Задава се версия 3.0 на firmware-a на iPhone
Re: Задава се версия 3.0 на firmware-a на iPhone
Не сравнявай цените тук, с цените в другите държави, моля те 

Полезни ръководства за iPhone тук
Apple iPhone 2G; 8GB; OS - 3.0 b2; HardCe iMat II Black
Apple iPod Shuffle; Blue; 2 GB
Apple iPhone 2G; 8GB; OS - 3.0 b2; HardCe iMat II Black
Apple iPod Shuffle; Blue; 2 GB
Странно колко много РАЗБИРАЧИ (Зифона.орг визирам) има на тоя свят ..... тцтцтцтцтцтцтцтц - луда работа. Всъщност .... PUSH технологията е доста удобно средство - и няма нищо общо с личната информация и тен подобни глупости. Преди 3 години Microsoft подкараха EXCHANGE SERVER-a с ПУШ технологията и съответно събраха доста клиенти от това, тъй като Windows Mobile работеше с нея, докато Apple я подкараха едва преди няколко месеца с Mobile ME. Сега Март следва да излезе новата ОС на Ябълката - Снежния Леопард, а с него и съответния сървър. Вече няколко месеца се наслаждавам на бетата на сървъра и по-скоро на PUSH функцията и държа да ви кажа, никва лична информация не се доставя до ЕПЪЛ. Все едно да си турнете QMAIL или POSTFIX сървър и всичко да ходи при съответните органи ..... Крайно време беше и Епъл да се осъзнаят и да пуснат всички екстри за iPhone. Освен това в Snow Leopard Server към Mobile Server настройките има и Mobile Disk, Mobile Calendar, Birthday Reminder и Mobile iChat, което ме навява на мисълта че може и да видим вече оправени Birthdays и мобилен iChat

iPhone firmware 3.0 ще може ли да се сложи на iPhone 2G или ще става само на iPhone 3G
Естествено,че ще може
Благодаря на всички хора,който подържат сайт и правят всичко възможно всички да сме доволни.
Кое е толкова естествено? Как разбра че ще може?DJCC написа:Естествено,че ще може

Досега,не е излизала версия,която да работи само на 3Г,а да не работи на 2Г.(Освен по-старите версий на 2Г)
Затова моляте не спори ,като не знаеш
Междо другото ,ако съм сгрешил,нека някой ме поправи
Затова моляте не спори ,като не знаеш
Междо другото ,ако съм сгрешил,нека някой ме поправи
Благодаря на всички хора,който подържат сайт и правят всичко възможно всички да сме доволни.
При положение, че в повечето страни iPhone се продава с договор включващ N на брой MB трафик, който ти влиза в месечната такса защо трябва да плащаш отделно и за MMS??PunkoHead написа:Не сравнявай цените тук, с цените в другите държави, моля те

На новия iPod Shuffle може да изговаря имената на песните докато ги слушаш,може би това ще го сложат във fw 3.0 на iPhone
- Razer
- Обратна връзка:
слабо ми се вярва понеже нямаме толкова бутончета на кабелчето а и си имаме дисплей-че а на него няма и това са го направили с улеснение като имаш много музика, което за мен е повече от правилно!!! браво...mustaka написа:На новия iPod Shuffle може да изговаря имената на песните докато ги слушаш,може би това ще го сложат във fw 3.0 на iPhone
Та тук в този фирмлуеър няма да има такова нещо.
• iPhone 5 16GB • iPad 4 64GB • iPod Video 30GB • iPhone 4s 16GB • MacBook Pro 13,3" • 2x Apple Magic Mouse • 3x Apple Bluetooth Keyboard • Apple TV 2 •
Ще е хубаво ако сложат функцията при разклащатне да пуска произволна песен. 

- Razer
- Обратна връзка:
такива неща надали ще сложат.. това се прави и софтуерно, но е кофти, понеже ако ходиш или бягаш и ще стават миксовеBLizZarD написа:Ще е хубаво ако сложат функцията при разклащатне да пуска произволна песен.

