Изчезна ми зеленото лого на GLOBUL

С друга карта на Мтел логото си е както трябва(в смисъл червено М и сини ТЕЛ)
Преинсталирах ама пак се появява само обхвата и BG GLOBUL

ПОМОЩ !
Моето си стойpe6o666 написа:Ходих но ми казаха че са дали всичките на теб
Код за потвърждение: Избери целия код
Globul.theme
Bundles
com.apple.TMobile_bg
Default_CARRIER_BG GLOBUL.png
FSO_CARRIER_BG GLOBUL.png
Точно това маха логото му и при мен излиза на всеки синк.Sisq0 написа:Нали преди няколко дни двама-трима абонати на Глобул "споделиха", че iTunes им предлага ъпдейт на carrier настройки или нещо от сорта. Предполагам, че оттам сте ъпдейтнали, ъпдейтът е променил някой path или е презаписал файловете от iPhonetic и затова ви изчезва логото.
Здравейте. Искам да споделя и моя опит в няколкодневната борба с логото на глобул. От тук:ThUnDeR написа:Точно това маха логото му и при мен излиза на всеки синк.Sisq0 написа:Нали преди няколко дни двама-трима абонати на Глобул "споделиха", че iTunes им предлага ъпдейт на carrier настройки или нещо от сорта. Предполагам, че оттам сте ъпдейтнали, ъпдейтът е променил някой path или е презаписал файловете от iPhonetic и затова ви изчезва логото.
Ето линк към моето лого: http://store1.data.bg/thundar/BG_GLOBUL.zip
Слага се в /var/mobile/Library/Carrier Bundle.bundle/
mupo написа:Реших че е редно да направя и за Глобул. Ето ги всичките на едно място с леки промени.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hint: Щракнете на снимката за съответното лого.
копирате съответното лого и за тъмния и за светлия фон, след което в фаила на ThUnDeR http://store1.data.bg/thundar/BG_GLOBUL.zip замествате двете снимки Default_CARRIER_BG GLOBUL.png и FSO_CARRIER_BG GLOBUL.png като запазите тези имена на файловете . Същото и в __MACOSX . След това поставяте файловете според указанията на ThUnDeR. Успех
Специални благодарности на ThUnDeR и mupo за указанията , аз само експериментирах и се получи.
Обаче явно нещо бъркам, защото се боря цял ден и не успявам да си го заменя. Ето какво правя:VladTheImpaler написа:
Най-лесно можеш да я промениш според мен по следния начин:
* Пускаш от iPhonetic в менюто Мобилен оператор опцията Логотип +настройки или само логотип (както ти си избереш)
* След това отиваш в директорията /System/Library/Carrier Bundles/
* Отваряш папката на твоя оператор, а те са - Mtel_bg.bundle, Globul_bg.bundle или Vivatel_bg.bundle.
* Там заместваш Default_CARRIER_ххх Bulgaria.png и FSO_CARRIER_xxx Bulgaria.png с твоите си картинки и си готов