Български Проект бета тестване

Как може да използвате интерфейс за управление, преведен на български език, да добавите виртуални клавиатури за писане на кирилица. Всичко за превода и локализацията на iPhone, ползването на кирилица в различни приложения и други важни неща за нашите регионални особености.
atanas

Re: Български Проект бета тестване

Мнение от atanas »

Специалистът от Нокия явно не си е дал труда да прочете какво пише за този софтуер, нито ми е погледнал страницата на която пише черно на бяло какво работя. Естествено, че iPhone ми е хоби. И всичко, което досега съм правил остава безплатно. Не претендирам, че преводът е с индустриално качество. Мога да направя и такъв, но ще ми трябват чираци и много време за тестване и напасване на текста според контекстите. Да си го правят Apple. Засега, който иска нека ползва това, което съм направил. Ако не му харесва може да помогне за подобрението му или да го преведе изцяло наново.

Доколкото ми е известно нито клавиатурата, нито сортирането на кирилица, нито логотипите бъркат в сорс кода на Apple. Всичко става динамично в паметта. Има бъгове и най-вероятно ще ги има още дълго време, но друго решение за писане с българска подредба засега няма. Смея да предполагам, че скоро няма и да има, защото големите български специалисти вместо да запретнат ръкави и да свършат нещо полезно критикуват по форумите аматьори като моя милост :lol:
Аватар
Grievous
Обратна връзка:

Мнение от Grievous »

ashgan и при темата с Г-ж Кунева ти имаш подобно изказване.
Цитирам:

Евала на Мегленчето, ей такива еврокомисари ми харесват. Да е жива и здрава и да се заеме по-сериозно с тия "нечестници" от Apple.

Ами разбира се щом е в твой интерес.

Толкова ли ти е малка заплатата че не можеш да си позволиш малко екстри за това БИЖУ с което предполагам и ти разполагаш.

Цени:800-1000лв.
Аватар
razr1983

Мнение от razr1983 »

ashgan написа: Не работя без пари, естествено, но точно защото Нокия плащат на толкова много хора (2/3 от които са редактори, тестери и други хора, които се грижат за високото качество) имат право да взимат пари за продуктите си.
по-некадърни преводи от тези на нокиа, са единствено може би(бяха) на сименс телефоните. не знам за какви редактори и високо качество говориш :shock:

iPhone 2G 16G - ОTB 1.1.2 -> 2.2 –> 3.0.1 -> 3.1.2 Activated>Jailbroken>Unlocked/Carrier: T-Mobile - вечната машина ;)
iPhone 3G 16G (white) - OTB ??? -> 3.1.2 Activated>Jailbroken>Unlocked/Carrier: T-Mobile - SOLD!
Аватар
dannito

Мнение от dannito »

Само ще споделя за нещо за NOKIA. 90% от приятелите ми, които имат NOKIA са си сложили теми копиращи интерфейса на iPhone. Точка!
iPhone 2G, 8GB, 2.2.1
iMac 2.00 GHz, 20", 4 GB RAM, 10.6 - Snow Leopard
HP Mini 1000, 1,6 GZHz, 2GB RAM, 10.5.7 - Leopard
Аватар
antonh

Мнение от antonh »

хаха това какво трябваше да означава , много е двусмислено това което написа
Apple iPhone 4 OS 6
Аватар
dannito

Мнение от dannito »

antonh написа:хаха това какво трябваше да означава , много е двусмислено това което написа
Не знам, ти какво разбра от написаното?
iPhone 2G, 8GB, 2.2.1
Аватар
antonh

Мнение от antonh »

Или че правиш реклама на този телефон който според мен си е боклук
или че визията на iPhone завладява всички смартфони.
Apple iPhone 4 OS 6
Аватар
dannito

Мнение от dannito »

antonh написа:Или че правиш реклама на този телефон който според мен си е боклук
или че визията на iPhone завладява всички смартфони.
Според теб, дали мога да хваля NOKIA след като съм си взел iPhone? :D
iPhone 2G, 8GB, 2.2.1
Аватар
Bloody
Администратор
Обратна връзка:

Мнение от Bloody »

И аиде темата да не се измества към Nokia моля... за тях можете да си започнете задочен спор в Общи приказки ;)

Междувременно има нова бета версия на проекта, която се тества в момента и при късмет може да е последната преди финалния продукт...
iPhone 4S 16GB (5.1.1)
Krusell Orbit Black/Red калъф
atanas

Мнение от atanas »

Заключено