Купих си iPhone от Globul. Вашата история.
Re: Купих си iPhone от Globul. Вашата история.
Книжката е на БГ цялата, а самолетчето е там защото не го ползвам като гсм-в момента и съм го спрел да не се конектва през 3G-то когато съм си в къщи на Wi-Fi.
Нали имаш инсталиран BossPrefs.
iPhone original 8GB 1.1.2 OTB > 1.1.4>2.0.1>2.2
iPhone 4 8GB 6.1.3
iPhone 5 32GB
iPhone 7 Plus 128GB
iPhone 4 8GB 6.1.3
iPhone 5 32GB
iPhone 7 Plus 128GB
Да, верно че и от там може
но тепърва ги разучавам програмките кое и как .. 

Абе пичове ще не казахте, че искате unboxing
В книжката нищо особено няма. Типичната за iPhone.

Следващия да снима UNBOXING!
А стига мрънкоч вече. Unboxing та unboxing - какво толкова? Все едно да гледаш как друг прави секс с девственица. Ебати "удоволствието".
Български субтитри за всеки!
Моето творчество!
Моето творчество!
О-о-о-о, по-голям кеф от това за "животните в гората" няма... 

iPhone 2G 8GB 3.1.3 HardCE iMat Black
Жената, ако има пари, мъж не й трябва!
Жената, ако има пари, мъж не й трябва!
Айде и аз от днес се присъединих към голямото и задружно семейство
Телефончето е страхотно... Досега беше лесно да си чета ей така из форума, а сега ще трябва да чета и да прилагам
Взех си го с 20лв. плана като мисля, че 500 мб ще са ми предостатъчни, след като имам wifi в офиса. Апропо от Германос Бургас ми казаха, че 2 годишната гаранция включва и software и ако съм бил го jailbrake-нал гаранцията отпадала (в Германос на Витошка момъка ме гледаше все едно говорех на суахили).

Ми то за него може и да си е звучало на суахили,иначе честито да ти е телефончето да си го ползваш с кеф и да му се радваш

- Grievous
- Обратна връзка:
Вчера направих Jailbreak на едно телефонче закупено от Globul и искам да споделя с вас че не е нужно да се набива 2.2.1 а действате директно с QuickPwn. Все пак се уверете че версията му е 2.2.1 в Settings/General/About/Version.
- Adamov
- iSupport
- Обратна връзка:
Еми много ясно, че не е нужно да се слага. Нито при телефони на Глобул, нито при който и да е 

thoughts are the gun ... words are the bullets
iPhone 6 Plus 16GB Silver (Telenor)
iPhone 6 Plus 16GB Silver (Telenor)
Спокойно, оказа се, че хората в магазините не са много виновни, че не знаят какво продават
Питах един от продуктовите им мениджъри ще има ли проблем за гаранцията ако си jailbrake-на моето добиче ... наложи се първо да обясня какво е това животно и има ли то място на нашия HDD и след дълги размисли въпросния човек каза: "Tова там дето го каза със софтуера не е май много легално и можеш да имаш проблем". А това е един от хората, които водят преговори с Apple и бля бля. Остава само (дано не се случва на никой) такъв телефон да стигне до сервиз, че да видим какво становище ще пуснат
P.S. Ако все пак ни се наложи да го носим до Globul/Germanos за сервиз да не забравим Restore, че тия в София ше го гледат като голям камък

P.S. Ако все пак ни се наложи да го носим до Globul/Germanos за сервиз да не забравим Restore, че тия в София ше го гледат като голям камък

Апропо, като казахте българска клавиатура, интересно защо от Apple не са сложили хммм... Дано с OS 3.0 да има, че e-mails главно на български пиша...
Кое му е учудващото? До скоро от Apple не ни смятаха за съществуващи на тази планета. Много ясно, че няма да има българска клавиатура на устройството им. Не съм видял телефон, в който по подразбиране да има езици от страни, в които не се продава официално.
Български субтитри за всеки!
Моето творчество!
Моето творчество!
E вече нали стана ясно, че е официално? Аз затова питам дали с OS 3.0, може да я има?Sisq0 написа:... в които не се продава официално.
Ти не пита дали във FW 3 ще има БГ клавиатура, а сподели, че се надяваш да има.
Сега вече питаш, но няма кой да ти отговори, понеже никой от тук не знае.
Сега вече питаш, но няма кой да ти отговори, понеже никой от тук не знае.
Прави сте, аз малко се обърках... и все пак дано я има, понеже за сега съм го разрешил този проблем като му активирах руската клавиатура, но разположението на буквите е доста странно (то не, че съм свикнал с червените на клавиатурата, но това е друг въпрос)... Ех фонетика 

Apple знаят къде сме и си имат доста добра поддръжка за БГ в MAC OS X. Затова е съвсем резонно да смятаме, че след като официално се появихме в списъка на страните с iPhone, в следващата версия на iPhone OS ще има поддръжка и за нас.Sisq0 написа:Кое му е учудващото? До скоро от Apple не ни смятаха за съществуващи на тази планета. Много ясно, че няма да има българска клавиатура на устройството им. Не съм видял телефон, в който по подразбиране да има езици от страни, в които не се продава официално.

- VladTheImpaler
- iPhoneaholic
Ами то си има и фонетична, и БДС клавиатура за iPhoneМиркони написа:Прави сте, аз малко се обърках... и все пак дано я има, понеже за сега съм го разрешил този проблем като му активирах руската клавиатура, но разположението на буквите е доста странно (то не, че съм свикнал с червените на клавиатурата, но това е друг въпрос)... Ех фонетика

iPhone 8GB - $399
MacBook Pro - $1999
Да нямаш вече синия екран на Windows - безценно
MacBook Pro - $1999
Да нямаш вече синия екран на Windows - безценно