..a що се отнася до GUI програмата на втората стъпка ми дава грешка като тръгна да правя Firmware .. Нз Защо :/ ...ако някой знае.. please to explain

ve55ko написа:Проблем!
Правил съм над 4,5 пъти джейлбрейка от първия описан метод с програмата Cyw00d и всичко ми е ясно.
Но сега ми се явява следния проблем - последната 7-ма стъпка. Правя 1), след това на 2 ми се затваря веднага command prompt-a и не мога да напиша go и /exit ... оттам не мога да завърша джейлбрейка.
Имате ли идея как да направя command prompt-a така, че да не се затваря веднага?
http://iphone-bulgaria.com/forum/viewto ... =15&t=9153" onclick="window.open(this.href);return false;jungleb0y написа:Здравейте! Зя цялостен джейлбрейк на айпод 2Г използвам инфото от първата страница или
Аз също имах съмнения за изписването на този ред, затова специално запитах в темата на posixninja (баш майстора на пачването) в ipodtouchfans. Един от разбиращите каза, че се въвеждат така, както са дадени. Реших да го послушам - взе, че стана. Изглежда няма значение по кой от двата начина се въвеждат. Аз все пак предпочитам първия, защото се води официален, така да се кажеfaire написа:Спомням си, че още при едно от първите ръководства на yovet0, когато се стигнеше до писането на тези команди в команд промпта, се пишеха така:Аз ги написах така и си го джейлбрейкнах напълно (или по-правилния израз е доджейлбрейкнахКод за потвърждение: Избери целия код
arm7_go цъкате enter arm7_stop цъкате enter
)
само setup.exe си изтегли от датата и пробвайuncle_fucker написа:пробвах и от 2-те места само от дата не съм щото нз кое да тегля от всичките