Новият Iphone ще поддържа Full HD и ще има 3.2МР Камера?
-
Новият Iphone ще поддържа Full HD и ще има 3.2МР Камера?
Излиза нов Ифон с 3.2 МР Камера ...
Готови ли сте за поредния слух относно следващото поколение на iPhone? Този път става дума за камерата му. Според вътрешна информация, публикувана в Digitimes, следващият телефон на Apple ще разполага с 3.2МР камера, CMOS сензорът за която ще бъде осигурен от OmniVision. Сайтът посочва, че компанията е подписала договор с Apple за осигуряване освен на 3.2МР, но и на 5МР модули, като вторият е за друг продукт на Apple, който ще се появи по-късно през годината. Дали е възможно да го видим и в друга версия на iPhone?
Източник: mobilebulgaria.com
Готови ли сте за поредния слух относно следващото поколение на iPhone? Този път става дума за камерата му. Според вътрешна информация, публикувана в Digitimes, следващият телефон на Apple ще разполага с 3.2МР камера, CMOS сензорът за която ще бъде осигурен от OmniVision. Сайтът посочва, че компанията е подписала договор с Apple за осигуряване освен на 3.2МР, но и на 5МР модули, като вторият е за друг продукт на Apple, който ще се появи по-късно през годината. Дали е възможно да го видим и в друга версия на iPhone?
Източник: mobilebulgaria.com
Re: Новият iPhone ще има 3.2МР Камера?
И? Този слух се носи поне от половин година, че ако не и от повече време. Не че ми дреме особенно дали ще съм с 2 МП или 3.2
общо взето същия .... нали 

iPhone 3G 8GB Black European Unlocked v2.2 + Invisible Shield
Не мисля. Това е като скока от К750 и Н70 на К800 и Н73 или поне според мен ще бъде. Разлика има, защото още малко и трябва на камерата да става малко от малко за нещо. Изключително рядко и се доверявам като преди това си ползвах К800 и в това отношение разликата е огромна. Не че е от толкова голяма значение все пак никой не ползва джаджата заради камерата, но ще бъде добре да качат летвата 2 идеи на горе.
- HellDemolisheR
- Обратна връзка:
Каква летва? Какви пет лева? Като в момента се правят 4мегапикселови сники...Като я направят 3.2 какво...пак е по слаба 

Apple iPhone 4 16Gb Black/White(back) iOS 5.0.1 Gevey Sim Unlock
- iFlashFreak
Къде се правят 4мпх? С оная програмка ли ? Онова няма никакъв смисъл.HellDemolisheR написа:Каква летва? Какви пет лева? Като в момента се правят 4мегапикселови сники...Като я направят 3.2 какво...пак е по слаба
Същите слухове се носеха и за 3G-то ама на, имате ли 3 мегапикселови камери на айфоните? 

-
Време е вече Ябълката да се усетят, че трябва да подобрят камерата да се надяваме да не са само слухове 

iPhone 2gen 8GB - Firmware 2.2.1 

Този път може и да се окажат верни, все пак от Apple са закупили голямо количество 3,2 и 5MP камери... трябва все някъде да ги сложат.
4S, iOS 7.0.4 с zizo и Case-Mate
∞
∞
Големината на матрицата въобще не е важна. Дано камерата да е по-качествена, а ти ако искаш сравни 1.3-мегапикселова снимка на професионален фотоапарат с 8-мегапикселова снимка на GSM Samsung. Нали знаеш, коя ще е по-добраHellDemolisheR написа:Каква летва? Какви пет лева? Като в момента се правят 4мегапикселови сники...Като я направят 3.2 какво...пак е по слаба

България над всичко!
Re: Новият Iphone ще има 3.2МР Камера?
Да, това го пишеше по доста сайтове 
Хубаво ще е да е малко по-добра

Хубаво ще е да е малко по-добра

Новият iPhone ще подържа Full HD
"Currently the iPhone and iPod touch do not exceed 480i and 480p (respectively) in terms of video resolution. However, the next iPhone and iPod touch will enable full HD playback, with 720p and 1080i output modes."
"Понастоящем iPhone и iPod touch не подържат резилюции по-големи от 480i и 480p (респективно). Слеващите модели iPhone и iPod touch, обаче, ще възпроизвежадат full HD в два режима на видеоизхода: 720 progressive и 1080 interlease."
Има и още доста интересни неща в статията на PhoneNews.com
Звучи доста нахъсващо, а?
"Понастоящем iPhone и iPod touch не подържат резилюции по-големи от 480i и 480p (респективно). Слеващите модели iPhone и iPod touch, обаче, ще възпроизвежадат full HD в два режима на видеоизхода: 720 progressive и 1080 interlease."
Има и още доста интересни неща в статията на PhoneNews.com
Звучи доста нахъсващо, а?
MAKE the Force be with You !!!
iPhone 2G, 8 GB, fw. 3.1
iPhone 2G, 8 GB, fw. 3.1
-
-
Re: Новият iPhone ще подържа Full HD
Нахъса ме. Да си ползваш новия iPhone и като AppleTV за гледане на HD съдържание от компа 

