За всякакви теми, спорове и коментари, които не са свързани с iPhone. Това е мястото да си говорите глупости (не в буквалния смисъл), независимо на каква тема или по какъв повод...
Пиша тази тема за да разбера как другите притежатели на iPhone/iTouch се чувстват когато дадат устройството си на някой, а той вземе да си мисли, че tuchscreen-a работи на натиск и вземе да ти праска по дисплея със сила.
Не знам за вас, но вчера една мацка започна направо да ми "удря" по телефона с пръстите си и ми стана черно пред очите
Последно промяна от ammcfc на 16 Мар 2009, 19:20, променено общо 2 пъти.
Причина:Добавени нови отговори.
Забравил си още една опция. От както имам iPhone, никой освен мен не се е докосвал до него. Жена, деца - никой. Това е лична вещ, все едно да ти ползват четката за зъби...
I HAVE THE BODY OF A GOD!!!
(Unfortunately it's Buddah)
Много, ама много. Вече бях в полицията заради това. С мазните гадни пръстенца натискат ли натискат и се чудят къде е стилуса.
Darin Dimitrov - Download.BG Magazine iPhone 16GB Firmware 2.2 PWNED + MacBook Air + Super Drive + Apple Remote x2 + iMac 24'+ AirPort Express + Nokia N95 + Nokia N800 Internet Tablet OS 2008
Аз лично, преди време бях свидетел на шамар по тоя повод и резултатът беше много поучителен! Мацката остана като гръмната, но след това гледаше телефонът ссъс страхопочитание и от разумно разстояние.
dreamlover написа:Аз лично, преди време бях свидетел на шамар по тоя повод и резултатът беше много поучителен! Мацката остана като гръмната, но след това гледаше телефонът ссъс страхопочитание и от разумно разстояние.
Лек offtopic преди година-две един приятел имаше touch screen organizer на Sony... та се оплакваше, че вече екрана не бил толкова чувствителен както преди... Някой да е чел/забелязвал такова нещо при iPhone? И по темата, като пуснат Crack в AppStore, ще бъде голямо сдухване на такива дето искат да изчовъркат направо някоя програма