xGPS
Re: xGPS
намерих карта ама сега проблема е друг
инсталирам си xGPS Manager на PC-то и после не мога да го стартирам щтракам по иконата и нищо защо така?

iPhone 6 64GB Space Grey
Macbook Pro Retina 15-inch Mid 2014
колега сложих java на РС-то но пак не се стартира програмата.От какво може да е?
iPhone 6 64GB Space Grey
Моля ви помогнете ми !!! Пробвах и на лаптопа ми и там я инсталирах програмата и пак неще да се стартира!! Направо съм отчаян вече 

iPhone 6 64GB Space Grey
Здравейте.
Искам да изкажа огромни благодарности на всички които подържат този форум и информацията която се излага всеки ден е много полезна и мога да твърдя че това е един от най-добрите воруми относно темата Iphone.
Ако не е банален въпросът ми относо XGPS ще съм безкрайно щастлива някой ако може да ми помогне.Качила съм си XGPS и XGPS Util на лаптопът си съм си качила и XGPS Manager и тук е проблема незнам как да си кача карта и от каде да я сваля става въпрос за Пловдив и региона? Извинявъм се ако въпросът ми е коментиран.
Искам да изкажа огромни благодарности на всички които подържат този форум и информацията която се излага всеки ден е много полезна и мога да твърдя че това е един от най-добрите воруми относно темата Iphone.
Ако не е банален въпросът ми относо XGPS ще съм безкрайно щастлива някой ако може да ми помогне.Качила съм си XGPS и XGPS Util на лаптопът си съм си качила и XGPS Manager и тук е проблема незнам как да си кача карта и от каде да я сваля става въпрос за Пловдив и региона? Извинявъм се ако въпросът ми е коментиран.

IPHONE 3G
- The Shaman
- supporter
Две страници напред е обяснено,но ето щом си от моя Пловдив
Ето линк към картите:
http://alekserviz.com/Aveliky/xGPS/16%2 ... PS_map.zip" onclick="window.open(this.href);return false;
http://alekserviz.com/Aveliky/xGPS/17%2 ... incl17.zip" onclick="window.open(this.href);return false;

Ето линк към картите:
http://alekserviz.com/Aveliky/xGPS/16%2 ... PS_map.zip" onclick="window.open(this.href);return false;
http://alekserviz.com/Aveliky/xGPS/17%2 ... incl17.zip" onclick="window.open(this.href);return false;
skypro написа:Картата със зуум 17 я качих по-следния начин:
1.Преди да започнете процедурата трябва да изтриете картите от телефона (var/mobile/Library - xGPS_map.db) и от папката на вашия компютър (My Documents/xGPS Manager - xGPS_map.db)!
2.Инсталирате xGPS Manager - Maps на вашия компютър и в My Documents ви се появява папка - xGPS Manager.
3.Там слагате картата със зуум 17 или 16 (по-ваше желание).
4.Стартирате xGPS Manager - Maps и след това кликвате на Manage maps.
5.Появява се нов прозорец и отдолу в ляво натискате Retrieve device maps като под него е показано и големината на картата (1 379,23MB).
6.Стартираме xGPS на телефона.
7.Влизаме в Settings и стартираме - Wireless Transfer.
8.Въвеждаме IP адреса си и след това натискаме Connect ГРЕШКА След което натискаме Send to device и след това следва IP адреса, потвърждаваме .
Надявам се да съм бил полезен!
Здравейте, добавих си сорса на xGPS в Cydia но като се опитам да го инсталирам ми дава празен екран на който отгоре пише Xwaves и така си седи, нищо повече не се случва. Някой има ли идея каква може да е причината?
Apple iPhone 5s16GB Gold
Здрвейте, от скоро съм член на форума и не съм писал много но за сметка на това доста прочетох и благодаря на всички които помагат със всякакви идеи,мнения и т.н. Та да си дойда на въпроса, може ли offline maps и xGPS да работят когато са инсталирани и двете и дали когато задам от xGPS GPS да ми е изключен като стартирам Maps GPS-a ще се включи сам.
Мерси предварително и поздрави.
Мерси предварително и поздрави.
Здравейте, имам ipod touch 1g от няколко дни и нещо не мога да се оправя с xgps-a. Като добавя http://cydia.xwaves.net в source, след това го търся в секцийте за програми, но нямам секция Navigation. Също така ако отида на Search и напиша xgps понякога ми изкарва xGPS и xGPSUtil, но няма бутон Install горе в дясно. В самия source като отворя xwaves имам само бял екран и нищо друго. Някой може ли да ми даде съвет какво да правя?
И аз пробвам, но в репозиторито на Xwaves няма нищо 

-
хора от скоро съм с 3G 16GB, инсталирах си xGPSa, дори и си драпнах карта за варна, ама като пусна програмата въобще немога да разбера по никакъв начин че имам GPS
нито ми показва къде се намирам, нито с каква скорост се движа нищо, все едно си разглеждам offline карта
сменях видовете GPS устройства от настройките и нищо 
телефона в момента е с baseband 2.30 и е заключен, това може ли да е проблем ? аз не искам да ползвам SIM услугите а GPS хардуера
помагайте 

телефона в момента е с baseband 2.30 и е заключен, това може ли да е проблем ? аз не искам да ползвам SIM услугите а GPS хардуера

