Как да смeним шрифтовете на iPhone/iPod Touch
- Cristensen
- Обратна връзка:
Re: Как да смeним шрифтовете на iPhone/iPod Touch
Чудесна работа mupo, шрифта за часовника Gas, много ми допада 

iPhone 4 - IOS 4.2.1 - Globul
Миро, качи ако можеш картинката с ябълчицата и кажи как се сменя катинартчето над часовника, много се вманячих покрай твойте теми. 

..................................Beware................................................................Brand New.............................................................Brand New Era

................................Chumbly......................................................................Lynx.......................................................................Sketchy

За теглене, натиснете върху съответната картинка.

................................Chumbly......................................................................Lynx.......................................................................Sketchy

Искам да си сменя часовника...свалям готовите шрифтове направени от теб кращавам го LockClock.ttf....поставям ги в /System/Library/Fonts/Cache и давам Respring и нищо не става.... !!! Нещо не правя или има проблем....???
Нищо не трябва да преименуваш. Само разархивираш, влизаш в папката и копираш файлва от нея в /System/Library/Fonts/Cache
Мерси много.... 

- Adamov
- iSupport
- Обратна връзка:
Миро е най-големия беее, не го ли разбрахте. И аз си харесах няколко. Мерси Мирка 

thoughts are the gun ... words are the bullets
iPhone 6 Plus 16GB Silver (Telenor)
iPhone 6 Plus 16GB Silver (Telenor)
Така е, Адаме. А аз съм с най-големия
Голямо благодаря на Миро.

-
Може ли по някакъв начин да се направи оригиналния щрифт да си стои и през WinterBoard аз да мога да включвам и изключвам друг шрифт който аз искам?
За Winterboard не знам, но може да се сменят чрез FontSwap от Cydia.mustaka написа:Може ли по някакъв начин да се направи оригиналния щрифт да си стои и през WinterBoard аз да мога да включвам и изключвам друг шрифт който аз искам?
Във FontSwap мога ли да слагам мой шрифтове и във коя папка се слагат?
Може, но е малко сложно.
Пътят е: /private/var/mobile/Library/FontSwap/Packages.
Влизаш в категорията, в която искаш да добавиш шрифт, правиш му папка име.font, като име е името на шрифта, в нея слагаш самия шрифт, като името му трябва да е същото като на останалите шрифтове в дадената категория - ползвай за модел инсталираните. Примерно за dialer-a името трябва да е PhonepadTwo.ttf (като се спазват големи и малки букви).
Не знам дали е задължително, но може би в папката трябва да копираш и info.plist, като го вземеш от някоя от инсталираните папки.
Пътят е: /private/var/mobile/Library/FontSwap/Packages.
Влизаш в категорията, в която искаш да добавиш шрифт, правиш му папка име.font, като име е името на шрифта, в нея слагаш самия шрифт, като името му трябва да е същото като на останалите шрифтове в дадената категория - ползвай за модел инсталираните. Примерно за dialer-a името трябва да е PhonepadTwo.ttf (като се спазват големи и малки букви).
Не знам дали е задължително, но може би в папката трябва да копираш и info.plist, като го вземеш от някоя от инсталираните папки.
-
Привет, някой може ли да ми даде линк за

Във всеки един пост най-долу има надпис:
Така че напираш поста от където си взел тази картинка и щракаш върху нея.
Така че напираш поста от където си взел тази картинка и щракаш върху нея.
-
Линка не работеше - пишеше. че файла липсва или е повреден.
Благодаря.
Благодаря.
Ехее тая тема от кога я гледам и все ме мързеше да я отворя и да погледна за какво става на въпрос. Много интересно, утре ще тествам и аз с някой друг шрифт...