• iPhone 5 16GB • iPad 4 64GB • iPod Video 30GB • iPhone 4s 16GB • MacBook Pro 13,3" • 2x Apple Magic Mouse • 3x Apple Bluetooth Keyboard • Apple TV 2 •
Във новата версия 3.0,сигурно ще има някаква значителна промяна,а не просто оправяне на бъгове и добавяне на някакви малки неща.Във версия 2.0 най-значителното бяха игрите и програмите от App Store,сега пак трябва да очакваме нещо голямо.Останало ми е впечатление,че досега при новите ъпдейти,от 2.0 до 2.1,после до 2.2 и до 2.2.1,няколко дена преди да излезнат вече беше ясно какво ново ще има във тях,а сега никъде не пише какво ново ще има във 3.0 и това ме кара да мисля,че ще има някаква значителна промяна,но не знам,ще изчакаме и ще видим.
Между другото когато е 10am PST и 11am PST във България колко часа ще е,за да знам горе долу кога да очаквам да се появи ъпдейта и след него jailbreak,макар,че не ми се вярва един час след като се появи ъпдейта вече да може да се jailbreak-не,обикновенно той се появява няколко дена или седмица след ъпдейта
Между другото когато е 10am PST и 11am PST във България колко часа ще е,за да знам горе долу кога да очаквам да се появи ъпдейта и след него jailbreak,макар,че не ми се вярва един час след като се появи ъпдейта вече да може да се jailbreak-не,обикновенно той се появява няколко дена или седмица след ъпдейта
На 17-ти е САМО ПРЕДСТАВЯНЕТО! Фърмуерът ще излезе около юни месец, тъй че недей да будуваш. 

Български субтитри за всеки!
Моето творчество!
Моето творчество!
А, и това за "единия час" беше английски хумор 

Те да успеят въобще да го джейлбрейкнат.Струва ми се, че ненаядените дебели американци от ябълката готвят нещо доста сериозно против джейлбрейк-а ама дано да греша.100% ще направят заключените фабрично айфончета отново ставащи само за мп3 и 4 плеъри.Дано поне да ни сложат нещо полжително.
Земат да се излъжат и да сложат читава навигация
Земат да се излъжат и да сложат читава навигация

