Какво ново и интересно се случва около iPhone, iPod touch и Apple... Всякакви новини и слухове около мобилното устройство, продукти и приложения свързани с него и всичко останало по темата.
Днес видях че от Apple са пуснали нов модел на iPod shuffle. Както се вижда на снимките(по доло) той е супер дребен не знам дали няма да го загуба ако го купа. Има нова функция VoiceOver която я няма в другите iPod-и. според мен е страхотно плеарче а е и с 4ГБ памет което е много за размера му
Радва ме супер много. Само, че това Voice Over е малко.. гадно Аамм и контролите така са малко гадни, но пък е супер яко да контролираш цял iPod от 3-4см
Полезни ръководства за iPhone тук
Apple iPhone 2G; 8GB; OS - 3.0 b2; HardCe iMat II Black
Apple iPod Shuffle; Blue; 2 GB
Иее супер е!
Бравос, но сякаш тия 4GB, не са чак толкова много за размера му, защото има флашки дето са по 16GB 32GB и са същите(или с милиметърче) по-големи
Малката разлика е, че флашките са просто памет, а в iPod-а има и други чипове, както и плъзгач.
Darin Dimitrov - Download.BG Magazine iPhone 16GB Firmware 2.2 PWNED + MacBook Air + Super Drive + Apple Remote x2 + iMac 24'+ AirPort Express + Nokia N95 + Nokia N800 Internet Tablet OS 2008
Просто е уникално, а въросните копчета приличат малко на хендс фрито на айфона. Епъл са сложили и войс овър функцията, която ти произнася името на песента и плайлиста.
Изниква и другият проблем, щом контролите са на слушалките значи няма да може да се връзва към други неща, уредби, усилватели с колони и т.н. Което според мен е минус.
Кофтито е , че това те задължава да ползваш техните слушалки..
За тези които не харесват слушалките, които идват с малкото чудо, Епъл ще пуснат малко по нататък специален адаптер. Той ще позволи да ползвате които си искате слушалки и ще има функциите на бутона който виси на оригиналните епълски слушалки.
Под по-нататъка имам в предвид скоро.
iPhone 4 16GB with firmware 4.2.1 [NO JB]
Macbook Prо 15" (2006), Original Snow Leopard