Информация за всички приложения, специално предназначени за iPhone или iPod touch. Вижте какво ново и интересно може да качите на вашето любимо мобилно устройство...
мерси много Ще може ли да ми кажеш, къде трябва да цъкна за да ме локализира, защото аз такова нещо не намирам "Unable to get the GPS position. The GPS is not currently giving any position information."
Стартирам xGPS manager на компа,отбелязвам региона за който искам да изтегля карта и като натисна download map,написвам името на картата и ми казва 4е големината на картата е 0 МБ и не тегли ни6то
Здравейте,
Благодарение на всички постове по темата почти съм се преборил с xGPS но остана един последен проблем за който не видях някой да е писал Качвам си картата с xGPS managera през WiFi Transfera на телефона но стига до 73.33% и ми казва нещо за timeout 10000ms и спира. През цялото време мине се немине базикам копчето за звука на телефона за е активен а съм му спрял и sleep mode така че незнам какъв може да е проблема и се надявам някои от вас да сподели решение.
HiBit написа:Здравейте,
Благодарение на всички постове по темата почти съм се преборил с xGPS но остана един последен проблем за който не видях някой да е писал Качвам си картата с xGPS managera през WiFi Transfera на телефона но стига до 73.33% и ми казва нещо за timeout 10000ms и спира. През цялото време мине се немине базикам копчето за звука на телефона за е активен а съм му спрял и sleep mode така че незнам какъв може да е проблема и се надявам някои от вас да сподели решение.
От задкормилното устройство е, нали ти казах по телефона
PS: отиди на някой друг рутър го закачи и пробвай.
HiBit написа:Здравейте,
Ползвай FileAid за iPhone-a и DiskAid за компютъра. Това ти дава възможност да извършваш трансфер на данни чрез кабела, не през безжичен интернет, така скороста е по-голяма и е по-надеждно.
Копираш картата във: var/mobile/Library
ThUnDeR написа:...
Няма нужда да си изкарва ръцете, или поне аз имам стату на GPS-a, Good, когато съм вкъщи на терасата. Живея в блок.
Apple iPhone 4 FW 4.1
Apple MacBook Late 2008 MB467LL/A
Apple iPod Video 5.5th Gen 30GB, Black
Apple iPod Nano 4th Gen. 16GB, Black
прочетох няколко пъти темата не можах да се справя с проблема си.... работи страхотно xGPS са но като кача картата която е за цяла България 1.2 гб неми тръгва приложението като я махна си работи безупречно някой да може да да де малко хелппп
Май си чел само между редовете щом не си видял това мнение на skypro
skypro написа:Картата със зуум 17 я качих по-следния начин:
1.Преди да започнете процедурата трябва да изтриете картите от телефона (var/mobile/Library - xGPS_map.db) и от папката на вашия компютър (My Documents/xGPS Manager - xGPS_map.db)!
2.Инсталирате xGPS Manager- Maps на вашия компютър и в My Documents ви се появява папка - xGPS Manager.
3.Там слагате картата със зуум 17 или 16 (по-ваше желание).
4.Стартирате xGPS Manager - Maps и след това кликвате на Manage maps.
5.Появява се нов прозорец и отдолу в ляво натискате Retrieve device maps като под него е показано и големината на картата (1 379,23MB).
6.Стартираме xGPS на телефона.
7.Влизаме в Settings и стартираме - Wireless Transfer.
8.Въвеждаме IP адреса си и след това натискаме Connect ГРЕШКА След което натискаме Send to device и след това следва IP адреса, потвърждаваме .
Ами това всичко съм го направил, качил съм картата на телефона, обаче дори като съм на открито и не ме локализира някой може ли да ми обясни дали може да е от някакви настройки по телефона или нещо др .... нз
някой успя ли да свали карта на бг ..... и аз съм с мак и ми зависва след селекци на страната
да речем софия се сваля без проблем.... значи ли това да сявля картата на 4 степени (примерно) и как да ги обединя?
имам 4 гб свободни на телефона така че не ме притеснява размера
а да...видях че са се изказали хора с програмистки умения как да се преправи предишната карта.. та те не биха ли я качили някъде в нета???
да споделя и аз впечатленията си
значи интересно .. от повечето мнения виждам че имате проблеми с локализирането ...
моя 3g се свързва със с пътниците много бързо очевидно защото на 10-та секунда ме е локализирало да не кажа и по бързо ...
с .. подобаваща точност го прави
интересното е че ме локализира дори и във вътрешни стаи на апартамента ми
на 2-я етаж съм от 9 етажен блок ... времето е облачно
ако има значение телефона ми е neverlocked .. докато при мен нещата стоят така
имам приятел с 3g който изобщо не му сработва gps-a ...
мениджъра е уникално гадна програма.... просто не съм попадал на такъв боклук
предпочитам платена и работеща пред безплана и.... айде че има малки деца....
ако се опиташ да свалиш нещо с големина повече от 1.5 МБ то на средата зависва и си до там... излизаш влизаш и пак ограждаш.... софия трябваше да я свалям 8 пъти за да се свали цялата... пловдив само 4.... а това да селектираш 1/4 българия... забрави просто... директно заминава в нот респондинг режим (явно там добре работи)
tchav написа:Имам чувството че е някаква шпионска програма. През цялото време хаддиска се върти като луд, все едно че търси нещо и прави доста голям ъплоуд.
Върти ти харда, защото картата се сваля на малки файлове (jpg или png), които ги вкарва в база данни.Плюс това генерира доста интернет сесии, което при някои води до проблеми. Повечето доставчици имат лимит на сесиите, при други с рутъри също може да доведе до timeout, така че не се чудете защо се мъчите по няколко пъти да свалите определен регион.