LogMeIn Ignition
Re: LogMeIn Ignition
Значи, не знам дали на някой му е направило впечатление, ама на мен ми направи следното: влизам чрез програмката в компютъра си, пускам skype и се опитвам да пиша нещо на кирилица... уви не става. Пробвам да пиша на латиница и си пише и изпраща без проблем. Някой забелязал ли е същия проблем?? 

- dreamlover
- Обратна връзка:
И аз имам същият проблем. Инсталирам на Мас и не става, а на Windows-кия компютър всичко мина по вода.Nikolay написа:Моля за малко помощ. Първо дръпнах програмата от интернет, беше по-стара версия но се инсталира и си вървеше, след което създадох акаунт,логнах се в него и дадох Add this computer и то наново ми даде да свалям по-нова версия и да я инсталирам, но стигнах до тук :
Преди да сваля тази версия, ънинсталирах старата от контрол панел. Някой ако има идеи, моля да споделя.
Благодаря.
iPhone 2G 8GB 2.2
- johnnybravo
- Обратна връзка:
Дай save и си свали програмата на компютъра. После стартирай msi файла и следвай стъпките. Така всичко ще е ОК.
Точно след стартиране на .msi файла изкача тази грешка.johnnybravo написа:Дай save и си свали програмата на компютъра. После стартирай msi файла и следвай стъпките. Така всичко ще е ОК.

За да стане, трябва да минеш на кирилица на компютъра, а на телефона да не пипаш нищо - на него си пишеш с латинската клавиатура, но ще ти излиза кирилица.tonygti написа:Значи, не знам дали на някой му е направило впечатление, ама на мен ми направи следното: влизам чрез програмката в компютъра си, пускам skype и се опитвам да пиша нещо на кирилица... уви не става. Пробвам да пиша на латиница и си пише и изпраща без проблем. Някой забелязал ли е същия проблем??
Линк към ipa-та може ли,моля? 

Proud owner of:NES/SNES/Nintendo 64/Game boy/Gameboy pocket/GBA/GBASP/PSP/PS1/PS2/PS2-Slim/PS3/Sega 32x/Sega mega drive2/Iphone 2g-16gb/Iphone 4 32gb and still gaming
- noo_good
- Обратна връзка:
Ако беше прочел темата щеше да си го намериш.....

mariankata написа:LogMeIn IgnitionThillate написа:някой ще даде ли нов линк,че горният не работи
мерси предварително
by NoGood
iPhone 8GB O.S. 3.1.3 ; iPhone 4 16GB iOS 4.0.1
Peace
iPhone 8GB O.S. 3.1.3 ; iPhone 4 16GB iOS 4.0.1
Peace

-
- Обратна връзка:
Програмата е супер, мерси джони. Искам да питам как мога да добавя няколко комютъра на един акаунт. А и друго мишката може ли да се движи само тя или трябва да се мести цялата страница.
Може да се мести само мишката, виж в настройките, ама поне според мен е по-удобно ако местиш цялата страница.
- johnnybravo
- Обратна връзка:
tonygti е прав че е по-удобно като се движи цялата страница. За да си добавиш други компютри към акаунта, трябва да се логнеш на въпросния компютър и да натиснешandreev_vs написа:Програмата е супер, мерси джони. Искам да питам как мога да добавя няколко комютъра на един акаунт. А и друго мишката може ли да се движи само тя или трябва да се мести цялата страница.