iPhone 3G 8GB Black European Unlocked v2.2 + Invisible Shield
- crypticbastard
Експлойтите на DevTeam за iPhone/iPodt, касаещи jailbreak, са напълно независими от софтуерни изменения и могат да се запушат само с цялостна промяна на bootrom-а на устройството, което се случва едва при пускането на нови модели на пазара. Според MuscleNerd (един вид главния на DevTeam), досега Apple никога не са префлашвали bootrom и се допуска, че това е невъзможно. Jailbreak-а за OS 3.0 е сигурен отсега. Отключването на iPhone с yellowsn0w вече е друг казус и според мен зависи от това дали ще може да се запази стария хакваем baseband след преминаването към 3.0. А може DevTeam и други талантливи програмисти да излязат с нещо съвсем различно като решение. Най-важното е, че решение ще има.
При всички положения Cydia и повечето от вървящите към нея приложения ще трябва да се пренапишат за новата OS. Мисля, че това най-много ще затрудни прехода за нас - "нелегалните".
При всички положения Cydia и повечето от вървящите към нея приложения ще трябва да се пренапишат за новата OS. Мисля, че това най-много ще затрудни прехода за нас - "нелегалните".
ipodt2g 8gb 11/09/08 - jailbroken
Най-хубавият сняг е червеният !
SSH с WinSCP БЕЗ Wi-Fi ! - Елементарно, безвредно, тествано, работи !
Cydia без Wi-Fi !
iPhone/iPod сек'ъв Firmware
Cydia без Wi-Fi !
Пич, нали усещаш , че отиз firmware 3.0 който най-вероятно ще излезе през юни-юлиcrypticbastard написа:Експлойтите на DevTeam за iPhone/iPodt, касаещи jailbreak, са напълно независими от софтуерни изменения и могат да се запушат само с цялостна промяна на bootrom-а на устройството, което се случва едва при пускането на нови модели на пазара. Според MuscleNerd (един вид главния на DevTeam), досега Apple никога не са префлашвали bootrom и се допуска, че това е невъзможно. Jailbreak-а за OS 3.0 е сигурен отсега. Отключването на iPhone с yellowsn0w вече е друг казус и според мен зависи от това дали ще може да се запази стария хакваем baseband след преминаването към 3.0. А може DevTeam и други талантливи програмисти да излязат с нещо съвсем различно като решение. Най-важното е, че решение ще има.
ще е съпътван с ново поколение iPhone ( както apple имат навика да правят всяка година). Дори и името си го издава, firmware 1.... iphone, firmware 2.0 излезе заедно с iPhone 3G, логично е firmware 3.0 да излезе с ново поколение iPhone, кадето вече си нямаме и идея какчв ще да е bootrom-a.
iPhone 3GS 32GB(black)+capsule neo case white
- crypticbastard
Да, разбира се.
Появата на нов iPhone как по-точно ще ти попречи да си сложиш OS 3.0 на 3G-то или iPod-а ?
Щом Apple още отсега правят демонстрация на 3.0 за масите ми се струва нелогично да не се поддържат и сегашното поколение устройства.
Когато излезе 2.0, той бе достъпен за всички устройства с платформата на iPhone. Не предвиждам 3.0 като изключение, при това не се гордея с дарби на екстрасенс.
Относно bootrom-а на новия модел, там да му мислят тези, пред които всеки в раздел jailbreak/unlock на форума трябва да се кланя ;)
При много добър късмет DevTeam предвиждат Apple вече да са пратили новите телефони на китайците, за да ги произвеждат, което ще рече, че bootrom-а на новия iPhone, освен ако самия той не е нещо наистина uber-радикално, ще е идентичен с този на iPodt 2G (пак повтарям - при много, много добър късмет). Което би им дало начална скорост като за финала. Хората нарочно искаха да задържат untethered хака до пускането на новия модел iPhone, за да нямат възможност от Apple да анализират и запушат експлойта в bootrom-а на новото поколение. Но едни юдеи откраднаха експлойта и почнаха да продават някаква абсолютно строшена негова разработка за по 15 щатски.. което доведе до прибързано пускане (при това под формата на гол пач, без quickpwn и прочее улеснения) много щастливи притежатели на втория iPod Touch и несигурно бъдеще за следващия iPhone.
Появата на нов iPhone как по-точно ще ти попречи да си сложиш OS 3.0 на 3G-то или iPod-а ?
Щом Apple още отсега правят демонстрация на 3.0 за масите ми се струва нелогично да не се поддържат и сегашното поколение устройства.
Когато излезе 2.0, той бе достъпен за всички устройства с платформата на iPhone. Не предвиждам 3.0 като изключение, при това не се гордея с дарби на екстрасенс.
Относно bootrom-а на новия модел, там да му мислят тези, пред които всеки в раздел jailbreak/unlock на форума трябва да се кланя ;)
При много добър късмет DevTeam предвиждат Apple вече да са пратили новите телефони на китайците, за да ги произвеждат, което ще рече, че bootrom-а на новия iPhone, освен ако самия той не е нещо наистина uber-радикално, ще е идентичен с този на iPodt 2G (пак повтарям - при много, много добър късмет). Което би им дало начална скорост като за финала. Хората нарочно искаха да задържат untethered хака до пускането на новия модел iPhone, за да нямат възможност от Apple да анализират и запушат експлойта в bootrom-а на новото поколение. Но едни юдеи откраднаха експлойта и почнаха да продават някаква абсолютно строшена негова разработка за по 15 щатски.. което доведе до прибързано пускане (при това под формата на гол пач, без quickpwn и прочее улеснения) много щастливи притежатели на втория iPod Touch и несигурно бъдеще за следващия iPhone.
ipodt2g 8gb 11/09/08 - jailbroken
Cydia без Wi-Fi !
Cydia без Wi-Fi !
и аз да се изкажа
колкото мозъка бачкат за епъл да заключват телефоните им, сигурно 10 пъти повече бачкат по въпроса за хакването им така че според мен няма опция да излезе телефон който да не може да се отключи и да се ползва в крайна сметка... въпреки че като се замисля какво ползвам май само слагам и махам разни простотии:)
колкото мозъка бачкат за епъл да заключват телефоните им, сигурно 10 пъти повече бачкат по въпроса за хакването им така че според мен няма опция да излезе телефон който да не може да се отключи и да се ползва в крайна сметка... въпреки че като се замисля какво ползвам май само слагам и махам разни простотии:)
И колко хора се занимават с хакването? Само DevTeam, демек 3-4 души.
Във сайта на епъл,ще се появи ли видео от представянето.Представянето ще се извърши във 10:00am PST,някъде около 20:00 часа българско време
Chronic dev също. А за хакването на iPod Touch 2G са помогнали и доста други хора.anthony написа:И колко хора се занимават с хакването? Само DevTeam, демек 3-4 души.
През х*я ми е дали ще има отключване или не нали ще го има официално в БГ.

Classic iphone 8G 1.1.3-->1.1.4-->2.0-->1.1.4-->2.1-->3.0.1
PC user
PC user

Като тръгнеш да го продаваш ще започне да ти е през х*я, защото ще трябва да търсиш купувачи само глобулски абонати, които от своя страна също ще се замислят, защото и те през този проблем ще минатfizo написа:През х*я ми е дали ще има отключване или не нали ще го има официално в БГ.![]()
![]()

http://live.gizmodo.com/" onclick="window.open(this.href);return false; - за всички, които искат да следят събитието 'наживо'.
Остават по-малко от 40 минути.
Остават по-малко от 40 минути.