WiFi спря да работи

Ако сте новобранец и имате iPhone или iPod touch отскоро, то тук е мястото, от което трябва да започнете (+ функцията за търсене на форума), преди да зададете за пореден път някой от най-честите въпроси!
nait65

WiFi спря да работи

Мнение от nait65 »

Здравейте,
Телефонът ми е версия 3G 8GB версия 2.2.1 и бейзбанд 02.30.03. Не казвам как така се получи, че е чак най-последната версия :& , но както и да е. Реших се и си купих турбосим от един съфорумец - много точно момче. Картатата проработи, но когато тръгнах да пътувам, се оказа, че като загубя обхват после пада голямо рестартиране докато тръгне. Обадих се на човека просто за съвет, а той ми я смени с такава с по-нова версия. Нали ви казвам - много точно момче. Новата работи перфектно, но няма GPRS/EDGE/3G. Както и да е, рекох, ще се търпи, а и нали има wifi :) Да, ама не - днес сутринта забелязах, че нямам. Ама хич никакви мрежи не намира телефона. Според мен това няма връзка с турбосима, защото преди да го купя телефонът си имаше. Но нещо ми се върти, че от вчера сигналът на телефона беше слаб - 2 чертички, една... А рутерът е до мен, компът лети и показва перфектен сигнал. Та ресторвах днес, пак се върнах на тази версия на която си бях, но положението е същото. Само дето сега нямам нито една програма от сидията, а и не мога да кача нищо - няма нет на телефона по никой начин и това е. Моля помагайте, ако се сещате нещо
iPhone 3G 2.2.1, Baseband 02.30.03 + Rebelsim. Mtel
Аватар
Blurry

Re: WiFi спря да работи

Мнение от Blurry »

Бях чел някаде из интернет за този проблем. Много хора го получавали и причината за това е, че се нагрява батерията. Някой намерили решение като оставял батерията на телефона почти изтощена или просто слагал телефона в хладилник за известно време. :D
Apple iPod Touch 2G 32GB 3.1.2 Jailbroken with blackra1n
nait65

Мнение от nait65 »

За мен това не може да е вярно. Как пък взе да се нагрява от вчера, като го имам от ноември (~~)
Аватар
Alxx
supporter

Мнение от Alxx »

Blurry написа:Бях чел някаде из интернет за този проблем. Много хора го получавали и причината за това е, че се нагрява батерията. Някой намерили решение като оставял батерията на телефона почти изтощена или просто слагал телефона в хладилник за известно време. :D
Не давай такива съвети,защото ако направи конденз вътре в телефона - дните ще са му преброени.Въпрос на време е влагата да го унищожи.Относно wi-fi , ползвай търсачката на форума - някъде имаше такава тема.
"Мисля-значи съществувам"
nait65

Мнение от nait65 »

Да, аз също мисля, че най-вредното за всяка електроника е рязката смяна на температурите и конденза след това. Затова не бих направил такова нещо.
Колкото за тема във форума - има една и я прояетох, но останах с впечатление, че става въпрос за случай, когато wifi не е активен, а при мен си го включвам, той започва да търси, но не намира нищо :( Прочетох, че доста хора се оплакват, че им се получава така след ъпдейт (включително и при блутута понякога), но решение не видях. Така че моля ако някой се е сблъсквал с такъв проблем и го е решил да каже как, че е гадост - сега имам обикновен телефон с айпод
nait65

Мнение от nait65 »

Само да кажа, че снощи wifi проработи за 10 минути, после пак изчезна. Направо съм изумен. Помагайте
Аватар
Alxx
supporter

Мнение от Alxx »

"Мисля-значи съществувам"
Публикувай отговор