Слухове за следващото поколение iPhone [вече със снимка!]

За всякакви теми, спорове и коментари, които не са свързани с iPhone. Това е мястото да си говорите глупости (не в буквалния смисъл), независимо на каква тема или по какъв повод...
Публикувай отговор
zviaraD

Re: Информация за следващото поколение iPhone [вече със снимка!]

Мнение от zviaraD »

Потресаващо си прав!

2007
Изображение

2007
Изображение

И кой от кого краде, щом за кражби си говорим
2005
Изображение
Преди да се сърдите за намеси в постовете си, прочетете ТУК
Аватар
kal1ch

Мнение от kal1ch »

Мда.. приликата е.. умопомрачителна o_O =))
drunkard

Мнение от drunkard »

Копията на iPhone са направо смешни. А пък тези снимки на iPhone 4G ... ?:-/ с един Photoshop и малко въображение и аз мога. :)
Последно промяна от drunkard на 17 Мар 2009, 00:20, променено общо 4 пъти.
iPhone 2G Firmware 2.2
Аватар
The Shaman
supporter

Мнение от The Shaman »

Gigabyte GSmart S1200

Изображение
Аватар
dreamlover
Обратна връзка:

Мнение от dreamlover »

OutRageous написа:
dreamlover написа:Аз вече взех да си мисля, че от ябълката трябва да сменят външния дизайн драстично, щото всички взеха да копират външният вид много брутално!
Както бях писал преди, ако се поинтересувате малко, ще разберете, че всъщнпст Apple крадат дизайна на Iphone именно от LG PRADA.Така, че се успокойте на тая тема ;)
Моя грешка, благодаря за поправката. ?:-/
iPhone 2G 8GB 2.2
Mitk0

Мнение от Mitk0 »

Agent_004 написа:HTC срещу Apple да тичат пак няма да стигнат :) бях луд фен на Sorry Ericson години на ред и бях адски доволен от P910i ... една година чаках да се появи X1 след анонсирането му ... и накрая се проклех че съм го чакал Sorry Ericson кутийка с вътрешност на HTC което фабрично е с непреценен ресурс на windows Mobile 6.1 и на практика се оказа бъгъв телефон с не лош дизайн на цената на фабрично отключен IPHONE ... Просто HTC имат на какво да се учат докато направят мечтата на живота си а именно IPHONE KILLER :O)
HTC Touch Pro2 ми харесва страшно много, при това не само като визия. HTC не се целят в пазарната ниша на iPhone-a, или поне не конкретно. Като "iPhone Killer"-и набеждават моделите им хора, мнозинството от които са лаици.

iPhone-a ми харесва, но ако имам възможност бих го сменил с телефон, за който мисля, че е по-добър. И в много области има такива телефони, въпросът е само дали можеш да преодолееш сляпата фенщина (и сериозна сума пари, разбира се), ако такава област е важна за теб.
Аватар
VooDooTo

Мнение от VooDooTo »

А видяхте ли това?

Prototype HTC Phone Gets Pickpocketed

Откраднали са бета на HTC Touch, която е била със Windows Mobile 6.5. Дали няма да се появи скоро в ebay със голямо наддаване за него <:-P =D> =D> =D>
Аватар
Raptole
Обратна връзка:

Мнение от Raptole »

VooDooTo написа:А видяхте ли това?

Prototype HTC Phone Gets Pickpocketed

Откраднали са бета на HTC Touch, която е била със Windows Mobile 6.5. Дали няма да се появи скоро в ebay със голямо наддаване за него <:-P =D> =D> =D>
Хаха, да :)
Но едва ли ще се появи в ибей, така ще бъдат по-лесни за хващане ;)
Сигурно на черно ще го мушнат некъде ;)
п.п. то не че така ще бъде на бяло де ;) :))
Аватар
Amorphine

Мнение от Amorphine »

Изображение

За мен това е едно доста добро предложение, само отзад да беше равен.
iPod Touch 3G 32GB - iOS4 - J-BRK
iPod Touch 1G 16 GB 2.1 J-BRK
miscbeep

Мнение от miscbeep »

Този наистина изглежда много добре, както казваш отзад да е равен, грешка няма да има :)
iPhone 2G 8GB JB 2.2.1 FW

LUBECA +++
sk88ks
Обратна връзка:

Мнение от sk88ks »

miscbeep написа:Този наистина изглежда много добре, както казваш отзад да е равен, грешка няма да има :)
На мен лично не ми харесва ! ЛИЧНО МНЕНИЕ ! Доста ми е рабат :( :))
Jivei Bez Granici ..
ivosiliev

Re: Слухове за следващото поколение iPhone [вече със снимка!]

