да, това си е чист фен арт, от сайта Gizmodo.comМиркони написа:Ако дизайна на новия е нещо такова, Apple пак ще покажат един голям и среден на конкуренциятаТова са fan art нали, а не някакви изтекли прототипни чертежи?
Слухове за следващото поколение iPhone [вече със снимка!]
Re: Слухове за следващото поколение iPhone [вече със снимка!]
Raptole,ако е такъв,аз както съм си непохватен ще го изпускам само
Но ме радва този му вид. 

Днес ми се обади Стив Джобс, та ми каза как сте изглеждат новите iPhone. Даже ми прати снимка на е-майла.
Ми какво да ви кажа момичета и момчета - първия iPhone е абсолютно същия, но с метален корпус (т.е. състия като iPod Touch 2G). Снимка мисля, че не е нужно да качвам.
А вторият мисля да остане изненада.
Ако не ми вярвате, Стив каза че идва в България, да презентира новите си продукти.
Стив чакаме те с нетърпение!
Ми какво да ви кажа момичета и момчета - първия iPhone е абсолютно същия, но с метален корпус (т.е. състия като iPod Touch 2G). Снимка мисля, че не е нужно да качвам.
А вторият мисля да остане изненада.
Ако не ми вярвате, Стив каза че идва в България, да презентира новите си продукти.
Стив чакаме те с нетърпение!
И аз обядвах с Бил Гейтс, имаше нужда от консултации понеже мисли внася български чушкопеци в САЩ 

Ти ли си тоя дето ми сасипа далаверата с чушкопеците
Сега трябва да ги презентирам на Стив Джобс,като доиде в България

Apple iPhone 4 iOS 5 b1
naidenoff: Да ти се обадя ли, като дойде Стив?naidenoff написа:Ти ли си тоя дето ми сасипа далаверата с чушкопеците![]()
Според съобщение на агентството DigiTimes, доставките на новото поколение iPhone ще започнат още през май месец тази година.
Също така се потвърдиха предположенията относно някои от функциите на новия комуникатор. Тайванската корпорация TSCM е получила поръчка за производство на компоненти за iPhone, като в списъка с поръчаните компоненти влизат усилватели на мощността GSM/EDGE, 3.2 мегапикселови датчици OmniVision и интегрални схеми за Bluetooth.
По този начин, информацията че новия iPhone ще бъде с 3.2 мегапикселова камера намира своето потвърждение.
Взето от http://www.pocketbulgaria.com/
Също така се потвърдиха предположенията относно някои от функциите на новия комуникатор. Тайванската корпорация TSCM е получила поръчка за производство на компоненти за iPhone, като в списъка с поръчаните компоненти влизат усилватели на мощността GSM/EDGE, 3.2 мегапикселови датчици OmniVision и интегрални схеми за Bluetooth.
По този начин, информацията че новия iPhone ще бъде с 3.2 мегапикселова камера намира своето потвърждение.
Взето от http://www.pocketbulgaria.com/

iPhone 2G 3.1.3 <7E18>|<04.05.04_G> - 8GB
iPhone 5 8.1 Gold (Special Edition) - 16GB
iPhone 5s 8.1 Space Grey NeverLocked - 16GB
iPhone 5 8.1 Gold (Special Edition) - 16GB
iPhone 5s 8.1 Space Grey NeverLocked - 16GB
Тоя Home бутон почти изпадащ от телефона и нарушаващ рамката около екрана просто няма да го бъде в един истински iPhone.
И тези ужасяващо стърчащи отстрани бутони...
Магнитомерът е голям гъдел, на андроида имам такъв, освен доста точния компас, GPS навигации, които автоматично завъртат картата според посоката на движение, street view, което автоматично се "оглежда" (уви, напълно безполезно в страни, където Street View няма) преди няколко дни изкараха и относително точен метален детектор, който дори засича старите, метални iPhone-и
Чудесно би било ако камерата е с автофокус.
Магнитомерът е голям гъдел, на андроида имам такъв, освен доста точния компас, GPS навигации, които автоматично завъртат картата според посоката на движение, street view, което автоматично се "оглежда" (уви, напълно безполезно в страни, където Street View няма) преди няколко дни изкараха и относително точен метален детектор, който дори засича старите, метални iPhone-и

Devices History: 4xTabletPC, 1xUMPC, 6xPocketPC, 2xInternetTablet, 2xSmartphone, 1xiPod Touch, 1xSony PSP, 1xAndroid
Current: Macbook White 2009 HTC G1
----------
The stereotypical iPod users: an army of iPod wielding zombies who don't notice the world outside their earbuds.
----------
The stereotypical iPod users: an army of iPod wielding zombies who don't notice the world outside their earbuds.
Олеее красота. А как мислите, след като 3G не показа, нещо колко по-различно от оригиналния iPhone, дали новия ще? Apple до колкото съм информиран, вадят нещо с висок WOW фактор и после всяко следващо е със съвсем леки промени.
Ти прочете ли първия пост?Миркони написа:Олеее красота. А как мислите, след като 3G не показа, нещо колко по-различно от оригиналния iPhone, дали новия ще? Apple до колкото съм информиран, вадят нещо с висок WOW фактор и после всяко следващо е със съвсем леки промени.
E щом досега iPhone-ите са били 1,1 и 1,2 а новия ще е 2,1 би трябвало да има осезаеми разлики... Малко ме хваща яд, че не изкачах... 

- OutRageous
Четох , че логото отзад на Iphone-a ще свети като на нотебуците на Apple.Това ще е доста хубаво, ако е така.
А ако е така, дано да има функция с която да може да се изключва.
Apple iPod Touch 2G 8GB ; Apple iPhone 4 16 GB iOS 6.0.1 user Not anymore Jailbroken 

Мен туй най ма израдва 

iPod Touch 2G Варна
Дано лятото да имам пари да си взема и аз един, че от доста време вече искам iPhone. 

И този е ужасно анти-епълски на вид 
Тук уж има снимки от новия iPhone и по-точно интерфейса (самият апарат нещо не се вижда много)

Тук уж има снимки от новия iPhone и по-точно интерфейса (самият апарат нещо не се вижда много)

Devices History: 4xTabletPC, 1xUMPC, 6xPocketPC, 2xInternetTablet, 2xSmartphone, 1xiPod Touch, 1xSony PSP, 1xAndroid
----------
----------
MoridinBG написа:Тоя Home бутон почти изпадащ от телефона и нарушаващ рамката около екрана просто няма да го бъде в един истински iPhone.
a ti ne vijda6 li 4e tova e tupa risunka na Ai (adobe illustartor)