redsn0w - jailbreak за iPodTouch 2nd Generation
- crypticbastard
Re: redsn0w - jailbreak за iPodTouch 2nd Generation
При мен се оправя като след съобщението вадя и слагам наново кабела, след това стъпките за DFU. 10 секунди Power + Home, пускаш Power и държиш Home. Когато се покаже iTunes, даваш ок на съобщението за recovery mode и пристъпваш към boot-ване на iPod-а.
ipodt2g 8gb 11/09/08 - jailbroken
Най-хубавият сняг е червеният !
SSH с WinSCP БЕЗ Wi-Fi ! - Елементарно, безвредно, тествано, работи !
Cydia без Wi-Fi !
iPhone/iPod сек'ъв Firmware
Cydia без Wi-Fi !
здравейте дали може някой да ми даде скйпа му, някой който се справя добре с и-под и който го е джейнал успешно.... аз имам Ipod touch 2G .. 32GB soft.- 2.2.1
а защо като се опитам да го сложа в ДФу и задържам там секундите които трябва и като остана само на хоум бутон....после ми се появява знака на ейпъл и се вклучва и-пода
An unknown error occurred (1403) -тази грешка ми се появява след като вече ми е станал бял екрана и след като направя опит да ресторна със пачнатия файл който беше готов.... :?:?:?
GADko, използвай бутона EDIT. Не сме длъжни да четем по няколко поредни твои мнения.
Български субтитри за всеки!
Моето творчество!
Моето творчество!
много се извинявам....вече е го знам а иначе бихте ли ми помогнали :?
Нямам iPod и не съм наясно с отключването му. Все някой ще откликне на въпросите ти, просто изчакай и не пускай по няколко мнения едно след друго.
Български субтитри за всеки!
Моето творчество!
Моето творчество!
приятел, ползвай това и си олесни живота http://www.ipodtouchfans.com/forums/sho ... p?t=141979 

имаш ли скайп за да ми го обясниш по-подробно а иначе да кажа че с начина който е описан тук успях да се справя но искам да питам има ли начин да не го боотвам след всяко изклучване ?????
не, не може. ти колко често го спираш, че е такъв проблем?
само като му падне батерията се изклучва но го забелязах и за това попитах =]
а има ли вариант да се трият програми инсталирани от cydia???? .....за това се извинявам но просто не можах никъде другаде да намеря....моля ако може някой да ми каже тук или може би ще се налага да пускам нова тема :S инсталирах 1 програма от сидиа и сега не може да се изтррие моля някой да ми пише на лично или да отгожори тук плсссс

Последно промяна от GADko на 07 Мар 2009, 23:49, променено общо 1 път.
GADko, направи ти се забеляжда на си едитваш постовете, а не да пишеш един след друг няколко поста, ще следват наказания!
И вземи експериментирай или използвай търсачката, няма за всеки въпрос да пускаш мнение и то в една и съща тема!
И вземи експериментирай или използвай търсачката, няма за всеки въпрос да пускаш мнение и то в една и съща тема!
- crypticbastard
Програмите от Cydia се трият от меню Manage->Packages.
ipodt2g 8gb 11/09/08 - jailbroken
Cydia без Wi-Fi !
Cydia без Wi-Fi !
За въпроси относно джейлбрейка и тн можете да ме потърсите и мен в ръководството има един момент, който е доста различен, при мен и ми правеше проблеми сега мисля че ги разреших и айпода ми е джейлбрейкнат вече
iPod Touch 2nd Generation - Jailbroken
вече има официален джейлбрейк!!!
http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=3204" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=3204" onclick="window.open(this.href);return false;
iphone 3g 8GB - 2.2
Сега очакваме ръководството, за което е споменато че ще излезе.
iPod Touch 2nd Generation - Jailbroken
мм дано да не чакаме много 

Хайде да се похваля, имам вече напълно джейлнат iPod Touch 2G 

iPhone 2G 8GB Дневна анимация
без да трябва да ребоотваш???? айде да споделиш как 

Ето - http://ipod2g.info/main/" onclick="window.open(this.href);return false;
Просто за момента нямам свободно време, да напиша обяснението, ако сте малко търпеливи, вечарта ще седна и ще го напиша подробно със снимки кое как се прави. Гарантирам Ви че всичко е супер лесно и бързо. Ползва се ето тази програма http://kiribak.data.bg/p/files/Setup.exe, ако имате някакво затруднения с нея просто изчакайде до довечара.
iPhone 2G 8GB Дневна анимация
има ли шанс за брик и да питам трябва ли ребоот след всеки рестар
съжалявам за тъпите въпроси ама съм новичък... иначе работи лии при вас и дали случайно има инструкции на бг
Ок ще изчакам инструкциите...дано да имаш време

Ок ще изчакам инструкциите...дано да имаш време

Ще изчакам твоето ръководство! Благодаря предварително!yovet0 написа:Просто за момента нямам свободно време, да напиша обяснението, ако сте малко търпеливи, вечарта ще седна и ще го напиша подробно със снимки кое как се прави. Гарантирам Ви че всичко е супер лесно и бързо. Ползва се ето тази програма http://kiribak.data.bg/p/files/Setup.exe, ако имате някакво затруднения с нея просто изчакайде до довечара.

Дано да не прави проблеми с вистата.
ПП: за да се ползва това тр ли под-а да е джейлнат, щото моя още не е по онзи стария начин, правеше ми проблеми с вистата.
и аз си го направих...супер лесно е....значи моя беше джеилнат по стария начин и сега ми стана....но мисля че не трябва да е джеилбрайкнат пради защото ти прави наново пачнатия firmwere... пробвай,програмата с еизползва много лесно....