Мнение от ivosiliev »

Сигурен съм, че ябълката ще ни изненадат много приятно с 4-тото поколение, както са правили досега. Аз си представям нещо такова (кликнете на малката снимка за реален размер):
Изображение
(тука го има без обяснителни текстове - цък :) )
iwantupdate

Мнение от iwantupdate »

ivosiliev написа:Сигурен съм, че ябълката ще ни изненадат много приятно с 4-тото поколение, както са правили досега. Аз си представям нещо такова (кликнете на малката снимка за реален размер):
Изображение
(тука го има без обяснителни текстове - цък :) )
Като изключиме няколко недостатъци като холм бутона, буксата за слушалките и къде е разположена камерата не е чак толкова зле.
И се пак неми харесва :)
iPhone 2gen 8GB - Firmware 2.2.1 :-w
Аватар
anthony
Не барай

Мнение от anthony »

За четвъртото поколение ще се наложи да почакаме доста. Нека се съсредоточим върху третото засега.
Аватар
Amorphine

Мнение от Amorphine »

anthony написа:За четвъртото поколение ще се наложи да почакаме доста. Нека се съсредоточим върху третото засега.
Много добре казано :)
iPod Touch 3G 32GB - iOS4 - J-BRK
iPod Touch 1G 16 GB 2.1 J-BRK
iverson

Мнение от iverson »

Има време до лятото на 2010г.(тогава изтича договора на apple със at*t).Така че нека се насладим на 3g засега.
Аватар
Raptole
Обратна връзка:

Мнение от Raptole »

Ето какво писах в темата за iPhone 3.0 OS:

Има и цитати от Gizmodo, има и от мен, ето някои неща за новите(със сигурност ще има, но не се знае дали ще са 2 наведнъж или един лятото и един зимата, защото между "цифрите" на 2-та iPhone има един iPod и iProd, което ме кара да си мисля, че единия телефон, ще е лятото, iPod и iProd-а ще са Септември, а другия телефон ще е през зимата или чак лятото на 2010, но се казва, че всичките тези устройства май ще са с 3.0 :) )

Може и да има 2 iPhone(може и да са наведнъж, може и да не са):

http://i.gizmodo.com/5175348/iphone-30- ... ious-iprod" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.boygeniusreport.com/2009/03/ ... pod-touch/" onclick="window.open(this.href);return false;

А сега ще ви кажа и аз какво мисля, ето ще цитирам от сайта Gizmodo и ще добавя мои мисли:
(в червено е това, което мисля аз, в синъо е това, което е било така и сега е така)

iPhone2,1 - 0×1294(края на Q2-началото на Q3 от 2009)
iProd0,1 - 0×1295(Септември 2009)
iPod2,2 - 0×1296(Септември 2009)
iPhone3,1 - 0×1297(Q2-Q3 2010)
iFPGA - 0×1298
iPod3,1 - 0×1299″(Септември 2010)

For reference, past models went like this:

iPhone First Gen - 0×1290(Юни 2007)
iPod touch 1G - 0×1291(Септември 2007)
iPhone 3G - 0×1292(Юли 2008)
iPod touch 2G - 0×1293(Септември 2008)

Съде така, защото Apple си имат традиции и мисля, че си ги спазват :)
Така си мисля, че ще е, но пък може да ги представят и двата iPhone още това лято, като единия е малък, а другия е наследника на "големия"

edit:
btw за мен iPhone е най-добрия телефон, който съм имал правен в Китай :D
Бъзикам се, това може би ми е любимия, защото мога да го правя какъвто си искам, според настроението си, според всичко, много добре е устроен(след хакване е суперски)
Аватар
ogynche
Обратна връзка:

Мнение от ogynche »

Ето какво прочетох в TUAW:
www.tuaw.com написа:There are a few rumors floating around today about the next generation iPhone. The first comes from AppleInsider, who are reporting that a video camera will be a part of that design.

