автора и обещава в скоро време да бъде в Cydia.
И аз съм на това мнение.PunkoHead написа:Харесва ми адски много. Очаквам с нетърпение!
Да наистина, но това от видеото ми изглежда по-професионално някак си а и сваля ли го на компютъра ще го разнищим бързо, бързо.mupo написа:Ето ви нещо подобно
Giant, Paderni's Theme
Във форума им четох, че е просто тема, но ще видимPunkoHead написа:А това дали не е някакъв Launcher?
Братле тука на всяка икона има видео. Да ти дам архива да видим как ще се справи телефона ти!!! Не съм я пробвал и говоря на изуст, обаче темата ще е адски тежка а аз не желая това. Свалих я и от нея ще стане чудесна лекичка и мазна тема.Razer написа:Важното е идеята и изпълнението... вие кво искате ? Телефона да почне и да пере и готви...
Къде ги видя тези видео файлове, вместо икони (.png)The Shaman написа:Братле тука на всяка икона има видео. Да ти дам архива да видим как ще се справи телефона ти!!! Не съм я пробвал и говоря на изуст, обаче темата ще е адски тежка а аз не желая това. Свалих я и от нея ще стане чудесна лекичка и мазна тема.
Ами израза "на изус" значи, че предполагаш нещо... При мен темата бози, но явно проблема е в моя телевизор.mupo написа:Къде ги видя тези видео файлове, вместо икони (.png)The Shaman написа:Братле тука на всяка икона има видео. Да ти дам архива да видим как ще се справи телефона ти!!! Не съм я пробвал и говоря на изуст, обаче темата ще е адски тежка а аз не желая това. Свалих я и от нея ще стане чудесна лекичка и мазна тема.
След като не си я пробвал и говориш наизуст как стигна до извода, че е "тежка"?
Най-големия недостатък на този вид теми е, че използват Categories.
Никъде не предполагаш, а си убеден....Братле тука на всяка икона има видео.
...та дори си готов да го докажеш, че е така.Да ти дам архива да видим как ще се справи телефона ти!!!
Говориш наизуст, но в същото време си сигурен.Не съм я пробвал и говоря на изуст, обаче темата ще е адски тежка а аз не желая това.
Може и да греша, но мисля "наизуст" е дума,Ами израза "на изус" значи, че предполагаш нещо...
Не си погледнал файловете, а папката с име WebClipsЗа видеото прегледах файловете индиректно и като видях клипс реших, че има видео файлове.
А няма да се разминеш така лесно, ще те съдяЛинчувайте ме сега
Тук вече съм съгласен с теб.Но както и да е де.
Кое да е здравеЗдраве да е.
Това което си направил ме кефи много.Може ли линк? Моля!Grievous написа:Сложиx си въпросната тема и искам да кажа че телефона се държи много добре. Специални, за кой ли път благодарности към mupo. Доло в дясно е иконата на Settings, карантията отвътре си е моята тема, лицето iNAV. Ето скрийншотове.