IPhone 3g официaлно в Македония

Какво ново и интересно се случва около iPhone, iPod touch и Apple... Всякакви новини и слухове около мобилното устройство, продукти и приложения свързани с него и всичко останало по темата.
emco83

IPhone 3g официaлно в Македония

Мнение от emco83 »

Да, така е.Вече официялно в Македония през T-Mobile.Предлага се с договор за 1 денар (3 стотинки)
Повече информация на http://www.t-mobile.com.mk/iphone/?id=1" onclick="window.open(this.href);return false;
Македония май не е толкова назад

П.С. ето една информация от сайта на t-mobile mk сигурен съм ще разберете
T-Mobile е сега единствен оператор во Македонија кој во својата понуда ќе го има iPhone 3G.
Една од клучните причини поради која Apple за свој партнер во Македонија го одбра T-Mobile, е исклучителниот квалитет на мрежата која на корисниците им овозможува непречена гласовна и, што е особено важно, пренос на податоци.
Како лидер на пазарот во Македонија T-Mobile брои повеќе од 1.3 милиони корисници кои, благодарение на националното покривање со различни мобилни технологии, можат да пристапат до интернет од кое било место, при што автоматски се одбира најбрзата достапна мрежа.
T-Mobile континуирано ги зголемува квалитетот и брзините на пренос на податоци.
Последно промяна от emco83 на 20 Мар 2009, 17:23, променено общо 2 пъти.
iwantupdate

Re: IPhone 3g официялно в Македония

Мнение от iwantupdate »

emco83 написа:Да, така е.Вече официялно в Македония през T-Mobile.Предлага се с договор за 1 денар (0.30 стотинки)
Повече информация на http://www.t-mobile.com.mk/iphone/?id=1" onclick="window.open(this.href);return false;
Май Македония не е толкова назад

П.С. ето една информация от сайта на t-mobile mk сигурен съм ще разберете
T-Mobile е сега единствен оператор во Македонија кој во својата понуда ќе го има iPhone 3G.
Една од клучните причини поради која Apple за свој партнер во Македонија го одбра T-Mobile, е исклучителниот квалитет на мрежата која на корисниците им овозможува непречена гласовна и, што е особено важно, пренос на податоци.
Како лидер на пазарот во Македонија T-Mobile брои повеќе од 1.3 милиони корисници кои, благодарение на националното покривање со различни мобилни технологии, можат да пристапат до интернет од кое било место, при што автоматски се одбира најбрзата достапна мрежа.
T-Mobile континуирано ги зголемува квалитетот и брзините на пренос на податоци.
x_x Как така 1 денар само? x_x
iPhone 2gen 8GB - Firmware 2.2.1 :-w
emco83

Мнение от emco83 »

Без пари бе човек
Нещо подобно като в Америка
Просто трябва да си техен абонат
Аватар
iphoneG1

Мнение от iphoneG1 »

Да,вярно е! преди 2 дни го видях на сайта им и се изядох. Не стига,че е го взимаш за 30 стотинки(наши пари),ами на всичкото отгоре и месечните такси са приемливи. Да не говорим,че Македония официално е обявена в сайта на Apple! Нас толкова много ли ни мразят?
ПС: Днес тръгна рекламата на iPhone 3G по българските телевизии. Чудя се,кога ли най-накрая,операторите ни ще разберат,че колкото по-изгодни цени предлагат,толкова повече ще се купува продукта или ще се ползва услугата!
iPhone 8GB 3.0
Аватар
anthony
Не барай

Мнение от anthony »

Какъв е реалният курс на македонския денар? Не е възможно да е 30 ст., защото плащаш 3600 денара месечна такса при този план. По-скоро 3 ст. е реалното.
emco83

Мнение от emco83 »

Само една малка корекция.IPhone го предлагат за 3 стотинки :))
30 стотинки са почти 10 денари
Ще едитирам първия пост
Аватар
iphoneG1

Мнение от iphoneG1 »

Прав си. Курса е следния
1MKD = 0,0324 BGL
iPhone 8GB 3.0
Аватар
anthony
Не барай

Мнение от anthony »

