SwirlyMMS за 2.х
Re: SwirlyMMS за 2.х
Имам лиценз от крака в сидия , но ми дава грешка при изпращане и не получавам. Къде може да е проблема? Съобщението е следното: The network reported: unsupported message Error-unsupported-mesage.Настройките са ми верни image size - low.
Проблемът е в крака, който ползваш. При тия кракнати версии след пускането на програмата лицензът се изтрива. Ползвайте това, което съм ви дал.baza2005 написа:Имам лиценз от крака в сидия , но ми дава грешка при изпращане и не получавам. Къде може да е проблема? Съобщението е следното: The network reported: unsupported message Error-unsupported-mesage.Настройките са ми верни image size - low.
здр аз съм нов и пробвах това което виктор е предложил но всеки път като вляза в апп и ме изхвърля.затова ще ми кажете ли как се прибавя сорс..?
Аз също го пробвах но и при мен не се получи. Направих го от крака от сидия.В сидия на Manage>Sources>edit>add. Там пишеш сорса http://xsellize.com/cydia/" onclick="window.open(this.href);return false;име-парола от регистрацията ти в http://xsellize.com" onclick="window.open(this.href);return false; . Но са по важни настройките за ммс и тези на оператора ето ги моите с тях работи без проблем (взети са от форума )alextraz написа:здр аз съм нов и пробвах това което виктор е предложил но всеки път като вляза в апп и ме изхвърля.затова ще ми кажете ли как се прибавя сорс..?
ЗА ММС:
MMSC: http://mmsc" onclick="window.open(this.href);return false;
Proxy : 10.150.0.33:8080
APN: mms-gprs.mtel.bg
Username: mtel
Image size: MEDIUM
UserAgent: iPhone
ЗА мрежата:
APN : inet-gprs.mtel.bg име и парола не се попълват.
УСПЕХ!!!

направих всичко но когато вляза изписва "your GPRS/EDGE/3G is disabled which means SwirlyMMS will not function properly!Maybe you have disable it with BossPrefs or similar."вярно е 4е са изключени но не ставали с WI-Fi ??/
Не нестава без да са включени. Нали минава през оператора, как ще си вземат парите.
добре благодаря ти мн 

За получаване не се взимат пари, но за да изтегли снимката трябва да влезе в http://mmsc за което е нужно мтелски APN(mms-gprs.mtel.bg). Иначе генерирания трафик не се заплаща за получаване и изпращане.baza2005 написа:Не нестава без да са включени. Нали минава през оператора, как ще си вземат парите.
Здравейте, чудех се дали и на още някой се получава следния проблем. Получавам MMS опитвам се да го отворя
но М-то в горния ъгъл не свети зелено. Трябва да рестартирам телефона за да светне. Същото е и като се опитам
да пратя нещо. Не светва М-то, чак след като рестартирам телефона - светва. EDGE е пуснат през цялото време разбира се!
Не съм пробвал restore, и не смятам да го правя. Би трябвало да има решение.
Пробвах с преинсталация на програмата, но пак нищо

но М-то в горния ъгъл не свети зелено. Трябва да рестартирам телефона за да светне. Същото е и като се опитам
да пратя нещо. Не светва М-то, чак след като рестартирам телефона - светва. EDGE е пуснат през цялото време разбира се!
Не съм пробвал restore, и не смятам да го правя. Би трябвало да има решение.
Пробвах с преинсталация на програмата, но пак нищо

Освен да пробваш през SBSettings или BossPrefs да го изключиш и да го пуснеш отново, за друго не се сещам.
Не помага. И това съм пробвал... сякаш има нещо, което при всеки рестарт ресетва програмата за единична употреба... голяма глупост.
Настройките за EDGE в Settings->General->Network както трябва ли са?
APN: inet-gprs.mtel.bg
User: mtel
Pass: mtel
Щом ми отваря сайтове... би трябвало да е ок.
User: mtel
Pass: mtel
Щом ми отваря сайтове... би трябвало да е ок.
Не става пак...

Немога да изпратя ММС исписва ми че не съм абониран за услугата EDGE/3G.Ако получа пък немога да го отворя също 

Проблемът не е в приложението. Ако настройките за EDGE/3G са ти правилни, питай оператора дали ти е активиранa услугата за пренос на данни.
Епа активни са оператора ми вика да си видя настройките за ММС май а(нещо му има) 
П.П.След което ме пита с коя програма съм и,че трябвало некви други настройки през нета.

П.П.След което ме пита с коя програма съм и,че трябвало некви други настройки през нета.

Провери си тогава настройките за EDGE/3G в Settings->General->Network.
Ко да ги гледам ве пич казах,че всичко е ток и неще .
Ако при пускането на SwirlyMMS не ти се появява зелено m до батерията в статусбара, значи настройките за EDGE/3G не са ти наред.
Нямам такова зелено 
П.П.Да поискам от некой оператор да ми ги прати настройките понеже когато инсталнах програмата сами си дойдоха настройките?Или?

П.П.Да поискам от некой оператор да ми ги прати настройките понеже когато инсталнах програмата сами си дойдоха настройките?Или?
Трябват ти настройки за GPRS/EDGE/3G, програмата ти настройва само тези за MMS. Влез в Settings->General->Network->EDGE/3G и си ги въведи.
За М-тел:
Потребителско име: Не се въвежда
Парола: Не се въвежда
За Глобул:
APN: globul
Потребителско име: globul
За Вивател:
APN: internet.vivatel.bg
Потребителско име: vivatel
Парола: vivatel (или не се въвежда)
За М-тел:
Потребителско име: Не се въвежда
За Глобул:
APN: globul
Потребителско име: globul
За Вивател:
APN: internet.vivatel.bg
Потребителско име: vivatel
Парола: vivatel (или не се въвежда)
Излезе нова версия на SwirlyMMS - 2.0. Какви са новостите:
- добавена функция за запис и изпращане на гласови бележки;
- възможност за съхраняване на получени аудиоклипове като рингтонове или системни звуци за MMS;
- промяна на системните звуци за MMS;
- добавена опция за отговор на MMS съобщение чрез SMS;
- потвърждение при получаване;
- възможност за добавяне на подпис към изпратения MMS, като в подписа могат да бъдат добавени и GPS координати за вашето местонахождение, които да бъдат отворени директно чрез Google Maps;
- възможност за съхраняване на чернови за последваща редакция и изпращане.
Приложението е достъпно за сваляне през CydiaStore. Цената за настоящи потребители е 6$, за нови - 12$.
Версията вече не предлага демо лиценз.
- добавена функция за запис и изпращане на гласови бележки;
- възможност за съхраняване на получени аудиоклипове като рингтонове или системни звуци за MMS;
- промяна на системните звуци за MMS;
- добавена опция за отговор на MMS съобщение чрез SMS;
- потвърждение при получаване;
- възможност за добавяне на подпис към изпратения MMS, като в подписа могат да бъдат добавени и GPS координати за вашето местонахождение, които да бъдат отворени директно чрез Google Maps;
- възможност за съхраняване на чернови за последваща редакция и изпращане.
Приложението е достъпно за сваляне през CydiaStore. Цената за настоящи потребители е 6$, за нови - 12$.
Версията вече не предлага демо лиценз.
Да видим колко време ще им трябва за да я "оправят" този път