За всякакви теми, спорове и коментари, които не са свързани с iPhone. Това е мястото да си говорите глупости (не в буквалния смисъл), независимо на каква тема или по какъв повод...
Не, работи си!
Исках само да го похваля
Изпран на 40 градуса с центрофуга и т.н.
Дори и слушалките работят
Едно браво на Apple за сглобката, направо ме изненадаха
Adamov е прав,преди 1 години намокрих една нокиа Н82 ,къпах се 2 часа с нея в басейна.След това я изсуших и си тръгна.Преди няколко дни я занесох да видят дали всичко е наред и ми казаха че и няма нищо.Преди 3 дни си намокрих Ипод-а и веднага умря.Така , че нищо не се знае
Благодаря на всички хора,който подържат сайт и правят всичко възможно всички да сме доволни.
Батерията си я смених веднага,след това,защото без това си падаше бързо , а и ми казаха , че след като е мокрена не е добре да стой в телефона(което е логично)
Благодаря на всички хора,който подържат сайт и правят всичко възможно всички да сме доволни.
Здравейте, наскоро моята приятелка ми пуснала ipod shufle 2 в пералнята с раницата. Когато е бил пуснат в пералнята не е бил изключен. Най-вероятно батерията се е изтощила до край. След изпирането стоя няколко дни и не тръгна, бях го оставил на радиатора на партното да изсъхне, включих го да се зарежда след седмица, индокаторите светеха, зарежда се, работи един час максимум и спира. Както и да е, поръчах си преди 2 седмици батерия от ebay, пристигна, смених я всичко точно пуснах го без да я зареждам работи супер. После си изтеглих последния itunes, качих си музика, през това време се зарежда, на сутринта ставам, няма ток. Чудя се какво му се е случило, явно оригиналната батерия си е работила, но има нещо което я изтощава дори като е изключен. Явно има нещо, което предизвиква източване на батерията, въпреки, че е спрян. Имате ли някакви идеи от какво може да се поражда това?