Това означава следното - телефонът е 3 ст., месечна такса 108 лв (таксата включва 108 лв. разговори при цена на минута 17 ст. към всички национални мрежи и 4ГБ трафик), цена на смс е 14 ст. Да го духат Глобул както и Духа под вода, според който те не са търгаши. Оправданието за малката държава и малкия пазар също не върви вече. Македония е колкото София.
Аватар
iphoneG1

Мнение от iphoneG1 »

Ами да им е честито на македонците.
Колкото до Глобул,одавна съм ги обявил за аутсайдери. Слава богу, покрай мене и други хора от обкръжението ми се усетиха.
Сега само ме вълнува ще има ли официлно български език в телефона или пак "среден"?
Приемам залози.
iPhone 8GB 3.0
Аватар
anthony
Не барай

Re: IPhone 3g официaлно в Македония

Мнение от anthony »

При "най-неизгодния" вариант, получаваш следното:
Iphone 8GB - 647 лв.
Месечна такса: 27 лв. (вкючва 27 лв. разговори, 1ГБ данни)
1 мин. - 21 ст. към всички национални мрежи
смс - 14 ст.
Направете простичко сравнение с гърчетата.

Странно ми е защо има в най-високия план и 8ГБ, при условие, че пак е 1 денар. Може да има някой идиот да си го вземе него :)
emco83

Мнение от emco83 »

Може да му стане лошо от 16gb :))
Аватар
iphoneG1

Мнение от iphoneG1 »

Да ти кажа изобщо не намирам смисъл от тая работа.
По-добре си го вземи за 600 долара от САЩ ,отключи си го и прави каквото искаш.
iPhone 8GB 3.0
Аватар
Raptole
Обратна връзка:

Мнение от Raptole »

Ебати работата!
Тия ме разстреляха :(

ЦЦцц чесито да им е на Македонците, въпреки, че яко им завиждам, защото хем ги има на официалната страница на Apple-iPhone, ми пък и за 3ст. го взимат, месечната им такса е супер, съдържа също така добри неща(добър пакет е).

Наистина го доказахме, че всичко това е една проста лъжа и си е напълно вЕрно, че Глобул са големи таргаши, ама от всЕкъде!

От всичко се убеждавам, че работата не е добре, много съжалявам, че съм се родил У Болгаия(както пише на страницата където се обявава, че iPhone е официален)

Много, ама много съжалявам, че го правят това, по-добре да не го бяха правили, защото то така или иначе е все същото, просто сега тук и по улиците ще се намира все някой, който ще се прави на интересен, ще има да говори небивалици, ще се почнат: "малее видЕ ли бре, Атанасе, Глобул пуснаха айфона, малеее, тва е голЕма фирма, ще чакам да спадне малко цената и по Коледа КЕ си го зема!" и ще се почнат едни простотии, ще почне да става като масов телефон, което мен ме притеснява, защото и тук ще се напълни с хора, които грам не ги бърка кво правят и кво имат, важното е да са интересни и да се правят на такива :(

Това е много лошо!
iwantupdate

Мнение от iwantupdate »

Raptole написа:
Много, ама много съжалявам, че го правят това, по-добре да не го бяха правили, защото то така или иначе е все същото, просто сега тук и по улиците ще се намира все някой, който ще се прави на интересен, ще има да говори небивалици, ще се почнат: "малее видЕ ли бре, Атанасе, Глобул пуснаха айфона, малеее, тва е голЕма фирма, ще чакам да спадне малко цената и по Коледа КЕ си го зема!" и ще се почнат едни простотии, ще почне да става като масов телефон, което мен ме притеснява, защото и тук ще се напълни с хора, които грам не ги бърка кво правят и кво имат, важното е да са интересни и да се правят на такива :(

Това е много лошо!
b-( Мразя такива... и лошото е, че си прав x_x
Аватар
Raptole
Обратна връзка:

Мнение от Raptole »

Леелее, ама то в България май верно ще стана истина :( че е ОФИЦИАЛЕН
http://www.globul.bg/bg/pic.gallery.html?ph=422" onclick="window.open(this.href);return false;

Ето вижте, че телефона е с целуфан! :(

Много ме е яд, защото сега ще е много лошо и за нас(тук) и за нас(на улицата).
Ще има тарикати с анцузи адидас колкот щеш :D :))

Най-беше гот с iPhone 2G, тогава бяха рядкост хората, които го имаха и като видиш такъв се възхищаваш с цялата си душа, защото знаеш от къде е, че е пропътувал толкова километри тоз телефон, че еди си кво ... па ся :(
Аватар
mad_max

