Проблем с входящи и изходящи обаждания

Ако сте новобранец и имате iPhone или iPod touch отскоро, то тук е мястото, от което трябва да започнете (+ функцията за търсене на форума), преди да зададете за пореден път някой от най-честите въпроси!
pomariana

Проблем с входящи и изходящи обаждания

Мнение от pomariana »

Както ми звънеше телефона, екрана стана черен и се наложи рестарт. След рестарта не ми записва входящите и изходящи обаждания o:| Рестартирах няколко пъти, проблема си стои. Версия 2.2.1, фабрично отключен и допълнително направен jailbreak ?:-/
victor11

Re: Проблем с входящи и изходящи обаждания

Мнение от victor11 »

MobileLog имаш ли инсталиран?
pomariana

Много спешна помощ

Мнение от pomariana »

Моля ви другари, нуждая се от спешна помощ. От 2 дни , телефона не ми отчита входящи и изходящи повиквания. Днес не издьржах и направих рестор. Да, но проблема продьлжава, моля ви за сьвети и помощ. Телефона е 3G, фабрично отключен. Като го взех , беше jailbreak . За това направих рестор.
Аватар
beckhem
supporter

Re: Много спешна помощ

Мнение от beckhem »

pomariana написа:Моля ви другари, нуждая се от спешна помощ. От 2 дни , телефона не ми отчита входящи и изходящи повиквания. Днес не издьржах и направих рестор. Да, но проблема продьлжава, моля ви за сьвети и помощ. Телефона е 3G, фабрично отключен. Като го взех , беше jailbreak . За това направих рестор.

victor те попита нещо....предполагам не защото иска да ставате първи приятели, а за да се опита да ти помогне L-)
Проверки и консултации!
pomariana

Мнение от pomariana »

victor11 написа:MobileLog имаш ли инсталиран?
Сьжалявам, заспала сьм. Нямам инсталиран MobileLog. Днес ще опитам да направя jailbreak и после да кача MobileLog ли?
pomariana

Мнение от pomariana »

Няма оправяне това нещо! Направо не зная какво да правя o:| Нито рестор помага, нито нищо. Някой да има обяснение?
victor11

Мнение от victor11 »

Пробвай чрез BossPrefs -> More -> Fix User Dir Permission, ако не стане, пробвай чрез Settings -> General -> Reset -> Reset All Settings.
При рестора не връщай бекъпа, а му давай Set as New.
Надявам се някое от изброените да оправи нещата. [-o<
pomariana

Мнение от pomariana »

victor11 написа:При рестора не връщай бекъпа, а му давай Set as New.
Надявам се някое от изброените да оправи нещата. [-o<
Благодаря ти много! Май направих грешка че върнах бекъп-а. Ще го ресторна пак! Но не мога сама да го jailbreakna, така че само ще го ресторна отново.
Публикувай отговор