxx написа:Например да си обновиш фърмуера. Не си ли се замислил че iBluetooth може да не работи правилно на стар фърм?
Statty stattev
- noo_good
- Обратна връзка:
Честито....stat123 написа:Alxx излезе прав за софта. След упдейт до 2.2.1 се появи това което преди го нямаше и работи перфектно.

by NoGood
Peace
Peace

Когато пусна да се инсталира iBluetooth ми показва от Сидиа, че големината за сваляне е 280Кб, а после мястото, което ще използва на диска е 0 байта ?!@№
Когато го инсталирам и натисна да се стартира приложението iPhone-а ми дава грешка, че не може да се стартира тази апликация
Помощ?!
Когато го инсталирам и натисна да се стартира приложението iPhone-а ми дава грешка, че не може да се стартира тази апликация
Помощ?!
Почни със: Айфон еди кой си модел,фърм,има/няма джейлбрейк,има/няма пач за кракнати приложения?vlad0 написа:Когато пусна да се инсталира iBluetooth ми показва от Сидиа, че големината за сваляне е 280Кб, а после мястото, което ще използва на диска е 0 байта ?!@№
Помощ?!
Не можем да гадаем къде е проблема, ако не знаем условията.
извинявай първия път не ми прие съобщението и искаше да се логна пак и съм забравил да ги опиша тези неща
iPhone 2g 2.2.1
jailbreak има пакета от hackers.nl Patch MObileInstallation
iPhone 2g 2.2.1
jailbreak има пакета от hackers.nl Patch MObileInstallation
Благодаря за съвета . Минах на FW 2.2.1 , както ме посъветва, но проблема си остана получавам и изпращам всичко от всякакъв друг телефон само не и от iPhone не става и не става единият е 2G FW 2.2.1 , a другия е 3G FW 2.2.1 .Някой пробвал ли е между два айфона и дали го е имал същия проблем.Alxx написа:До сега го търсих из форума и нещо не го намирам.Драсни ЛС на Aveliky, или постни тема че търсиш. Това е .ipsw файл с нов фърм 2.2.1, но ЗАПАЗЕН бейзбанд 2.28.00, за да може да ти работи yellowsnow(ако е отключван).
Това с нула байта е защото под "disc using" се има предвид малкия дял. На фърм-ове 2.0 и нагоре приложенията вървят като user/mobile, т.е. инсталират се в големия дял.Засега нямам идея къде ви е проблема. Единствено ми минава да правите преиснталиране на iBluetooth до победа. И ако ползвате bluetooth слушалка- изключете фабричния bluetooth. Двата си пречат.че големината за сваляне е 280Кб, а после мястото, което ще използва на диска е 0 байта
не е включван блутут от телефона, преинсталирах около 10 пъти ...
Качих sweettooth, но то само намира нокиа 6300 , но нямам никакви опции да правя с нокиата като да изпращам някакви неща и т.нат.
Качих sweettooth, но то само намира нокиа 6300 , но нямам никакви опции да правя с нокиата като да изпращам някакви неща и т.нат.
За мързелите които не искат да четат цялата тема
Има три вариянта
1. От Cydia си инсталирате iBluetooth 1.0.8.
2. Дърпате си този файл http://rs657.rapidshare.com/files/20813 ... _1.0.7.rar (разархивирвате файла, например на Desktop-a)
3. Влизате си в телефона чрез WinSCP, iFunBox или друга програма
4. Отивате (ако отваряте с i-FunBox) директно в /Application/iBluetooth и в тази папка iBluetooth просто копирате файла iBluetooth_ (който разархивирахте на Desktop-a)
5. Рестартирате телефона.
Това е начина ако нямате регистрация в xSelleze.
Другия вариант е да инсталирате iBluetooth направо излекувана.
Налична е в Cydia в сорса на xSellize (трябва да имате регистрация в сайта им)
Сорса е http://xsellize.com/cydia/user-pass/, където user е потребителското ви име в сайта им, а pass - паролата ви.
Трети вариант
Добавяте това репо http://clubifone.org/repo/ в Cydia. Намирате iBluetooth, инсталирате и няма да се налага да заменяте нищо.
За тези които питат къде се запаметяват нещата,
/var/mobile/
Ако искате да промените мястото влизате във settings,save path и си променяте мястото къде да ги запаметява получените файлове.
Програмата IBluetooth се изключва със X,намира се отгоре в левия ъгъл,
а не с home button.
Тествано!!!
Има три вариянта
1. От Cydia си инсталирате iBluetooth 1.0.8.
2. Дърпате си този файл http://rs657.rapidshare.com/files/20813 ... _1.0.7.rar (разархивирвате файла, например на Desktop-a)
3. Влизате си в телефона чрез WinSCP, iFunBox или друга програма
4. Отивате (ако отваряте с i-FunBox) директно в /Application/iBluetooth и в тази папка iBluetooth просто копирате файла iBluetooth_ (който разархивирахте на Desktop-a)
5. Рестартирате телефона.
Това е начина ако нямате регистрация в xSelleze.
Другия вариант е да инсталирате iBluetooth направо излекувана.
Налична е в Cydia в сорса на xSellize (трябва да имате регистрация в сайта им)
Сорса е http://xsellize.com/cydia/user-pass/, където user е потребителското ви име в сайта им, а pass - паролата ви.
Трети вариант
Добавяте това репо http://clubifone.org/repo/ в Cydia. Намирате iBluetooth, инсталирате и няма да се налага да заменяте нищо.
За тези които питат къде се запаметяват нещата,
/var/mobile/
Ако искате да промените мястото влизате във settings,save path и си променяте мястото къде да ги запаметява получените файлове.
Програмата IBluetooth се изключва със X,намира се отгоре в левия ъгъл,
а не с home button.
Тествано!!!
Тествано,тествано..ама не съвсем...
При версия 1.0.8 ако изпращате картинки правени с камерата се изпраща самата снимка,а не по-малката ,която прави телефона,за да създаде "preview". С този крак нещата са си точно като 1.0.7. Да не говорим,че функцията за вибриране също я няма.
Това се получава,защото на практика т.нар . крак е самата програма,само че 1.0.7. Затова нямаме функционалността на 1.0.8,следователно за мен,крака който си предоставил е безполезен.
При версия 1.0.8 ако изпращате картинки правени с камерата се изпраща самата снимка,а не по-малката ,която прави телефона,за да създаде "preview". С този крак нещата са си точно като 1.0.7. Да не говорим,че функцията за вибриране също я няма.
Това се получава,защото на практика т.нар . крак е самата програма,само че 1.0.7. Затова нямаме функционалността на 1.0.8,следователно за мен,крака който си предоставил е безполезен.
iPhone 8GB 3.0