-
- Обратна връзка:
Мерси джони златен си.
аз имам 1 въпрос.след като я инсталираш на ПЦ.от iphone как се свързваш.през web browsera ли?
Не, трябва да си качиш версията за iPhone - потърси по-нагоре из темата, трябва да има линкове.
- maNcHeSteRUTD
- Обратна връзка:
можели някоий да ми помогне.. защо като я сложа в итюн и като дам да се качи на телефона уж се качва апак на телефона после я няма програмата ...помогнете
-
- Обратна връзка:
http://iphone-bulgaria.com/forum/viewto ... =22&t=3732" onclick="window.open(this.href);return false;maNcHeSteRUTD написа:можели някоий да ми помогне.. защо като я сложа в итюн и като дам да се качи на телефона уж се качва апак на телефона после я няма програмата ...помогнете
това направил ли си го. Ако си го направил провери дали като си синхронизираш телефона има отметка на тази програма,която искаш да инсталираш в iTunes>Applications
- johnnybravo
- Обратна връзка:
Направих едно ръководство Step by Step придружено с Видео демо:

За тези, които не знаят, Logmein е програма за отдалечен достъп. За да я ползвате трябва да си направите безплатна регистрация на http://www.logmein.com/" onclick="window.open(this.href);return false; след което да си инсталирате програмата на компютъра (FREE Версията!!!), който искате да управлявате от разстояние. Предимството на Logmein е това, че не ви е нужно да имате реално IP за да си достигате до компютъра. Аз лично я ползвам от няколко години и съм супер доволен.
Ето как можете да си направите регистрация:
Отивате на адрес: http://www.logmein.com/ и си създавате акаунт, като следвате стъпките от тези скрийншотове.

След това си проверете пощата и отворете линка, който сте получили:

После добавете компютъра, който искате да администрирате Remotely

Ако ви даде грешка от този тип:

Свалете си ръчно програмата и я инсталирайте, следвайки скрийншотовете:

На финала трябва да се появи нова икона в taskbar-a:

Сега остава само да се свържете през телефона
Видео
За тези, които не знаят, Logmein е програма за отдалечен достъп. За да я ползвате трябва да си направите безплатна регистрация на http://www.logmein.com/" onclick="window.open(this.href);return false; след което да си инсталирате програмата на компютъра (FREE Версията!!!), който искате да управлявате от разстояние. Предимството на Logmein е това, че не ви е нужно да имате реално IP за да си достигате до компютъра. Аз лично я ползвам от няколко години и съм супер доволен.
Ето как можете да си направите регистрация:
Отивате на адрес: http://www.logmein.com/ и си създавате акаунт, като следвате стъпките от тези скрийншотове.

След това си проверете пощата и отворете линка, който сте получили:

После добавете компютъра, който искате да администрирате Remotely

Ако ви даде грешка от този тип:

Свалете си ръчно програмата и я инсталирайте, следвайки скрийншотовете:

На финала трябва да се появи нова икона в taskbar-a:

Сега остава само да се свържете през телефона

Видео
-
Може ли линк към излекуваната програма за телефона? Благодаря!
iPhone 3G 8GB FW 4.2.1
Ам ... като гледам всички са доволни и вероятно и аз ще съм, но проблема е, че навсякаде пише Изображение и няма картинки
... ?!

1 година си работех с тази програмка и си бях много доволен, но от 2 дни, на програмата която е на PC-то ми пише че трябва да си я платя и не ме пуска онлаин 
Чудя се дали само при мен е този проблем или от LogMeIn са махнали постоянната free версия ?

Чудя се дали само при мен е този проблем или от LogMeIn са махнали постоянната free версия ?
...:::Pioneer Pro DJ:::...
........iPhone 3Gs 16GB Black FW4.0.1........
При мен си работи без проблеми. Да не си ъпдейтнал инцидентно към Pro версията?
Не съм, само си добавих компютъра на ново защотот нещо даваше грешка и то ме накра при добавятнето да си сваля програмката на ново ама пак си е free версия маи
Aкo си с безплатната версия, в горния ляв ъгъл на прозореца на програмата трябва да пише LogMeIn Free.
Никъде не пише че е free, и ето какво става като си въведа username & pass
http://www.bgshare.com/435613/untitled.bmp
http://www.bgshare.com/435613/untitled.bmp
Явно си изтеглил платената версия. Ето я страницата с безплатната: https://secure.logmein.com/US/products/free/