Мнение от mad_max »

Raptole написа:Леелее, ама то в България май верно ще стана истина :( че е ОФИЦИАЛЕН
http://www.globul.bg/bg/pic.gallery.html?ph=422" onclick="window.open(this.href);return false;

Ето вижте, че телефона е с целуфан! :(

Много ме е яд, защото сега ще е много лошо и за нас(тук) и за нас(на улицата).
Ще има тарикати с анцузи адидас колкот щеш :D :))

Най-беше гот с iPhone 2G, тогава бяха рядкост хората, които го имаха и като видиш такъв се възхищаваш с цялата си душа, защото знаеш от къде е, че е пропътувал толкова километри тоз телефон, че еди си кво ... па ся :(
Ти ако само за имидж го имаш тоя телефон... o_O
Аз пък се радвам, че повече хора ще се сдобият. Сега като го имам, много мразя че бия на очи с телефона и всеки - "Ооо какъв е тоя телефон? Може ли да го видя? За колко го взе?" -все въпроси, които не понасям. Аз честно още не съм срещнал друг с iphone и хем съм в русенския университет КСТ.
iPhone 3G 16Gb 3.0
Аватар
Raptole
Обратна връзка:

Мнение от Raptole »

Ами, не го имам само за имидж, мен също ме дразнят такива въпроси, затова не искам да го има сулъо и пулъо, нито пък искам да го имат, защото ме знаят, че аз имам и ще се почнат едни тъпи въпроси, едни питаници, едни звъненета, при положение, че най-лесно може да провери тук, да пита ако не разбира, па и приятелство може да завърже :)
Аватар
nikyyyyyy

Мнение от nikyyyyyy »

Направо като видех някой с 2Г и падам на колене от възхищение как този телефон е пропътувал толкова километри, телефон с история, реликва. Просто с цялата си душа се възхищавам на такива хора, с такива телефони, просто в мига, в който видя 2Г и човекът, чийто е се издига толкова в очите ми, че просто идея си нямате. Готов съм да направя всичко за такъв човек.

Ей, позьори, осъзнайте се. Този телефон 2Г струваше 500-600лв преди една година. Възхитителен бля бля. Пълен смях. Като ви видя с такъв телефон, така го държите повечето, че да се види просто от целия свят. Ще ви се изкривят ръцете от перчене, напъчване и пози. Телефонът е хубав, иновативен, ползвам го, но да му робувам, да го възвишавам чак толкова, не.
Аватар
mupo

Мнение от mupo »

=))
За един телефон от родината си се отказвате.
Аватар
Raptole
Обратна връзка:

Мнение от Raptole »

mupo написа:=))
За един телефон от родината си се отказвате.
ми чи кЪ?
То не бе лъжа, не бе чудо, не беха заучени фрази, омръзна ми, мащам са! b-(
chilko
Обратна връзка:

Мнение от chilko »

при македонската оферта общата стойност на притежание на iphone за 1 денар (за срока на договор) излиза 2626 лв
при най-скъпата оферта на globul - 1278 лв

вижда се кое е по-евтино. друг е въпроса какво влиза в пакета на двете места
Аватар
iphoneG1

Мнение от iphoneG1 »

Ми ти ако не си забелязал,точно за това говорим! Защото услугите така или иначе ще ги ползваш.
iPhone 8GB 3.0
Аватар
anthony
Не барай

Мнение от anthony »

Абе явно има много бавни хора. Месечната такса НЕ е лизинг на апарата, а просто гарантира неговото ползване. Както като оставиш капаро в кръчмата, после не казваш, че пържолата е много скъпа, защото струва 10 лв. + 30 лв. капаро. За тези 108 лв. македонците ти дават 108 лв. разговори и 4ГБ интернет. Трябва наистина или да си идиот, или да си служител на Глобул за да не схващаш коя е по-добрата оферта.
Аватар
iphoneG1

Мнение от iphoneG1 »

:)) :)) :)) anhony, това последното ми хареса!
iPhone 8GB 3.0
iwantupdate

Мнение от iwantupdate »

iphoneG1 написа::)) :)) :)) anhony, това последното ми хареса!
=)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) И на мен!
Публикувай отговор