Referencing a historically reliable source, AppleInsider claims that a future camera will take higher resolution stills in addition to video. The lack of a video camera has been a glaring omission since the beginning, and many users (including yours truly) have been waiting for its introduction.

Another rumor we're tracking is a boast of "faster internet speeds." Just what could that mean? AT&T's 4G network won't be ready for at least a year. It could refer to WiFi connectivity, as the current model has 802.11b/g (vs. n).

It's all conjecture, of course, so we'll have to wait and see. The iPhone 3G was announced on June 9th of 2008, and iPhone OS 3.0 is scheduled to be released this June. It wouldn't be a surprise to see the 3G phone drop in price while a new model takes the top slot at the same time.
www.tuaw.com написа:Научихме няколко нови неща, разбира се само слухове, за следващото пололение iPhone. Първото е от AppleInsider, които твърдят, че част от новият дизайн ще е именно видео камера.

Изхождайки от положението, че AppleInsider e исторически надежден източник, те твърдят, че бъдещата камера ще снима с по-голяма резолюция, както и видео. Липсата на видео камера беше голям пропуск още от самото начало и много потребители я чакат с нетърпение.

Друг слух, който засякохме, е подобрение в "интернет скоростите". Какво може да значи това? 4G мрежата на AT&T няма да е готова поне още 1 година. Възможно е да става дума за WiFi връзката, тъй като сегашният модел разполага с 802.11b/g.

Всичко това е предположение разбира се, затова трябва да изчакаме за да видим. iPhone 3G беше представен на 9 Юни 2008, а пък iPhone OS 3.0 е насрочена за този юни. Нищо чудно да видим спад в цените на 3G модела, когато новият излезе.
Дано слуховете са верни. Много бих се зарадвал на по-хубава камера :)
Apple iPhone 2G 16GB FW 2.2.1
Аватар
RRS

Мнение от RRS »

И аз макарче тази която е в момента също ми харесва как снима :)
Изображение
Изображение
Изображение
Mammoth

Мнение от Mammoth »

Аз претенции към камерата на телефоните никога не съм имал, защото ако искам да правя снимки имам фотоапарат за тези работи и той ще свърши много по добра работа. Това се отнася и за видеото. Колкото и да е хубав телефона за мене не е голяма работа като немога да направя видео клип, дето даже и няма да е с хубаво качество. Тъй, че дали ще прави видео или не и дали ще има по хубава камера за мене не е от голямо значение. 8-} O-)
iPhone 3G OS 3.1.2
show & prove

Мнение от show & prove »

Преди няколко дни говорих с един тип от един епълстор из европата, който ми каза, че нов iphone ще има около юни-юли тази година (горе-долу година след появяването на 3G, нали).. не съм целял да го разпитвам, съвсем случайно стана въпрос. Интересувах се от слушалки с дистанционно и стана въпрос, че сегашните модели нямат възможност за регулиране на звука от дистанционното, просто защото сегашния порт на телефона не го позволява, та каза, че това щяло да го има при следващия iphone - който, както вече споменах, щял да излиза юни/юли месец - поне според информацията от тоя (а самият той ми беше представен като специалист по айфони във въпросния стор)
Аватар
pixel

Мнение от pixel »

За появата на нов айфон юни-юли всички сме на едно мнение.

Въпроса е какво точно ще представлява. До къде са стигнали P.A. Semi с разработката на новия процесор , кой графичен чип на imagination ще използва , какво ще стане с камерата или какъв видео запис ще предлага .... и още много подобни въпроси , за които верочтно ще има само догадки до официалната премиера.
Аватар
Raptole
Обратна връзка:

Мнение от Raptole »

Един от най-реални прототипи на следващото поколение iPhone е тук
Изображение

Това даже ми се струва като най-добро и най-възможно :)
Аватар
mupo

Мнение от mupo »

Поне да бяха му сложили шот от FW 3.0 :))
Миркони

Мнение от Миркони »

Ако дизайна на новия е нещо такова, Apple пак ще покажат един голям и среден на конкуренцията L-) Това са fan art нали, а не някакви изтекли прототипни чертежи?
Публикувай отговор