Първият трансфер през Bluetooth за iPhone с iBluetooth

Информация за всички приложения, специално предназначени за iPhone или iPod touch. Вижте какво ново и интересно може да качите на вашето любимо мобилно устройство...
Публикувай отговор
Аватар
porosenoq

Re: Първият трансфер през Bluetooth за iPhone с iBluetooth

Мнение от porosenoq »

аз срещам повече проблеми с пращане между 2 iphone-a 3g 8gb с еднакъв firmware и еднаква версия на програмата отколкото примерно с нокиа , сони ериксон и самсунг ...

в ibuetooth понякога се виждат iphone-ите а понякога не ? на какво се дължи ?
Apple Iphone 3G 8GB FW2.2 Neverlock
Аватар
noo_good
Обратна връзка:

Мнение от noo_good »

Grievous написа:Според мен серията на телефона е без значение. Шефа ми е с N78 и днес му пратих 3 клипа от MxTube с общ размер 45 mb с лекота, просто си ги смукна ей така. Със следващия ъпдейт се надявам всичко да си дойде на място. Клипчетата на korda, за рибарите. :B
Явно проблема с N сериите е само при мен.... :-/
by NoGood
iPhone 8GB O.S. 3.1.3 ; iPhone 4 16GB iOS 4.0.1

Peace X:)
dobrin90

Мнение от dobrin90 »

Забелязах нещо и искам да попитам. Не съм прочел цялата тема затова се извинявам, просто нямам времето.

След като пусна програмата, като я спра, горе остава иконката на БЛУТУТА, влизам в настройки там е спряна, от програмата уж съм я спрял натиснал съм червения бутон(хикс). Проблема е че за определено време батерията ми доста падна и ми се стори, че е от тази иконка. Може би е включен още блутута което е кофти. Рестартирах iphon-a и иконката я нямаше.

Какво мислите Вие ?
iPhone 2G :)
Аватар
noo_good
Обратна връзка:

Мнение от noo_good »

Прочети 10-ина поста по-нагоре.... ;)
by NoGood

Аватар
cvalio

Мнение от cvalio »

dobrin90 написа:.... Не съм прочел цялата тема затова се извинявам, просто нямам времето.

Какво мислите Вие ?
т.е я някой да я прочете (цялата тема) вместо теб и да ти каже ?!?!?!

iPad Pro 9.7 - 3G 32G 10.3.1 ; 5S 10.3.1
dobrin90

Мнение от dobrin90 »

cvalio написа:
dobrin90 написа:.... Не съм прочел цялата тема затова се извинявам, просто нямам времето.

Какво мислите Вие ?
т.е я някой да я прочете (цялата тема) вместо теб и да ти каже ?!?!?!
Тоест може би най-тактично и цивилизовано се извиних, защото наистина нямам времето да прочета темата която е 10страници и поне за мене вмомента са много. От друга страна тук има редовни хора които се интересуват и кажи речи знаят всичко, четът всичко и не би им било никакъв проблем да напишат 1 пост/мнение с което да ме информират. Точно зареди това си позволих да помоля малко по-кадърните от тебе, тези които могат да ми влязът в положението и знаят за какво става дума. Аз не съм поредния улигофрен който го мързи, а човек който си харесва техниката, но просто няма нужното време.

Благодаря на @noo_good, а на теб @cvalio ти пожелавам първо да преценяш хората и после да съдиш.

Edit: Впрочем @noo_good мерси за препоръката, прочетох и стигнах до 1 извод, че трябва да натиска (хикса) преди да изляза. Проблема е там, че още в първия ми пост го написах, но сега ще кажете, че не е вярно. Точно затова и попитах, защото пробвах по всички начини за които се сетих.

Мерси все пак, ще се спасявам. Изглежда човек няма право да пита, а само да го нападат.
Аватар
kocee

Мнение от kocee »

А някои сеща ли се по дефоулт коя беше директорията в която запазваше :O)
Аватар
PunkoHead

Мнение от PunkoHead »

private>var>mobile>documents

Май това беше..
Полезни ръководства за iPhone тук
Apple iPhone 2G; 8GB; OS - 3.0 b2; HardCe iMat II Black
Apple iPod Shuffle; Blue; 2 GB
Iliqnagoncev

Мнение от Iliqnagoncev »

Аз мога да ви кажа моето мнение по вапроса за американците и блутуда :) за тях е най-лесно да ни продадат телефон...но за тях е по важно да изкарват пари от секи един апарат с тия приложения по 0.99 цента :) и отделно регистрацията на иТунес е работа за вишисти :) за която сашто трябва да се заплати някаква "скромна" цена :) имам го отскоро ифона но мисля че горе долу схваштам за какво става на вапрос...
Iliqnagoncev

Мнение от Iliqnagoncev »

Извинявам се за правописа но тая кирилица ми е малко обаркана на клавиатурата @-)
Аватар
Sisq0
Критикар №1

Мнение от Sisq0 »

Приложенията до $2-3 са едно от най-умните неща. За клиента това е една повече от поносима цена за продукт, а за "продавача" е добра печалба, сметнато като цяло брой продажби. Ако нямаше платени програми/игри, много от приложенията, които използваме на телефоните си нямаше да ги има. Просто никой нямаше да се наеме да прави толкова сложни и изпипани продукти за без пари.
Регистрацията в iTunes е повече от елементарна и БЕЗПЛАТНА. Просто трябва да имаш кредитна карта, издадена в поддържана от Apple страна. А ако нямаш такава, но си достатъчно кадърен, че да използваш търсачката, можеш да си направиш безплатна регистрация и без карта.
Всичко това НЕ Е за тази тема и смятам да не продължаваме темата, защото е офтопик.