БЕЗ ПАНИКА
Re: Новият Iphone ще има 3.2МР Камера?
Да му бонцат една 5мп с автофокус, ксенон и запис на видео с висок фреймрейт, и без това май вече излезна новия на СЕ IDOU с 12мп
На теб телефон ли ти трябва или фотоапарат?Ами да вземат един Canon PowerShot SX200 IS да му изпраскат един GSM модул,и тогава вие щтракачите ще мирнете 

Apple iPhone 4 iOS 5 b1
Не ама поне като ще правят нещо да го правят пък и хората няма да казват "ааа той супер готин телефона ама камерата и високоговорителя миришат отвсякъде"
за мен това са минусите на айфона другото е софтуерно 

Трябва да сложат някаква адекватна камера, че от тази направо ми е писнало. Независимо точно колко ще са мегапикселите, поне да има автофокус.
Re: Новият Iphone ще поддържа Full HD и ще има 3.2МР Камера?
Камерата си е екстра! Няма нужда от изгъзиците на другите компании. 12mp закво ви са? Напълно съм съгласен с naidenoff.
Камерата на iPhone може да се нарече добра, само ако се ползва с ClearCam - прави 6 последователни снимки ( 4 от които чернобели ) и след това - солидна обработка. Резултатът наистина е много добър.
Последно промяна от vaskog на 05 Май 2009, 12:41, променено общо 1 път.
MAKE the Force be with You !!!
iPhone 2G, 8 GB, fw. 3.1
iPhone 2G, 8 GB, fw. 3.1
Стига де, камерата е ужасна . А дали това е достатъчно на някой, вече е друг въпрос.BLizZarD написа:Камерата си е екстра! Няма нужда от изгъзиците на другите компании. 12mp закво ви са? Напълно съм съгласен с naidenoff.
Телефони от преди 4-5 години правеха по-хубави снимки.
- iFlashFreak
Тука се изхвърли вечеpixel написа:BLizZarD написа: Телефони от преди 4-5 години правеха по-хубави снимки.

Същото е и в момента с нетбуците.. Имаше официално изявление от сорта на "Не смятаме, че са супер полезни, ако измислим нещо по-добро и революционно - тогава, иначе нямаме нужда от нетбук." Аз съм на същото мнение.. Камерите при телефоните ВИНАГИ са компромис, а компромиси при Apple няма. Може да са гадини, може да са всякакви, не ги одобрявам във всички аспекти, но поне държат на принципите си.
Ясен е подхода на Епъл. И точно при камерата не са положили никакво усилие. Не разбирам защо хората се опитват да твърдят обратното. На практика половината ми снимки са брак , безфокусни и размазани , с лоша адаптация към условията. Не мога да кажа, че имам това, което би трябвало да предлага една камера в телефон - да запечата момента. Често ми се налага да снимам нещо по няколко пъти, докато излезе добре. Вярно е, че в определени условия може да направи и хубава снимка.
Но един 4 годишен K750 на SE определено снима по-добре.
Но един 4 годишен K750 на SE определено снима по-добре.
-
Дам. Камерата досега е голямо разочарование при тоя телефон. И защо да не му сложат и една качествена камера на телефона, когато има коджа ми ти компютър, напъхан в него? Или ще ми кажете, че това е главно телефон, а не някакъв си...(какво?) iPod, платформа за приложения от App Store, нет винаги с теб, ..., n=n+1??! Е, и аз си го гушкам като Голъм пръстена, ама има доста още да се желае, айде да не се правим. Просто Apple нямат още стратегия да правят пари от твоите качествени снимки, значи такива не ти се полагат. Само ще се разсейваш, вместо например да си купиш ново ниво за някоя игра.
БЕЗ ПАНИКА
И да махнат камерата на следващия модел няма да им се разсърдя
а доколкото за HD поддръжка НЕ виждам по-голяма безмислица от това нещо. Къде ще пуснеш Full HD филм на телефона си

Full HD-то не издва ли че новия телефон ще има по мощени процесор, GPU, RAM?