Информация за всички приложения, специално предназначени за iPhone или iPod touch. Вижте какво ново и интересно може да качите на вашето любимо мобилно устройство...
Това е приложение, което ви променя клавиатурата така, че да имате още един ред (пети) с цифрите. Както и малко други промени...както сами виждате по шотовете.
5-Row QWERTY Keyboard можете да я намерите в секцията “System” на Cydia от BigBoss repo.
радва ме табулацията и стрелките... винаги съм искал да има стрелкички за някоя объркана буква вместо да изтривам другите или да задържам с лупичката
• iPhone 5 16GB • iPad 4 64GB • iPod Video 30GB • iPhone 4s 16GB • MacBook Pro 13,3" • 2x Apple Magic Mouse • 3x Apple Bluetooth Keyboard • Apple TV 2 •
Settings -> General -> Keyboard -> International Keyboards -> 5 Row QWERTY = on
(макар че, след инсталирането то трябва да се е включено)
след това се превключва както другите клавиатури - със земното кълбо, а специалните символи с бутон "123" и шифта
cvalio написа:Settings -> General -> Keyboard -> International Keyboards -> 5 Row QWERTY = on
(макар че, след инсталирането то трябва да се е включено)
след това се превключва както другите клавиатури - със земното кълбо, а специалните символи с бутон "123" и шифта
Ах, тъп съм кой да се сети,че трябва да натисне още един път. А как да направя так, че вместо символите, над буквите да ми са числата?
Здравейте. При мен 5-row, изобщо не се зарежда в телефона. Инсталирам я от Cydia,
но не се появява в телефона. Няма я и в настройки. Преинсталирах я и пак не се появява.
Дали някой знае какъв е проблема? Телефонът е 3G>2.2.1(5H11)>02.30.03.
В настройки>регионални>клавиатури, изобщо няма 5-row, за да мога да я включа.
По принцип тя трябваше да излезе автоматично.
Оправи се. Телефонът се беше омотал нещо. Благодаря все пак.
Последно промяна от bobiikonomov на 27 Фев 2009, 17:40, променено общо 5 пъти.
bobiikonomov написа:Здравейте. При мен 5-row, изобщо не се зарежда в телефона. Инсталирам я от Cydia,
но не се появява в телефона. Няма я и в настройки. Преинсталирах я и пак не се появява.
Дали някой знае какъв е проблема? Телефонът е 3G>2.2.1(5H11)>02.30.03.
прочети цялата тема както трябва преди да пишеш постове, отговорът ти е малко по-нагоре
• iPhone 5 16GB • iPad 4 64GB • iPod Video 30GB • iPhone 4s 16GB • MacBook Pro 13,3" • 2x Apple Magic Mouse • 3x Apple Bluetooth Keyboard • Apple TV 2 •
emmimen написа:Ммм доста полезно.. писна ми вчера 3 пъти респринг, понеже тъпия терминал като отвориш без да искаш да пишеш файл и няма как да го затвориш после
Има как....Кликваш 1 път в/у екрана,излиза ти едно меню и там има EXIT натискаш на него и после даваш RETURN (което играе ролята на ENTER) което те връща на SpringBoard-а
by NoGood
iPhone 8GB O.S. 3.1.3 ; iPhone 4 16GB iOS 4.0.1
Peace
noo_good написа:Има как....Кликваш 1 път в/у екрана,излиза ти едно меню и там има EXIT натискаш на него и после даваш RETURN (което играе ролята на ENTER) което те връща на SpringBoard-а
Ако си отворил да пишеш тхт файл през терминала, като дадеш командата за ексит, тя се пише вътре в файла и не действа
Дам, но като си отворил с нано някой файл да пишеш в него и няма как да натиснеш контрол+Х и да затвориш наното, а така кила се показва вътре в отворения за писане файл като текст и не става... затова си търся клавиатура с контрол бутон