п.п.
На калпавия ... клавиатурата му крива, нали знаеш? Не можеш да ме убедиш, че иначе пишеш правилно, но видиш ли клавиатурата имала кофти подредба. "Щ", например, си е един клавиш, без значение къде се намира на клавиатурата. Досега не съм видял kbd с клавиш "шт". То си е изцяло твой проблем, всъщност, но ако смяташ да си активен участник в този форум, ще трябва да пишеш грамотно.
Български субтитри за всеки!
Моето творчество!
Аватар
noo_good
Обратна връзка:

Мнение от noo_good »

Edit: Впрочем @noo_good мерси за препоръката, прочетох и стигнах до 1 извод, че трябва да натиска (хикса) преди да изляза. Проблема е там, че още в първия ми пост го написах, но сега ще кажете, че не е вярно. Точно затова и попитах, защото пробвах по всички начини за които се сетих.
Това ме довежда до мисълта да преинсталираш iBluetooth...Махни я,рестартирай телефона,и пак я дръпни от Cydia ,като преди да я пуснеш пак направи рестарт.Дано да се оправи.Успех
by NoGood

uzera

Мнение от uzera »

със 2g 8g и 2,2 /5G77/ версия деинсталирах програмата реботнах инсталирах наново пак реботнах и същата работа тръгва файлов трансфер и замръзва незнам какво да направя повече
iPhone 4 ФЗ 5.0.1 RedSnow Jailbreak
Аватар
The Shaman
supporter

Мнение от The Shaman »

@dobrin90 доста хора сме се заблудили в това, че НЕ си написал за хикса явно. Ама който не чете така е :)
Аватар
PunkoHead

Мнение от PunkoHead »

uzera написа:със 2g 8g и 2,2 /5G77/ версия деинсталирах програмата реботнах инсталирах наново пак реботнах и същата работа тръгва файлов трансфер и замръзва незнам какво да направя повече
Гасиш от хикса и пускаш пак.. Ако не стане пробвай първо с друг телефон или каквото е.. След това пробвай пак с това, на което забива :) Можеш и да рестартираш другия телефон и да пробваш пак :)
dobrin90

Мнение от dobrin90 »

The Shaman написа:@dobrin90 доста хора сме се заблудили в това, че НЕ си написал за хикса явно. Ама който не чете така е :)
И все пак ме пооплюхте малко :)
Аватар
PunkoHead

Мнение от PunkoHead »

Е как ще се научиш иначе ;)
Stilio

Мнение от Stilio »

Аз като по невеж бих искал да попитам някои дали може да реши проблема ми.А той е следният : за да изпращаме песни чрез Bluetooth на нашия iPhone ние влизаме в раздела File System на нашия iBluetooth и от там намираме kъде ни се намират Mp3-ките това вече го направих ... но проблема е в наименованията на песните пример : BKUO ... :О някои може ли да помогне?
Аватар
The Shaman
supporter

Мнение от The Shaman »

Аз лично не разбрах какъв точно е проблема ?!? Всички файлове са с такова наименование ли? Може ли пътя до качената музика?
Последно промяна от The Shaman на 26 Мар 2009, 20:14, променено общо 1 път.
Аватар
PunkoHead

Мнение от PunkoHead »

За сега е много трудно (за мен невъзможно) да се направи така, че да знаеш какво пращаш... Точно за това не използвам вече нормалния плеър. Всичко се качва в отделни директории и гледам (и слушам) с PwnPlayer :) Предлагам ти да направиш това :)
Stilio

Мнение от Stilio »

пътят е : File System/User/Media/iTunes_Control/Music ... и след тожа са мн папки със песните :) .... Мерси за предложението за другият плейър ще го пробвам ;)
ihatethis

Мнение от ihatethis »

PunkoHead написа:За сега е много трудно (за мен невъзможно) да се направи така, че да знаеш какво пращаш... Точно за това не използвам вече нормалния плеър. Всичко се качва в отделни директории и гледам (и слушам) с PwnPlayer :) Предлагам ти да направиш това :)
Тоя скапан плеър като дадох да ми добави песните в плейлист и ги изтри всичките сега трябва да ги дира :|
Аватар
poldeburg

Мнение от poldeburg »

Здравейте, не мога да открия сорса "xsellize"(от Cydia) за да добавя кракнатата версия на iBluetooth. Може ли някой да ми помогне. В официалният сайт на http://www.xsellize.com" onclick="window.open(this.href);return false; също не мога да вляза да не е закрит? Благодаря предварително.
Bokodono

Мнение от Bokodono »

poldeburg написа:Здравейте, не мога да открия сорса "xsellize"(от Cydia) за да добавя кракнатата версия на iBluetooth. Може ли някой да ми помогне. В официалният сайт на http://www.xsellize.com" onclick="window.open(this.href);return false; също не мога да вляза да не е закрит? Благодаря предварително.
Трябва да отвориш сайта през компютъра и да се регистрираш. След което отиваш в Cydia->Manage->Sources горе вдясно Edit и после Add. Сорса е http://xsellize.com/cydia/User-Pass" onclick="window.open(this.href);return false; като на User и Pass пишеш тези от регистрацията в сайта.
В момента обаче няма да стане Изображение
Аватар
deqneca

Мнение от deqneca »

ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ това мислех че е изгубена кауза ам явно не е ,преди малко си я изтеглих програмата много е добра ам лошото е че е триал
Публикувай отговор