Влез в "Settings>GPS>GPS to use" и избери iPhone 3G GPS.
Apple iPhone 4 FW 4.1
Apple MacBook Late 2008 MB467LL/A
Apple iPod Video 5.5th Gen 30GB, Black
Apple iPod Nano 4th Gen. 16GB, Black
-
пускам на iphone 3G GPS и пак няма нищо
всички координати са на 0.0000000
имам чувството че сякаш телефона няма GPS, FW2.2.1 2.30.03 LOCKED, пробвах и с google maps с offline karta na БГ, показва ми една точка във Варна която е на няколко километра от мен и винаги там си стои...
пробвах и с една програмка GPS kit, само часа ми показва PDT и толкова една стрелка посредата с въпросителен в/у нея.
След като работи GPS не трябва ли да изкара някакъв символ както примерно WiFiто ?

имам чувството че сякаш телефона няма GPS, FW2.2.1 2.30.03 LOCKED, пробвах и с google maps с offline karta na БГ, показва ми една точка във Варна която е на няколко километра от мен и винаги там си стои...
пробвах и с една програмка GPS kit, само часа ми показва PDT и толкова една стрелка посредата с въпросителен в/у нея.
След като работи GPS не трябва ли да изкара някакъв символ както примерно WiFiто ?
А това на открито ли го правиш или някъде у вас ?vipercheto написа:пускам на iphone 3G GPS и пак няма нищовсички координати са на 0.0000000
iPhone 3GS + Incipio Feather (Black)
MacBook Pro [Late 2008] 2.8GHz, 6GB DDR3 RAM, G.SKILL TITAN 256GB SSD, NVIDIA HybridSLI 9400M + 9600GT
Once you go Mac you'll never go back | Не отговарям на лични съобщения
MacBook Pro [Late 2008] 2.8GHz, 6GB DDR3 RAM, G.SKILL TITAN 256GB SSD, NVIDIA HybridSLI 9400M + 9600GT
Once you go Mac you'll never go back | Не отговарям на лични съобщения
-
първо го пробвах вкъщи, след което излязох и цял ден бях навън в движение, никакъв резултат...
Амии, отиваш в SETTINGS>GENERAL>LOCATION SERVICES и му даваш ON!!! Ако вече си е он, и хуй, пробвай да го включиш и изключиш, ако не стане нещо е преебано.
Apple iPhone 4 FW 4.1
Я кажи пак къде се намира LOCATION SERVICES,че при мен го няма?bobbyggx написа:Амии, отиваш в SETTINGS>GENERAL>LOCATION SERVICES и му даваш ON!!!
Ами аз съм описал пътя до негоGPower написа:Я кажи пак къде се намира LOCATION SERVICES,че при мен го няма?bobbyggx написа:Амии, отиваш в SETTINGS>GENERAL>LOCATION SERVICES и му даваш ON!!!

Намира се в Settings, на телефона, след това отиваш в под менюто General и там ще видиш Location Services и от дясно на него ще видиш един слайдер с ON/OFF, както ти е на Wireless-a. Ако е изключено го включи и пробвай пак.
Apple iPhone 4 FW 4.1
-
добре де ама тоя location service нали ползва интернет? тоест каква файда имам от тоя GPS ако го ползвам само вкъщи на WiFiто, щото не позволявам интернет трафик от SIM картата ми...
от скоро съм с iPhone и питането ми е дали има вариант,в който мога да ползвам GPS-а без да ползвам 3G мрежата.да е като при Nokia Navigator.
Можеш, само прочети цялата тема.bojev написа:от скоро съм с iPhone и питането ми е дали има вариант,в който мога да ползвам GPS-а без да ползвам 3G мрежата.да е като при Nokia Navigator.
Е, че като толкова разбираш какво ни питаш???vipercheto написа:добре де ама тоя location service нали ползва интернет? тоест каква файда имам от тоя GPS ако го ползвам само вкъщи на WiFiто, щото не позволявам интернет трафик от SIM картата ми...

Location service, ако можеш да си го преведеш, ще ти присветне, че това е именно GPS-a на iPhone-a. И друг път като не знаеш кое за какво е не изключвай.
Apple iPhone 4 FW 4.1
-
щом се отнася за GPSa защо има тази опция и в предишния Iphone? защото и той има GPS ли?
както и да е, въпроса е или че тая програма xGPS не бачка или GPS устройството в телефона ми не бачка
попитах дали е възможно да е така защото телефона е заключен, но никой не сметна за необходимо да ми отговори...
както и да е, въпроса е или че тая програма xGPS не бачка или GPS устройството в телефона ми не бачка

Здравейте , вчера се върнах от Гърция и направих истинския тест на GPS-а . През повечето време всичко беше точно - показваше с каква скорост се движа , къде съм , що съм и т.н. Но от време на време забавяше значително - с по час два .Ако някой знае причините нека да сподели 

Apple iPhone 3G 16GB black jailbroken
А ве като пробвам да кача xGPS от Cydia ми казва
Invalid Md5Sum предполагам някъде е записан с къв checksum е а сваления файл е с друга няква идея ?
Invalid Md5Sum предполагам някъде е записан с къв checksum е а сваления файл е с друга няква идея ?