Тези които не са си купили да зяпат тук !

За всякакви теми, спорове и коментари, които не са свързани с iPhone. Това е мястото да си говорите глупости (не в буквалния смисъл), независимо на каква тема или по какъв повод...
gdurev

Тези които не са си купили да зяпат тук !

Мнение от gdurev »

Поради големия брой на iPhone в България, ето че вече се навъдиха и доста мързеливи притежатели, който вместо да прочетат някъде из нета предпочитат да се отърват от машината дори и да са на загуба..
Пуснато на: Сря Фев 20, 2008 14:36 Заглавие: Продавам iPhone 8ГБ 499 лв

Продавам iPhone разкодиран, впоследствие блокиран. В момента работи като iPod и има 8GB памет, но GSM функционалността му е заключена. Купен е от Америка и цената му с разкодиране и ДДС ми струваше точно 1050 лева. За да се разблокира и заработи като пълноценен телефон ще трябват между 100 и 200 лева, но аз не мога повече да се занимавам с него.

В цената са включени Belkin Protection Screen и чисто нов пластмасов прозрачен кейс , който може да се закача и на колан.

В момента iPod Touch струва към 650 лева, този телефон с функционалност на iPod е 499. Преценете сами.

П.с. Възможна е размяна за iPod Classic.

Моля за въпроси на 0897 877 637 Киро. Рядко влизам и не отговарям на лични съобщения. Може и на мейл: kiro.mm@gmail.com

Тези които още не са си купили може да потърсят подобни теми в нета и да се сдобият с телефончето доста евтинко( 500лв ). Само внимавайте да не се окаже развален телефона, че тогава ще псувате мен :o .. Айде успех iНароде !!!
Аватар
Handel
Обратна връзка:

Re: Тези които не са си купили да зяпат тук !

Мнение от Handel »

Такива теми са опасни.
Наскоро по форумите имаше един който продаваше телефони на супер ефтини цени, разбирасе след известно време съответните органи те викат за разговор. Телефоните се оказват крадени.
Мой съвет хората да не се лъжат с такива съмнителни цени.
iPhone 8GB 3.1.2
Калъф - Дънков джоб
Преди да питаш, виж отговора тук!
Публикувай отговор